Incentive Schotland

Waarom een bedrijfsreis naar Schotland?

Het rijden en wandelen door een prachtig landschap samen met het overleven in de ruige natuur: een bedrijfsreis naar Schotland zal ongetwijfeld indruk maken. Tijdens de survival in de Schotse Highlands leer je elkaar écht kennen. De sprookjesachtige natuur van Schotland is een prachtige omgeving om met collega’s of relaties van te genieten. Een personeelsreis naar Schotland is niet alleen leuk, het zorgt ook voor betere banden en gewaardeerde medewerkers. Ook als je iets te vieren hebt is een jubileumreis naar Schotland een uitstekende keuze!

Cultuur 50%
Actief 50%
Natuur 90%
Back to Basic 65%
kayak
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info Schotland:

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 15 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

 • Roadtrip
 • Highlands Teambuilding games
 • Survival workshop in de natuur
 • Whiskey tasting in een van Schotlands oudste Distillery
 • Kayak Safari
 • Scenic drives & walks op Skye
 • Vliegtickets
 • Transport door Schotland
 • Verblijf in Schotse Hooglanden
 • Verblijf in luxe hotel
 • Verblijf in hotel
 • Alle maaltijden (inclusief BBQ en 3 gangendiner)
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Abseiling tussen twee bergen
 • Powerboating
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 1 persoonskamers in hotels
 • Hotel upgrades
 • Drankarrangementen
 • Diner upgrades

Type

Nature Experience

Duur

3-5 dagen

Personen

10 - 50 personen

Prijsindicatie

V.a. 995 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Schotland

Roadtrippen

schotland-roadtrip

Het rijden door Schotland geeft een uniek gevoel. Met jouw leuke auto scheur je trots door het Schotse landschap. Je rijdt door prachtige natuur tijdens deze ritten met ruige kliffen en groene bergen. Langs diepe afgronden rijd je over smalle paadjes, maar met een geweldige beloning: de Scottisch Highlands.

Survival Scottish highlands

survival-min

Kun jij overleven in de ruige natuur van Schotland? Met deze expeditie leren we je overleven in de Schotse Hooglanden: van vuur maken tot een onderdak bouwen en van kaartlezen tot valstrikken maken. Ondertussen bevind je je in een prachtig stukje natuur van Schotland.

Whiskey Tasting

whiskeyproeverij-schotland

Whiskey tasting is natuurlijk iets wat je in Schotland niet mag missen. Tijdens de tasting krijgen we uitleg over de klassieke Schotse manier van bereiden. Daarnaast hebben we natuurlijk de mogelijkheid om een aantal heerlijke whiskeys te proeven. 

Kayak Safari

kayak-safari-schotland

Kajakken door een landschap met dramatische bergen en een spookachtig verleden. Het noorden van Schotland is een prachtige omgeving met geschiedenis, natuur, avontuur en mythes.  Dit is één van de hoogtepunten van je reis door Schotland!

Teambuilding Highland Games

it-takes-two-to-bring-it-back-but-only-one-can-throw-it-1534400-639x526

Schotland staat natuurlijk ook bekend om de Highland games. De spellen waarbij sterke mannen en vrouwen tegen elkaar strijden in traditionele kledij. We bouwen in Schotland ons eigen evenement: competities en fun gegarandeerd.

Scenic drives & walks

Schotland-landschap

Het uitzicht tijdens de wandelingen en ritten is al prachtig: smalle weggetjes met schapen en fantastische rotsformaties. Geniet van het adembenemende uitzicht over de kliffen, de zee en het land in Schotland. 

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Schotland

Je hebt geen visum nodig om Schotland te bezoeken.

Schotland is een veilig land om te reizen. In de grotere steden wordt er wel gewaarschuwd voor zakkenrollers. Verder werken we intensief samen met locals, dus we zijn altijd goed op de hoogte van de actuele situatie.

In Schotland wordt betaald met de Schotse pond. € 1,00 staat ongeveer gelijk aan £ 0,83 Schotse pond en andersom staat £ 1,00 Schotse pond gelijk aan € 1,12.

In Schotland kun je met je Nederlandse sim bellen voor hetzelfde tarief. Bij slechter weer in Schotland kan het wel voorkomen dat de ontvangst wat verstoord wordt.

Het is in Schotland 1 uur vroeger dan in Nederland.

Bij Schotland denk je vaak aan veel regen en dat klopt ook wel. Het weer wordt in Schotland mede bepaald door de Schotse bergen, sterke winden en de Atlantische Oceaan. De winters zijn over het algemeen zacht en de zomers zijn vrij koel. De meeste regen valt tussen juli en november, maar ook januari is een natte maand.

Ongeveer de helft van de bevolking in Schotland is religieus. De meerderheid is protestants, gevolgd door katholiek.