Creëer een incentive systeem om jouw personeel te motiveren!

Een incentive is de ideale manier om jouw team of klanten te motiveren en belonen. Bij Edgeplore zetten we samen met jullie een incentive plan op om het beste resultaat te behalen. Samen bepalen we de doelen en we stellen een plan op om het team te motiveren. De ultieme beloning is de trip als beloning voor het harde werken. Ook na de trip denken we graag mee over een vervolgplan. Ieder bedrijf is anders, dus wij werken met een persoonlijke aanpak. Zo sluit het incentive plan precies aan op jullie wensen en doelen. Ons incentive systeem is de perfecte manier om het rendement van je bedrijf te verhogen!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Stap 1: Inventarisatie & Doelen

Eerst inventariseren we samen de doelgroep en doelen van de incentive. We berekenen hoe de incentive winstgevend kan worden en op basis hiervan maken we een incentive plan.

Stap 2: Motiveren & Tracken

Vervolgens zullen we helpen de incentive doelen inzichtelijk te maken. We zullen meerdere meetmomenten inplannen om de deelnemers gemotiveerd te houden.

Stap 3: Beloning & Genieten

De beloning voor hard werken. Edgeplore organiseert de volledige trip als beloning van het behalen van de doelen. Een ultiem genietmoment om nooit te vergeten.

Stap 4: Evaluatie & Vervolgplan

Na de incentive kijken we samen wat het heeft opgeleverd. We maken indien wenselijk een vervolgplan voor een nog effectiever incentive systeem.

Explore the edge of your imagination

De meest unieke incentive bestemmingen

Hoe ziet een incentive programma met Edgeplore eruit?

Een incentive wordt ingezet om het personeel op een bijzondere manier te belonen. Een voorbeeld van een incentive plan is dat we samen met het bedrijf rond de tafel gaan zitten om doelen te bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een target of omzetdoel zijn. We stellen samen een plan op om de medewerkers te motiveren om dit doel te behalen. Wanneer het doel is behaald, kunnen jullie genieten van een onvergetelijke bedrijfsreis. Na de reis blikken we samen terug op het proces. Ook kunnen we adviseren over een vervolgplan. Op deze manier is ons incentive systeem erg efficiënt om de rendement van je bedrijf te verhogen. Ieder bedrijf is anders en heeft andere doelen. Wij zijn bij ieder bedrijf betrokken om samen tot de beste resultaten te komen.

Jordanie bedrijfsuitje

Wat zijn goede incentive voorbeelden?

Incentives zijn er in allerlei vormen en maten. Van cadeaubonnen tot een workshop en van een bedrijfsfeest tot een gezamenlijk uitje. Wij geloven in de kracht van een bedrijfsreis. Samen stap je uit de dagelijkse omgeving waardoor de band hechter wordt en je herinneringen voor het leven maakt. Dit versterkt ook de band op de werkvloer en het zorgt voor tevreden medewerkers. Onze bedrijfsreizen in binnen- en buitenland zijn geschikt voor incentives: samen zoeken we de grenzen op en verbreden we onze blik op de wereld. Met ons incentive programma helpen we je graag op weg!

Meer info over een incentive plan bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.