Ondernemersreizen bij Edgeplore

E-commercereis Israël & Jordanië

Tijdens de e-commerce trip naar Israël en Jordanië ga je op pad met een groep ondernemers die allemaal de waarde van e-commerce begrijpen. Het unieke programma met prachtige activiteiten wisselt zich af met trainingen en brainstormsessies. De kruisbestuiving die tussen de ondernemers plaatsvindt zorgt voor nieuwe inzichten, gecombineerd met een bijzondere ervaring.

 

Vinden jullie het lastig om verder te groeien in de e-commerce? Of zou je zelf graag wat meer willen weten over het reilen en zeilen binnen de online markt? Dan is deze ondernemersreis echt wat voor jou. ‘s Werelds meest unieke culturele bezienswaardigheden wisselen zich af met bijvoorbeeld een techbezoek in Israël. Een land dat zich op technologisch vlak enorm snel aan het ontwikkelen is. 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Wat houdt de e-commerce trip in?

Tijdens de ondernemersreis naar Israël en Jordanië staat het thema e-commerce centraal. Afhankelijk van de samenstelling van de groep zullen specifieke onderwerpen extra worden uitgelicht. Hiervoor mag ook zeker input aangeleverd worden vanuit de ondernemers die mee op reis gaan. Brainstormsessies kunnen gaan over het maken van de juiste strategie of we gaan dieper in op een bepaald onderwerp binnen de e-commerce. De ondernemers zullen elkaar gegarandeerd inspireren. Daarnaast zorgen wij voor minimaal één expert die tijdens de reis op een aantal vlakken zal trainen.  

Jordanie bedrijfsuitje
roman-joe-frMF78fMMmw-unsplash-min

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Na de e-commerce trip kun je met een frisse blik verder bouwen aan jouw online platform. Edgeplore zorgt voor de culturele hoogtepunten én voor de benodigde kennis die jij mee terug kunt nemen naar je bedrijf. Ontwikkel dus niet alleen jezelf maar ook de strategie van je bedrijf door open te staan voor een kritische blik van andere ondernemers. Een ondernemersreis vraagt lang niet altijd om een flinke financiële investering. Tijdens de ondernemersreis krijg je volgens de Belastingdienst te maken met verschillende kosten. Hiervan is het grootste deel aftrekbaar. Daardoor is zelfs het financiële plaatje van deze unieke ervaring gemakkelijk te verantwoorden tegenover je boekhouder.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Heb je jezelf vrijblijvend ingeschreven? Je ontvangt dan tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaars platform. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren het niveau van de deelnemers zodat de trainingen voor iedereen nuttig zijn. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

Lokale bewoner Jordanie

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Ontvang de Programmadetails