Verbreed de blik van je medewerkers met een duurzaam bedrijfsuitje!

Samen naar een duurzaam bedrijf toe werken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om een duurzaam bedrijf te realiseren zullen alle medewerkers hier achter moeten staan. Iedereen zal concessies moeten doen om het ultieme duurzamheidsdoel te bereiken. Edgeplore helpt je hiermee op gang met ons traject voor een duurzaam bedrijf. Samen met een expert bepalen we jullie doelen, zodat we een gepersonaliseerd traject aan kunnen bieden. We gaan samen aan de slag met de doelen en een succesvolle ondernemer komt zijn duurzame verhaal vertellen om jullie te inspireren. Tijdens de bedrijfsreis ervaren jullie hoe het is om één met de natuur te zijn en jullie zullen beseffen hoe belangrijk het is dat we goed met de natuur omgaan. Tot slot maken we samen met de expert een duurzaamheidsplan voor jouw bedrijf. We helpen je graag met het verduurzamen van je bedrijf!

3 unieke bestemmingen mét inhoud wachten op jullie!

Stap 1: Inventarisatie

Samen met een duurzaamheidsexpert komen we bij je langs om jouw doelen vast te stellen. We maken vervolgens een programma wat hierbij aansluit.

Stap 2: Inzicht

Een ondernemer van een succesvol duurzaam bedrijf komt zijn verhaal vertellen om de ogen van jouw medewerkers te openen.

Stap 3: Ervaren

Tijdens een trip naar een bijzondere bestemming gaat jouw team ervaren hoe het is om één met de natuur te zijn. We laten je zien waarom de natuur zo mooi en belangrijk is.

Stap 4: Evaluatie en actie

We evalueren de trip en helpen jou samen met een expert een duurzaamheidsplan te maken voor jouw bedrijf.

Groenland

Schotland

Biesbosch

Waarom duurzaamheid belangrijk is voor je bedrijf

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. We willen immers allemaal dat onze wereld een leefbare plek is, ook voor de volgende generaties. Wist je dat een duurzaam bedrijf heel veel voordelen heeft? Bij veel bedrijven die verduurzamen is er sprake van meer productiviteit en minder kosten. Dit komt door het zuinigere gebruik van grondstoffen, waardoor het bedrijf beter gestroomlijnd wordt. Ook is het goed voor je imago. Klanten geven de voorkeur aan jouw bedrijf als ze weten dat je je bewust bent van je invloed op de maatschappij. Daarnaast ben je een aantrekkelijke werknemer voor nieuwe medewerkers. Tot slot verbeter je de werkomgeving voor medewerkers, wat weer kan zorgen voor minder ziekteverzuim en gezonder personeel. Genoeg redenen om aan de slag te gaan met een duurzaamheidsbeleid voor jouw bedrijf. Met ons duurzaam bedrijf traject helpen wij jullie graag om te verduurzamen.

duurzaamheid-bedrijf-min
een-met-de-natuur-min

Werk aan een duurzaamheidsbeleid

We helpen je graag met het verbeteren van de duurzaamheid van je bedrijf. Eerst inventariseren we jullie doelen en samen met een duurzaamheidsexpert maken we een programma dat hierbij aansluit. Dit kan variëren van energiebesparing tot afvalscheiding tot een groenere werkomgeving. Een succesvol ondernemer van een duurzaam bedrijf komt zijn inspirerende verhaal vertellen. Je wordt je steeds meer bewust van de effecten van de duurzaamheid van een bedrijf. Tijdens de prachtige reis naar één van onze bijzondere bestemmingen ervaren we hoe het is om één met de natuur te zijn. Je ogen worden hier echt geopend. Tot slot evalueren we samen de reis en we maken een duurzaamheidsbeleid om jullie bedrijf verder op weg te helpen. Een duurzaam bedrijfsuitje én een efficiënt duurzaamheidsbeleid: wij helpen je graag op weg om de wereld een stukje groener te maken!

Meer info over een sociaal traject bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.