Incentive zeeland

Waarom een bedrijfsreis naar Zeeland

Geniet van de zilte zee, verse mosselen en de Zeeuwse gastvrijheid bij een bedrijfsreis naar Zeeland! Hier vind je prachtige stranden, indrukwekkende deltawerken en relaxte beach clubs. Ontdek Zeeland op de scooter of beklim de treden van de Dikke Toren in Zierikzee. Een personeelsreis naar Zeeland is ideaal om deze veelzijdige plek te ontdekken. Door samen bezig te zijn in een nieuwe omgeving worden de contacten hechter: dit is gunstig voor de teambuilding en de sfeer binnen het team. Een jubileumreis in Zeeland is de perfecte manier om mooie momenten te vieren!

caleb-george-nhXV1T9LVMg-unsplash (2)-min
Video afspelen
Cultuur 75%
Actief 25%
Natuur 50%
Once in a lifetime 50%

Laat je inspireren

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Zeeland

Ontdek Zeeland op de scooter

caleb-george-nhXV1T9LVMg-unsplash (2)-min

Op een scooter door Zeeland cruisen is ideaal om te genieten van de mooie natuur die Zeeland te bieden heeft. Geniet van de frisse wind in je gezicht en de geur van de zee. Rijd door prachtige stadjes en de mooie natuur met duinen en stranden. Enjoy the ride!

Bezoek De Dikke Toren in Zierikzee

Dikke-toren-zeeland

Beklim de trappen van de Sint Lievensmonstertoren in Zierikzee. Deze toren wordt ook wel ‘De Dikke Toren’ genoemd. Na het beklimmen van 281 treden word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over Zierikzee en de omgeving. Letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten van Zeeland!

Bekijk het Deltawerk de Oosterscheldekering

zeeland-july-2004-1498031-min

De Deltawerken vormen de grootste stormvloedkering ter wereld. Een erg bijzonder bouwwerk en daarom zeker de moeite waard om te bezoeken. We bezoeken de Oosterscheldekering, een waterkering van 8 kilometer lang. De Oosterscheldekering kan binnen 75 minuten de hele Oosterschelde afsluiten. Indrukwekkend om te zien!

Kitesurfles in Vrouwenpolder/Domburg

kitesurfen-domburg-min

Kitesurfen is één van de tofste sporten op het water. De Vrouwenpolder in Zeeland is de beste locatie om te leren kitesurfen. Hier zorgen de zandplaten met hoog water voor een binnenmeer dat ideaal is om te leren kitesurfen. Ook ervaren kitesurfers kunnen hier hun hart ophalen.

Relax bij de beachclubs en stranden in Zoutelande

Beachclub-min (1)

Zon, zee, Zeeland: welkom in Zoutelande! BLØF zingt niet voor niets over Zoutelande, want het is hier heerlijk. Wandel langs de duinen van de Zeeuwse Rivièra, geniet van de prachtige stranden en relax bij de gezellige beach clubs. Hier kom je echt tot rust!

Proef de keuken in Middelburg

eten-zeeland-min

Het eten op je bord komt hier bijna rechtstreeks uit de zee. Geniet van heerlijke zeevruchten zoals mosselen, oesters en kreeft, maar ook zeegroenten zoals zeekraal en lamsoor worden hier lekker bereid. Verser dan dit wordt het niet. Eet smakelijk!

Praktische tips Zeeland

Gelukkig zijn we niet gemaakt van suiker! In Nederland zijn we wel gewend aan regen dus wanneer het kan, zullen onze activiteiten gewoon doorgaan. Bij echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten voor jullie achter de hand.

Grote kans dat je bij Zeeland gelijk aan de prachtige Zeeuwse kust denkt. Maar Zeeland is meer dan dat. Je vindt hier uitgestrekte landschappen, schattige dorpjes en prachtige bosgebieden. De zee is altijd dichtbij en je vindt hier ook nog eens de meeste zon.

Als vogelliefhebber kun je je geluk niet op in Zeeland. Er zijn veel vogels te spotten in de vogelgebieden en bij het Grevelingenmeer. In de weilanden en rietvelden zijn er ook eenden, ganzen en reigers te zien. En extra bijzonder: op de Oosterschelde, het strand van Burgh-Haamstede, Vlissingen en Breskens heb je de kans om zeehonden te spotten!

De Zeeuwse bolus en Zeeuwse mosselen kennen we allemaal wel, maar er is meer! Hoewel de Zeeuwse klederdracht niet heel veel meer te zien is in het dagelijkse straatbeeld, is het wel mogelijk dat je een dame op leeftijd met deze klederdracht ziet lopen. Ook het typische blauwe blikje met Zeeuwse boterbabbelaars, het bekende snoepje uit Zeeland, moet je zeker proberen. 

Karakteristieke dorpen, weidse stranden, de innovatieve Deltawerken en prachtige bossen. Zeeland heeft het allemaal! Bij een bezoek aan Zeeland zul je dijken, dammen en duinen zien. Ook vind je hier de Zeeuwse Delta: hét watersportgebied om te varen, zeilen, duiken, kanoën of suppen. Het landschap in Zeeland is dus ontzettend divers!

Ontvang de Programmadetails