Ontdek onze Cultural Adventures

In contact komen met mensen die anders over veel dingen denken, verruimt jouw blik op de wereld. Onze unieke culturele bedrijfsuitjes met overnachting halen jou en je team even uit je comfortzone. Het is ons doel om samen met jullie de blik op de wereld te verbreden. Deze bedrijfsuitjes met overnachting werken enorm bindend. Samen genieten we van een mooie omgeving, terwijl we kennis maken met een nieuwe cultuur. Het ontmoeten van een nieuwe cultuur zorgt vaak voor meer waardering van de eigen omgeving. De ervaringen die je opdoet tijdens onze bedrijfsuitjes zorgen ongetwijfeld voor een positief effect op de werkvloer. Per trip hebben we verschillende opties. Onze voorkeur gaat uit naar een traject met drie stappen:

Voor: kennismaking cultuur

Tijdens: ervaren van de cultuur

Na: toepassen inzichten

Samen met Edgeplore ontdek je de mooiste Cultuur

Unieke culturele incentives

Bij Edgeplore hebben we 5 unieke trips ontwikkeld rondom het thema cultuur. We gaan ons daadwerkelijk begeven in de andere cultuur. We combineren het bezoek aan de tevens prachtige omgevingen met gave, culturele activiteiten.

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval over gelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus.

Versterk jouw team

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Verbreed jouw blik

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.