Ontdek de echte leiders uit jouw team!

Vaak is het lastig om op de werkvloer de échte leider te vinden. Wie groeit er door naar de nieuwe leidinggevende functie? Wie beschikt over de juiste kwaliteiten? Edgeplore heeft een programma samengesteld om binnen bedrijven de ware leiders te vinden. We inventariseren samen wat voor leider jouw team nodig heeft. We werken met een gepersonaliseerd traject, zodat we samen tot de beste resultaten komen. Tijdens de trip komen we voor meerdere uitdagingen te staan, waardoor duidelijk wordt wie over welke eigenschappen beschikt. Natuurlijk ligt de focus ook op genieten tijdens de incentive reis! Een professional levert een uitgebreid rapport en advies op over de verschillende karakters en geschikte leider in jouw team. Dit traject is een waardevolle investering in jouw team en bedrijf!

9 unieke bestemmingen mét inhoud wachten op jullie!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Stap 1: Inventarisatie & Doelen

Eerst inventariseren we samen waar je naar op zoek bent. Wat zoek je in een leider? Om wat voor functie gaat het? We werken een passend traject uit dat aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelen.

Stap 2: Afzien & Observeren

Vervolgens gaan we samen op een unieke trip. De groep zal voor meerdere uitdagingen komen te staan, maar ook genieten is een groot onderdeel. Er gaat een professional mee als reisleider, die de groep observeert zonder dat ze dit weten.

Stap 3: Evaluatie & Advies

Na de trip levert een professional een uitgebreid observatierapport op. Hierin komt duidelijk naar voren wie er geboren leiders zijn en waarom. Dit rapport wordt toegelicht tijdens een evaluatiegesprek.

Explore the edge of your imagination
Selecteer een "find your leader" bestemmingen

Waarom is ons traject perfect geschikt als leiderschapstest?

Welke collega beschikt over de beste leiderschapskwaliteiten? Niet iedereen is even goed in leiding geven, en juist daarom is het belangrijk dat je de geschikte persoon op de juiste plek zet. Met ons traject gaan we samen op zoek naar de leiders uit jouw team. Onze leiderschapstest laat zien wie over welke vaardigheden beschikt en wat voor leiders ze zijn. Wij werken niet met standaardtests, maar we zijn bij ieder bedrijf betrokken om tot de juiste aanpak te komen. Dat houdt in dat we samen inventariseren wat de doelen zijn en een geschikt traject aanbieden dat precies aansluit bij jouw bedrijf. Tijdens onze reis staat genieten centraal, maar met verschillende uitdagingen zal duidelijk worden wie de beste leider is voor jouw team. Hierbij stappen we soms uit de comfortzone. Een unieke en effectieve leiderschapstest om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Vind jouw geschikte leider met de leiderschapsstijlentest

Wie beschikt over de juiste leiderschapskwaliteiten? Met ons traject onderzoeken we op verschillende manieren wie de meest geschikte leider is. Van tevoren maken we samen een plan en tijdens de reis komen we voor verschillende uitdagingen te staan. Wie bepaalt de richting, wie blijft er goed communiceren en wie neemt de regie? Met onze unieke leiderschapsstijlentest onderzoeken we welke stijl het beste bij het bedrijf past en welke medewerker daar het beste aan voldoet. Dit traject is erg effectief voor afdelingen die een nieuwe leidinggevende aan willen stellen. Zo zorgen we ervoor dat je als bedrijf de gewenste resultaten behaalt.

Meer info over een "find your leader" traject?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.