Incentive Schotland

Waarom een bedrijfsreis naar Schotland

Of je nu een wandeling maakt naar het Neist Point Lighthouse of gaat overleven in de ruige natuur: een bedrijfsreis naar Schotland zal ongetwijfeld indruk maken. Ook het kasteel van Edinburgh is een bezoek waard. De sprookjesachtige natuur van Schotland is een prachtige omgeving om met collega’s of relaties van te genieten. Een personeelsreis naar Schotland is niet alleen leuk, het zorgt ook voor betere banden en gewaardeerde medewerkers. Ook als je iets te vieren hebt is een jubileumreis naar Schotland een uitstekende keuze!

0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites
mike-smith-0FijUNA1GiY-unsplash-min
Video afspelen
Cultuur 50%
Actief 75%
Natuur 90%
Once in a lifetime 100%

Laat je inspireren

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Schotland

Edinburgh Castle

edinburgh-castle-1235261-min

Het kasteel van Edinburgh beschikt over een schitterend stukje geschiedenis. Op een hoge rots zie je het prachtige kasteel al liggen. Bij een bezoek aan het kasteel leer je alles over de turbulente geschiedenis van de stad. In het Royal Palace vind je zelfs nog Schotse kroonjuwelen.

Back country survival scottish highlands

ian-keefe-yPBHXvN3HII-unsplash-min

Kun jij overleven in de ruige natuur van Schotland? Met deze expeditie leren we je overleven in de Schotse Hooglanden: van vuur maken tot een onderdak bouwen en van kaartlezen tot valstrikken maken. Ondertussen bevind je je in een prachtig stukje natuur van Schotland.

Fairy Pools Isle of Skye

fairy pools-min

Deze watervallen tegen een geweldige achtergrond van bergen zijn zo mooi dat het wel magisch lijkt. Het is heerlijk om hier te wandelen tussen de pools waarvan gezegd wordt dat er feeën leven. Je ontdekt steeds meer mooie plekjes in deze sprookjesachtige omgeving!

Hike in the quiraing

parallax

Wandelen naar een aardverschuiving? Het kan in Schotland! De quiraing steekt trots uit boven het Schotse landschap. Je loopt door prachtige natuur tijdens deze wandeling met ruige kliffen en groene bergen. Langs diepe afgronden loop je over smalle paadjes, maar met een geweldige beloning: de quiraing!

Neist Point Lighthouse

sea-landscape-nature-water-39003-min

Eén van de meest beroemde vuurtorens van Schotland is Neist Point. Het uitzicht tijdens de wandeling is al prachtig: smalle weggetjes met schapen en fantastische rotsformaties. Geniet van het adembenemende uitzicht over de kliffen, de zee en het land bij Neist Point.

Glencoe nature reserve cayak

glencoe_kayak-min

Kajakken door een landschap met dramatische bergen en een spookachtig verleden. Glencoe is een prachtig park met geschiedenis, natuur, avontuur en mythes. Dat de natuur hier heel bijzonder is blijkt wel uit het feit dat films als Harry Potter en Skyfall hier zijn opgenomen. Dit is één van de hoogtepunten van je reis door Schotland!

Praktische tips Schotland

Je hebt geen visum nodig om Schotland te bezoeken.

Schotland is een veilig land om te reizen. In de grotere steden wordt er wel gewaarschuwd voor zakkenrollers. Verder werken we intensief samen met locals, dus we zijn altijd goed op de hoogte van de actuele situatie.

In Schotland wordt betaald met de Schotse pond. € 1,00 staat ongeveer gelijk aan £ 0,83 Schotse pond en andersom staat £ 1,00 Schotse pond gelijk aan € 1,12.

In Schotland kun je met je Nederlandse sim bellen voor hetzelfde tarief. Bij slechter weer in Schotland kan het wel voorkomen dat de ontvangst wat verstoord wordt.

Het is in Schotland 1 uur vroeger dan in Nederland.

Bij Schotland denk je vaak aan veel regen en dat klopt ook wel. Het weer wordt in Schotland mede bepaald door de Schotse bergen, sterke winden en de Atlantische Oceaan. De winters zijn over het algemeen zacht en de zomers zijn vrij koel. De meeste regen valt tussen juli en november, maar ook januari is een natte maand.

Ongeveer de helft van de bevolking in Schotland is religieus. De meerderheid is protestants, gevolgd door katholiek.

Ontvang de Programmadetails