IncentiveE Estland

Waarom een bedrijfsreis naar Estland?

Estland in de winter is echt een plaatje. Tijdens deze incentive trip naar Tallinn maak je kennis met de unieke cultuur en gastvrijheid van Estland. Je bezoekt de oude stad, die prachtig bedekt is met sneeuw. Je schaatst in het centrum tussen de locals en ontspant  na een koude dag in het wellness spa hotel. De absolute highlights zijn echter tocht wel de husky toch en het traditionele Estlandse diner. 2 ervaringen om nooit te vergeten. 

Cultuur 70%
Actief 35%
Natuur 40%
Back to basic 10%
Tallin-winter-incentive
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info Estland:

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 15 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

 • Huskey tocht
 • Schaatsen
 • Bezoek kerstmarkt
 • Wellness
 • Excursie oude centrum met gids
 • Bezoek traditoneel opten lucht museum
 • Vliegtickets
 • Transport door Estland
 • Verblijf in wellness spa hotel
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Cross country skien
 • Bezoek frozen waterval
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 1 persoonskamers in het hotel
 • Drankarrangementen

Type

Cultural Adventures

Duur

3 dagen

Personen

10 - 30 personen

Prijsindicatie

595 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Estland

Husky tocht

huskey-tocht-personeelsreis-tallinn

Op een slee met honden ervoor over het besneeuwde platteland in Estland. Een van de absolute highlights van deze trip. het prachtige landschap, de lieve honden en fastaische gidsen, een perfect combinatie om samen lekker tot rust te komen.  

Tallinn old town

Tallin-winter-incentive

Tallinn is een prachtige oude stad ui de 13de eeuw. In de winter is de stad meesteal bekenkt met sneeuw. Dit samen met de kerstmarkten, schaatsplekken en barretjes maken de ultieme winter beleving compleet. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een gezellig middag of avond. 

Tallinn openluchtmuseum

esland-traditonel-winter-dans

Het openluchtmuseum in Tallinn is een prachtige wijk met oude boederijen, vissershuisjes en windmolens. Het museum beschikt over 74 gebouwen inclusief volledige aankleding. Vooral tijdens de winter worden hier regelmatig evenementen gehouden met echt Estse tradities, zoals diverse dansen in klederdracht. 

Spa & wellness

spa-en-wellness-incentive-estland

Tijdens deze trip overnachten we in een luxe wellness hotel. Wat is er lekkerder dan na een koude winterse dag even opwarmen in de sauna? Er is genoeg tijd om gebruik te maken van de diverse wellness opties in dit hotel. 

Schaatsen in Harju street

schaatsen-harju-street-tallinn

Als Nederlander houd je natuurlijk van schaatsen. In Estland zijn in de winter bijna alle rivier bevroren. Midden in het Centrum van Tallinn in Harju street is de perfect plek om te schaatsen. Vooral de gezellige setting maakt dit de plek om jouw schaats skills aan je collega’s te tonen.

Uitgebreid traditioneel diner

traditioneel-diner-estland-personeelsreis

Tijdens deze cultuur trip willen we je natuurlijk wat meegeven van de Estse cultuur en gebruiken. Een uitgebreid traditioneel diner is hierbij absoluut een highlight. Al staat de Estse keuken wellicht niet boven jouw lijstje. Ze zult versteld staan wat voor heerlijke gerechten ze bereiden. Vlees, vis en aardappelen zijn hiervoor over het algemeen de basis. 

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Estland

Voor Estland heb je geen visum nodig. Je kunt Estland vrij inreizen met een Nederlands paspoort. 

Estland absoluut een veilig land om naartoe te reizen. In Estland zijn de criminaliteitscijfers vergelijkbaar met andere Europese landen. 

In Estland kun je gewoon zoals in Nederland met Euro’s betalen. 

Bij de meeste telefoonproviders valt Estland gewoon binnen de EU. Bellen en internetten valt dus gewoon binnen je normale bundel. 

Er is 1 uur tijdsverschil tussen Nederland en Estland. In Estland is het 1 uur later. 

Estland heeft een gematigd zeeklimaat. Wij bezoeken Estland in de winter. Vanaf november t/m maart is het in Estland gemiddeld -2. Garantie voor een top wintersfeer!

Het Lutheranisme is de officiële godsdienst van Estland. Echter zegt maar 23% van de Esten een godsdienst aan te hangen.