Incentive IJsland

Waarom een incentive naar IJsland?

De winter experience: ‘incentive IJsland’ is er eentje om nooit te vergeten. Samen met collega’s ga je in IJsland, in de winter, op een meerdaagse trip. De prachtige witte bergtoppen, het indrukkwekkende noorderlicht én de uitgestrekte gletsjers zijn een paar hoogtepunten die niet zullen ontbreken. In IJsland is het in de winter korter licht, echter valt er in deze periode in de avonden des te meer avontuur te beleven vanwege Aurora Borealis. IJsland is een ideale bestemming om een échte frisse neus te halen. Aarzel niet om contact op te nemen voor een passend voorstel!

Cultuur 25%
Actief 75%
Natuur 90%
Back to basic 40%
Stella Stakko-min
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info IJsland:

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 15 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

 • Glacier hike
 • Snowmobile tour
 • Super jeep vervoer
 • Noorderlicht ‘hunt’
 • Vliegtickets
 • Transport door IJsland
 • Overnachtingen in hotel en cozy accomodatie.
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Hike (bij extra reisdag)
 • Entree Blue Lagoon wellness
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 1 persoonskamers in het hotel
 • Overnachting in berghut (bij extra dag)
 • Drankarrangementen bij maaltijden

Type

Nature Experience

Duur

3-5 dagen

Personen

10 - 100 personen

Prijsindicatie

v.a.1750 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis IJsland

Snowmobile tour

IMG_0068-min

Onze aankomst en vertrek zal zijn vanuit de moderne stad Reykjavik. Vlakbij kunnen we al van start met een ontzettend gave activiteit. Het verkennen van IJsland op een sneeuwscooter. Een bucketlist item van vrijwel iedereen toch?

Gletser hiking

Iceland-edgeplore-14

Een van de absolute hoogtepunten tijdens onze reis door IJsland. Het beklimmen en wandelen door een uitgestrekte gletsjer. Onder begeleiding van een ervaren gids zoeken we naar spleten, kloven en wellicht zelfs een ijsgrot. Ga je mee?

Black sand beaches

vikk-min

Een van de highlights van IJsland. De uitgestrekte strande met zwart vulkanisch zand. Het schieten van een prachtig plaatje en het ervaren van échte rust is hier mogelijk. 

Vervoer met 4x4

IMG_7199-min

Vanwege de winterse buien (sneeuwstormen) in IJsland kan het zijn dat sommige wegen af en toe lastig begaanbaar zijn. We moeten ons daarom vervoeren in een super gave 4×4 jeep. Wat een straf!

Meest unieke watervallen

Iceland-edgeplore-11

Uiteraard kunnen de IJslandse watervallen niet ontbreken. Tijdens onze 4×4 tours stoppen we af en toe even om het natuurlijk schoon te bekijken. We genieten van een prachtige omgeving terwijl we over de sneeuw scheuren. Fris en gaaf. Adrenaline gegarandeerd!

Genieten van Aurora Borealis

IMG_7231-min

Niet alles hoeft snel, ruig en hard te gaan. Het ‘zen-momentje’ ervaar je tijdens het zien van het noorderlicht. De prachtige uitzichtpunten tijdens de noorderlicht hunt zorgen ervoor dat je deze avond nooit meer vergeet.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips IJsland

Om IJsland te bezoeken heb je geen visum nodig.

IJsland staat bekend als een veilig land om te reizen. We werken intensief samen met locals, zodat we goed op de hoogte zijn van de actuele situatie rondom weersvoorspellingen.

In IJsland betaal je met de IJslandse kroon (ISK). 1 IJslandse kroon is ongeveer 0,0065 euro.

Omdat IJsland hoort bij de Europese Economische Ruimte kun je gewoon bellen voor het het normale tarief!

In IJsland is het een uur vroeger dan in Nederland.

Vanwege de naam IJsland en de ligging, wekt dit land de indruk dat het er altijd ijskoud is. Gezien de vrij noordelijke ligging valt het juist heel erg mee wat kou en ijs betreft. In de winter moet je wel rekening houden met de soms felle windstoten in combinatie met koude regen of sneeuw. Deze vragen om gepaste kleding anders kunnen ze het onaangenaam maken op de vlaktes.