Teambuilding weekend Ardennen

Waarom een teambuilding weekend in de Ardennen?

De Ardennen is een prachtige locatie om relatief dichtbij huis een aantal dagen flink aan het team te werken. In de Ardennen hebben we een prachtig avontuur uitgewerkt waar je samen met jouw team de natuur in gaat. Tijdens dit back-to-basic programma kom je echt nader tot elkaar: dé manier om jouw team te versterken. Zo beklimmen we samen een rots, varen we over een prachtige rivier, hiken we door de bossen en overnachten we midden in de natuur. Tijdens dit programma moet er echt samengewerkt worden om de eindstreep te halen. Een team coach gaat optioneel mee om de dynamiek in de groep te analyseren en bij te sturen. 3 dagen plezier met een sterker team als eindresultaat!

Cultuur 20%
Actief 75%
Natuur 60%
Back to basic 70%
Ardennen
0 uur
Rijden
0 graden
Gem. Temperatuur
0 duizend
Inwoners
1 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info bedrijfsuitje Ardennen

Inclusief

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren reisleider. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen op locatie voor specifieke activiteiten. 

 • 1,5 dag packraften met gids
 • Hike met gids
 • Team beklimming rots
 • Mini challenges via de Edgeplore app
 • 1x Back to basic overnachting in de natuur
 • 1x Hotelovernachting
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Mountainbiken
 • Transport naar Ardennen vanaf kantoor of andere locatie
 • Upgrade naar hotelovernachting
 • Transport rondom de Ardennen per taxi
 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade

Type

Nature experience

Duur

3 dagen

Personen

10 - 40 personen

Prijsindicatie

v.a. 645 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Neem vrijblijvend contact op!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten teambuilding Ardennen

Teambeklimming grote rots

Bedrijfsuitje-Ardennen

Samen met je team beklim je tijdens deze teambuilding trip een rots in de Ardennen. Een spannende activiteit waarbij je elkaar echt zult moeten supporten en coachen. Behalen jullie samen de top? 

Packraften

Packraften_Ardennen

Packraften is een unieke manier om de Ardennen te verkennen. Met een opblaasbare boot betreden we de stroomversnellingen. Natuurlijk ondersteunt een lokale gids ons met handige tips om zo droog mogelijk te blijven. Het voordeel van een packraft? Je kunt de boot snel leeg laten lopen, inpakken, en verder wandelen!

Back-to-basic

2022-04-25 14_10_29-OA OLVP Natuursportdriedaagse-37 _ Outdoor Animation _ Flickr

Dé manier om met een team écht tot elkaar te komen is om samen de natuur in te trekken. Even weg van het drukke kantoorleven en samen back to the basics. We overnachten in de natuur, en genieten in de avond van de rust en stilte tijdens het kampvuur. 

Teambuilding coach

WhatsApp Image 2021-11-08 at 19.23.54

Wil je een stapje verder gaan? Dit programma is perfect geschikt om onze teamcoach Marc mee op pad te nemen. Marc observeert het team tijdens de activiteiten, en vervolgens geeft hij bruikbare tips om samen zo goed mogelijk te presteren. Het (her)kennen van karakters en hier het beste uithalen is cruciaal. 

Prachtige natuur

Ardennen-Edgeplore

De Ardennen is redelijk dichtbij huis, maar toch is het landschap totaal anders dan we in Nederland gewend zijn. De heuvels, ruige rotspartijen en uitgestrekte bossen zorgen voor unieke uitzichten. 

Hikes

Packraft-teambuilding-Ardennen

Tijdens het packraften spendeer je tijd op het water, afgewisseld met prachtige wandelingen. Dé manier om met jouw team de dag te evalueren en elkaar beter te leren kennen. 

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips voor een reis naar de Ardennen

In Nederland en België zijn we natuurlijk wel gewend aan een beetje regen. Wanneer het mogelijk is, zullen onze activiteiten dan ook gewoon doorgaan. 

Met echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten achter de hand.

De Ardennen zijn niet ver verwijderd van ons geliefde Nederland, maar toch merk je er direct een groot verschil qua natuur en cultuur.

Ideaal om dicht bij huis te blijven terwijl je je wel echt op vakantie voelt!

In de Ardennen is het mogelijk om kleine zoogdieren en knaagdieren spotten. 

Denk hierbij aan konijnen, hazen, eekhoorns, mollen, ratten, muizen, egels, hermelijnen en de grotere marters.