Build your team tijdens ons teambuilding traject!

Om een écht team te vormen dat goed op elkaar is ingespeeld is meer nodig dan standaard teambuilding. Tijdens ons build your team traject focussen we ons op het accepteren van elkaars karakters en we halen de sterktes van medewerkers naar voren. We maken samen een plan waarbij we jullie kunnen helpen. Tijdens een aantal sessies leren jullie elkaar steeds beter kennen. Alles wat we geleerd hebben, passen we toe tijdens het bedrijfsuitje met overnachting. Doordat iedereen elkaar beter leert kennen, zal de teambuilding verbeteren. Mensen zullen elkaar beter begrijpen, wat een positief effect heeft op de werkvloer. Een geweldige investering voor je bedrijf!

9 unieke bestemmingen mét inhoud wachten op jullie!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Stap 1: Inventarisatie & inzicht

Eerst inventariseren we waar we jouw team mee kunnen helpen. We geven jullie tijdens een aantal sessies inzicht in elkaars karakters, begeleid door een expert. We maken samen een plan om dit tijdens de trip nog verder uit te werken.

Stap 2: Ervaren & toepassen

Alles wat we geleerd hebben passen we toe tijdens een unieke trip. In een andere omgeving, soms uit de comfortzone, komen de ware karakters naar boven. De expert zal dit tijdens de trip meerdere malen tonen. Daarnaast gaan we vooral genieten!

Stap 3: Evaluatie & vervolgplan

Als laatste evalueren we de trip. Samen met de expert bepalen we eventuele vervolgstappen. Indien wenselijk bieden we persoonlijke trainingstrajecten aan voor specifieke medewerkers of voor het gehele team. Zo geven we de trip nog meer waarde.

Explore the edge of your imagination
Selecteer een "build your team" bestemmingen

Wat levert deze manier van teambuilding op?

Er zijn een heleboel tips te vinden om te werken aan je teambuilding. Echter is ieder bedrijf, ieder team én ieder karakter anders. Met ons traject focussen we ons op de verschillende persoonlijkheden en kwaliteiten van medewerkers. We werken met een gepersonaliseerd traject om tot de beste resultaten voor jouw bedrijf te komen. We scheppen inzicht in de verschillende karakters binnen het team en we leggen de focus op de kwaliteiten en valkuilen. Zo vorm je een sterk team waarbij iedereen in zijn kracht staat en het team naar elkaar toe groeit. Haal het beste uit je team met ons unieke en gepersonaliseerde traject, waarbij het verbeteren van jullie teambuilding centraal staat.

Waarom een teambuilding uitje boeken met Edgeplore?

De teambuilding verbeteren is lastig op de werkvloer. Daarom trekken we er graag met jullie op uit: we bezoeken samen één van onze unieke bestemmingen. Zo komen we los van onze vaste patronen en medewerkers voelen zich vrijer. Genieten staat centraal tijdens ons teambuilding uitje, maar we gaan ook verder met bouwen aan het team. Met verschillende opdrachten passen we de eerder opgedane kennis toe om nog dichter tot elkaar te komen. We stappen uit de comfortzone waardoor de ware karakters naar boven komen. Zo leren we elkaar nog beter begrijpen. Een sterk team dat perfect op elkaar is ingespeeld: daar gaan we voor!

Meer info over een "Build your team" traject?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.