Incentive Estland

Waarom een bedrijfsreis naar Estland?

Estland in de winter is echt een plaatje. Tijdens deze incentive trip naar Tallinn en omgeving maak je kennis met de unieke cultuur en gastvrijheid van Estland. Je bezoekt de oude stad, die prachtig bedekt is met sneeuw. Je schaatst, wandelt of skiet door de prachtige bossen en ontspant na een koude dag in diverse wellness opties bij de accommodaties. Je leert ijsvissen en geniet in de avonden van heerlijke lokale delicatessen. Een personeelsreis naar Estland zal je niet snel vergeten!

Cultuur 70%
Actief 40%
Natuur 60%
Back to basic 30%
Tallin-winter-incentive
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info Estland:

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 15 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

 • Schaatsen, cross country skiën of snowshoe hiken
 • Picknick bevroren waterval
 • Wellness zoals sauna, hottub, zwembad en ijsmeer.
 • Ice fishing
 • Excursie oude centrum met gids
 • Lokale kookcursus
 • Bier proeverij
 • Traditioneel diner + show
 • Vliegtickets
 • Transport door Estland
 • Één overnachting in wellness spa hotel
 • Één overnachting in hutjes in de natuur
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken gedurende activiteiten
 • Lokale bieren
 • Lokale Schnaps
Optioneel
 • Husky tocht
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 1 persoonskamers in het hotel
 • Drankarrangementen
 • Uitgebreider dineren

Type

Cultural Adventures

Duur

3 dagen

Personen

10 - 50 personen

Prijsindicatie

595 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Estland

Verken de bossen - Langlaufen, schaatsen of hiken

Estland-incentive-winter-min

Estland heeft prachtige uitgestrekte bossen, waarin je zeker in de winter mooie avonturen kunt beleven. Met speciale sneeuwschoenen de besneeuwde bossen in Estland verkennen én Langlaufen over de sneeuwvlaktes, of schaatsen over de bevroren meren: Absolute highlights van deze trip. het prachtige landschap, je collega’s en fantastische gidsen, een perfecte combinatie om samen lekker tot rust te komen.  

Tallinn old town tour + beer tasting

Tallin-winter-incentive

Tallinn is een prachtige oude stad uit de 13de eeuw. In de winter is de stad meestal bedekt met sneeuw. Dit aanzicht, samen met de kerstmarkten, schaatsplekken en barretjes maken de ultieme winter beleving compleet. We bezoeken met een lokale gids de hoogtepunten van de stad en eindigen met een bierproeverij in een van de gezelligste kroegen!

Picknick bij Frozen waterfall

Frozen-waterfall-estonia-incentie-min

Estland is in de winter echt prachtig. Wat denk je van een bevroren waterval? Een perfecte plek voor een picknick met lokale lekkernijen. In Estland betekent dit Schnaps tijdens de lunch om lekker op te warmen. Een gezellig moment om met collega’s bij te praten. 

Wellness bij accomodaties

wellness-estland-incentive

Tijdens deze trip overnachten we de eerste nacht in hutjes midden in de natuur, waarna de we de tweede nacht in een luxe hotel midden in de stad slapen. Beide hotels zijn voorzien van winterse wellness. In de natuur koelen we af in een ijsmeer en warmen we op in de sauna of hottub. In het hotel in de stad heb heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld baantjes te trekken in het binnenzwembad. 

IJsvissen en kookcursus met locals

Icifishing-estonia-incentive-min

Je eigen vis vangen en bereiden tot een heerlijk diner, de locals in Estland weten wel hoe dit werkt. Tijdens deze mini cursus leren we ijsvissen en bereiden we vervolgens samen een heerlijke traditioneel diner. Vervolgens gaan we natuurlijk aan tafel om onze kookkunsten te proeven. 

Uitgebreid traditioneel diner

historisch-traditioneel-diner-estland-personeelsreis-min

Een gezellig avondvullend programma is het traditionele diner. We bezoeken een hotel waarvan je het gevoel krijgt dat je jaren terug in de tijd gaat. We genieten hier van een uitgebreid traditioneel diner, een geweldige show, lekkere drankjes en natuurlijk je collega’s. Een perfecte afsluitavond na een paar leuke dagen.  

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Estland

Voor Estland heb je geen visum nodig. Je kunt Estland vrij inreizen met een Nederlands paspoort. 

Estland absoluut een veilig land om naartoe te reizen. In Estland zijn de criminaliteitscijfers vergelijkbaar met andere Europese landen. 

In Estland kun je gewoon zoals in Nederland met Euro’s betalen. 

Bij de meeste telefoonproviders valt Estland gewoon binnen de EU. Bellen en internetten valt dus gewoon binnen je normale bundel. 

Er is 1 uur tijdsverschil tussen Nederland en Estland. In Estland is het 1 uur later. 

Estland heeft een gematigd zeeklimaat. Wij bezoeken Estland in de winter. Vanaf november t/m maart is het in Estland gemiddeld -2. Garantie voor een top wintersfeer!

Het Lutheranisme is de officiële godsdienst van Estland. Echter zegt maar 23% van de Esten een godsdienst aan te hangen.