Incentive Balkan

Waarom een bedrijfsreis naar Balkan?

Met een bedrijfsreis naar de Balkan beleef je de ideale roadtrip! Van paragliden in Macedonië tot wildkamperen in Albanië tot wandelen tussen de bergen in Kosovo. Roadtrippen is de beste manier om meerdere plekken te bezoeken en een personeelsreis naar de Balkan wordt daardoor extra bijzonder. Samen met je team geniet je van de geweldige natuur, de aardige bevolking en de tradities van de verschillende landen. Een grote glimlach op ieder gezicht tijdens deze onvergetelijke roadtrip. Denk daarnaast ook aan een jubileumreis naar de Balkan: perfect om successen te vieren!

0 uur
Vliegen
0 landen
In de roadtrip
0 KM
Roadtrip
0 Unesco
World heritage sites
koman ferry 2-min
Video afspelen
Cultuur 75%
Actief 50%
Natuur 70%
Once in a lifetime 100%

Laat je inspireren

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis in de Balkan

Via Ferrata Pejë

via ferrata peje-min

In Kosovo maken we een fantastische klim met uitzicht op de bergen en de Rugova Canyon. Via ferrata is een manier van klimmen waarbij wandelaars stevig vastzitten en via een reeks stalen touwen en trappen een prachtige tocht maken. Geniet van het uitzicht!

Koman Ferry

koman ferry 2-min

Het lijkt wel alsof je steeds naar een prachtige ansichtkaart kijkt wanneer je met een ferry over het Komani Lake in Albanië vaart. Ver van de bewoonde wereld vind je hier grootse bergen, helder water en diepe kloven. De ferry is de leukste manier om dit prachtige stuwmeer te ontdekken.

Wild camping Albania

Wildkamperen in Albanië is legaal en daardoor zijn er hier prachtige kampeerplekken te vinden. Zet je tentje op aan het strand en geniet van prachtige uitzichten aan zee. Wanneer je wakker wordt kun je meteen een verfrissende duik nemen. Genieten!

Paraglide Ohrid meer

ohrid lake-min

Wanneer je naar beneden kijkt zie je het prachtige Ohrid meer tussen je voeten. Paragliden is al heel bijzonder, maar met een waanzinnig landschap is het helemaal onvergetelijk. Paragliden boven het Ohrid meer in Macedonië is een unieke kans om te genieten van het uitzicht over het meer en de bergen. Eén van de hoogtepunten van de Balkan roadtrip!

Ervaren van een roadtrip

pexels-photo-1571783-min

Een roadtrip maken is een geweldige manier om meerdere bestemmingen te ontdekken. Roadtrippen staat gelijk aan ultieme vrijheid en dat gaan we ervaren in de Balkan! Van de bergen in Kosovo tot de stranden in Albanië en het prachtige Ohrid meer in Macedonië: dit wordt een onvergetelijke roadtrip.

Geniet van lokale delicatessen

local_pub-min

In Macedonië vind je het prachtige chateau Kamnik. Hier vind je prachtige wijngaarden op de heuvels en de lekkerste wijnen die zelfs verschillende prijzen hebben gewonnen. Tijdens een wijnproef diner geniet je hier van de heerlijke wijn en lokale delicatessen. Proost!

Praktische tips Reizen in de Balkan

Met de Balkan roadtrip bezoeken we Albanië, Kosovo en Macedonië. Voor deze landen is geen visum nodig.

Met Edgeplore bezoeken we alleen gebieden die veilig zijn. We werken intensief samen met locals, zodat we altijd op de hoogte zijn van de actuele situatie.

In Albanië wordt betaald met de Albanese lek. € 1,00 staat ongeveer gelijk aan 124 Albanese lek en andersom staat 1 Albanese lek ongeveer gelijk aan € 0,008. In Macedonië wordt betaald met de Macedonische dinar. € 1,00 staat ongeveer gelijk aan 61,5 Macedonische dinar en andersom staat 1 Macedonische dinar ongeveer gelijk aan € 0,016. In Kosovo kun je gewoon betalen met de euro.

Binnen Europa kun je bellen met je Nederlandse simkaart tegen hetzelfde tarief.

Er is geen tijdsverschil met Albanië, Kosovo en Macedonië.

Albanië heeft een mediterraan klimaat met hete zomers en zachte winters. Kosovo beschikt over een zeeklimaat, wat betekent dat er iedere maand regen valt. Van mei tot en met september valt er niet zo veel regen, je kunt dan genieten van warmere temperaturen. In Macedonië heb je een gematigd landklimaat met warme zomers en koele winters.

De meeste mensen in de Balkanlanden zijn rooms-katholiek of oosters-orthodox.

Ontvang de Programmadetails