Ondernemersreizen bij Edgeplore

Managementreis Groenland

Wil je graag nieuwe inspiratie opdoen? Een managementreis (ook wel ondernemersreis) van Edgeplore is dé manier om met een helikopterview jouw business te analyseren. Een workation is niet alleen een goede investering in jezelf, maar ook in je onderneming. Tijdens onze reis in Groenland combineren we bizarre, gave activiteiten met confronterende, leuke sessies. Samen met de andere ondernemers en een professionele managementtrainer werken jullie aan inzichten in je organisatie. Welke eigenschappen hebben bij jou de overhand? Welke karakters botsen er bij jou op de werkvloer, hoe herken je ze en hoe ga je hiermee om? De kracht van de reis is de omgeving gecombineerd met de onderlinge kruisbestuiving. Uniek én behulpzaam voor jou en je onderneming. Na de trip naar Groenland kan het niet anders dan dat je met frisse zin en nieuwe ideeën aan de slag kunt.

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Wat houdt de managementreis in?

Tijdens de ondernemersreis naar Groenland werken we aan een aantal doelen. Uiteraard maken we eerst kennis met de andere ondernemers in een informele setting. Tijdens de reis inspireer jij anderen en anderen jou met hun kennis, kunde en verhalen. In deze nieuwe omgeving kun jij je focussen op je bedrijf in zijn algemeenheid. Zonder de dagelijkse gang van zaken. Natuurlijk is een ondernemersreis ook een ideale manier om je netwerk uit te breiden.

igloo-min
greenland-fjord-1057734-1919x1284-min

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Naast de rugzak of koffer met reisbenodigdheden breng je ook een hele bak bagage mee terug die niet ingecheckt hoeft te worden. De sparringssessies en trainingen tijdens de trip hebben je nieuwe inzichten gegeven, vaak al vertaald naar concrete actiepunten. We zijn immers op reis met ondernemers die van concreetheid houden. Lukt het jou om de nieuwe inzichten toe te passen? Dan gaat dit ongetwijfeld een boost geven voor jouw bedrijf of je personeel. Daarnaast hoeft een ondernemersreis niet per direct je resultaat te drukken. Bij een managementreis krijg je volgens de Belastingdienst te maken met gemengde kosten waarvan een deel aftrekbaar is. Hierdoor zijn de kosten zelfs nog goed te verantwoorden tegenover jouw boekhouder.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore brengt graag ondernemers samen. Een ondernemershart kan natuurlijk op verschillende manieren en in verschillende branches ten goede komen. Een frisse blik van een ondernemer in een andere tak van sport is vaak erg inspirerend. Natuurlijk monitoren wij wel continu de samenstelling van de groep. Vraag hier ook gerust naar tijdens of voor je vrijblijvende inschrijving. 

the-northern-lights-1192709-min

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Ontvang de programmadetails