Incentive Biesbosch

Waarom een bedrijfsuitje naar de Biesbosch?

Met een bedrijfsuitje naar de Biesbosch breng je je collega’s en relaties dichterbij elkaar. Kamperen in de natuur, van een eiland ontsnappen, kanoën in de Nederlandse jungle en wilde dieren spotten: het kan allemaal! De omgeving van de Biesbosch brengt jullie tot rust en nader tot elkaar. Ideaal voor de teambuilding! Met een bedrijfsreis door de Biesbosch ben je lekker bezig in de prachtige natuur terwijl het team steeds hechter wordt. Een jubileumreis in de Biesbosch is ideaal om een jubileum of successen te vieren.

Cultuur 25%
Actief 70%
Natuur 80%
Back to basics 70%
org_6a09f833f51c65ebf65c05dcd0c55c2d_raw-min
0 uur
Rijden
0 graden
Gem. Temperatuur
0
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Bedrijfsuitje Biesbosch inspiratie

Trip info personeelsreis Biesbosch

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren reisleider. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in de Biesbosch voor specifieke activiteiten. 

 • Kampvuur op een eiland
 • Wilde dieren spotten
 • Escape island
 • Picknick op een eiland
 • Slow food lunchworkshop in de natuur
 • Kanoën
 • Boerengolf
 • Foto challenge
 • Andere mini-challenges via de Edgeplore app
 • Kano’s gedurende de hele trip
 • Één kampeerovernachting inclusief kampeeruitrusting
 • 1 keer uitgebreid lunchpakket
 • 1 keer BBQ met lokale lekkernijen
 • 1 keer uitgebreide lunch tijdens workshop
 • 1 keer goed ontbijt met verse lokale ingrediënten
 • Koffie, thee, water en fris gedurende de volledige trip
Optioneel
 • Groep-suppen
 • Bezoek Amercentrale
 • Transport naar de Biesbosch vanaf kantoor of andere lokatie
 • Hotel overnachting i.p.v. kamperen
 • Transport in fluisterboot i.p.v. kano
 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade

Type

Nature Experience

Duur

2-3 dagen

Personen

10 - 50 personen

Prijsindicatie

v.a. 295 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten van een incentive in de Biesbosch

Kampeer op een eilandje midden in de natuur

kamperen-biesbosch

De beste manier om de Biesbosch te beleven is door midden in de natuur te slapen. Met een kano of roeiboot vaar je naar een paalkampeerveldje. Hier ben je echt even weg van de bewoonde wereld. Zet je tentje op en geniet van de rust en de natuur.

Spot dieren zoals ijsvogels en Schotse hooglanders

Wild-spotten-biesbosch-

Je hoeft niet naar exotische bestemmingen te reizen om bijzondere dieren te spotten. Ga op ontdekking in de Biesbosch om te kijken welke dieren hier allemaal leven. De bever is toch wel de trots van de Biesbosch, maar je kunt hier ook ijsvogels en arenden spotten!

Picknick op een eiland

kano-uitje-biesbosch

Geniet van je lunch in de buitenlucht! Picknicken op een eiland in de Biesbosch is een heerlijk moment om te genieten van de rust, de prachtige omgeving en het lekkere eten. Een kleed op het gras, drinken in je hand en een picknickmand vol lekkers. Eet smakelijk!

Find your island

island1-min

Lukt het jullie om de coördinaten van de overnachtingsplaats te achterhalen? Escapen in de Biesbosch is de perfecte activiteit om te werken aan jullie teambuilding. Los de uitdagingen op binnen de tijd en probeer de coördinaten te achterhalen. Succes, je zult het nodig hebben!

Slow food lunchkookworkshop in de natuur

Biesbosch-kook-cursus-in-de-natuur-min

De tijd nemen om te koken én te genieten van de smaak staat tijdens onze slow food kookworkshop centraal. We gaan koken met eerlijke en lokale producten en we bereiden samen een heerlijke lunch. Je zult merken dat het eten nóg beter smaakt als je het met tijd en aandacht bereidt.

Geniet van de natuur tijdens het kanoën en suppen

kanoen-biesbosch

Met een kano door de Biesbosch peddelen is een unieke ervaring. Het ene moment lijkt het net alsof je door een jungle vaart en het andere moment peddel je over weidse wateren. Dit is absoluut één van de hoogtepunten van de Biesbosch! Voor de echte teambuilding kunnen we een ‘groepsup’ toevoegen waarin we samen opdrachten uitvoeren met Sup Paddleboards.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips de Biesbosch

We zijn gelukkig niet gemaakt van suiker! In Nederland kunnen we wel tegen een beetje regen, dus wanneer het mogelijk is gaan onze activiteiten gewoon door. Bij echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten voor jullie achter de hand.

De Biesbosch is één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. Dit betekent dat je hier eb en vloed kunt meemaken. Rivieren, eilandjes, kreken en wilgenvloedbossen, je bent hier één met de natuur. Je kunt het water op met een bootje of kano, maar er zijn ook prachtige wandelroutes.

In de Biesbosch zijn veel verschillende dieren te vinden. De meest beroemde bewoner is de bever. Daarnaast kun je hier ijsvogels, vossen, arenden, reeën, wezels, boommarters, hazen en Noordse woelmuizen spotten.

De Brabantse cultuur draait vooral om gezelligheid. De meeste Brabanders zijn echte Bourgondiërs die van het leven genieten. Carnaval en het accent met de zachte g zijn typisch Brabants, en vergeet de worstenbroodjes en de Bosche bollen niet.

Brabant beschikt over veel mooie landschappen. De Biesbosch staat bekend om rivieren, kreken, moerasbossen, rietvelden en graslanden. Het ene moment lijkt het net alsof je in een jungle bent en het andere moment kabbel je over het water. Het landschap is dus heel divers!