Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Ondernemersreis IJsland met Mark Tuitert

Een exclusieve reis- en leerbeleving

Waarom een ondernemersreis naar IJsland?

Je gaat met ons op avontuur! Samen persoonlijke en zakelijke doelen scherpstellen.

Je gaat zowel het wonderbaarlijke IJsland ontdekken én je persoonlijke dilemma's en drijfveren. Dit onder begeleiding van niemand minder dan Mark Tuitert (olympisch kampioen, inspirerend spreker en ondernemer). 

Een exclusieve reis- en leerbeleving.  Een investering in jezelf en je bedrijf.

 

Geen standaard gedragstest of saaie PowerPoint presentatie in een meeting room. Maar een mooie, avontuurlijke en inspirerende reis. De perfecte omgeving voor een coach als Mark Tuitert om jou een spiegel voor te houden en hier positieve punten uit te halen om jouw persoonlijke en zakelijke doelen scherp te stellen.

 

Tijdens een ondernemersreis combineren we onvergetelijke activiteiten met inspirerende en productieve gesprekken. Hier kan je groeien, leren, inspiratie opdoen en je focus vinden. Persoonlijke ontwikkeling met échte impact.

 

Cultuur
40%
Actief
60%
Natuur
80%
Avontuur
60%

3 uur

vliegen

1 graden

gem. temperatuur

372 duizend

inwoners

3 Unesco

world heritage sites

Reis details

Wanneer?

Van 2 t/m 4 februari 2024 vindt de inspirerende ondernemersreis plaats. Wanneer deze datum volgeboekt is, houd dan rekening met de aankondiging van een nieuwe datum.

Wat kost het?

Voor een zorgeloze ervaring bedragen de volledige kosten voor deze ondernemersreis €5000. Dit bedrag omvat alle maaltijden en dranken, activiteiten, accommodaties, vluchten en lokale transfers. Alles inbegrepen voor een exclusieve en complete belevenis!

Met wie?

In het gezelschap van onze deskundige Edgeplore teamcoach / reisbegeleider én de inspirerende topsporter en ondernemer Mark Tuitert en een select gezelschap van 10 tot 15 gelijkgestemde avontuurlijke ondernemers, wordt deze ondernemersreis een unieke ervaring.

Coaching programma

Hoe ziet deze persoonlijke reis er uit:


On your Mark!
Vóór de reis hebben we een gezamenlijke meeting met alle deelnemers. Je ontvangt hierin achtergrondinformatie over het programma, thematiek en werkwijzen. Het belangrijkste voor ons is om in deze meeting per individu te achterhalen wat jij als ondernem(st)er uit deze reis wil halen. Iedereen heeft uiteraard zijn eigen doelen! Ondertussen kun jij als deelnemer de andere ondernemers ontmoeten en leren kennen.

Onder begeleiding van Mark Tuitert formuleer je voorafgaand aan de reis één centrale vraag op basis van een persoonlijk dilemma of ontwikkelwens. Via zijn bekende 'Socratische Gespreksvoering' helpt hij je deze vraag verder scherp te stellen. 


Get set!
Eenmaal op reis deelt Mark zijn persoonlijke verhaal tijdens de inspirerende kick off in een bijzondere setting. Hiermee nodigen wij je verder uit om je deze reis open te stellen voor nieuwe ervaringen en persoonlijke groei.

Tijdens de reis voert Mark een aantal diepgaande Socratische gesprekken met je. In een aantal één-op-één sessies gaat hij in op jouw specifieke vraag. We creëren daarvoor inspirerende en wonderbaarlijke momenten om in alle rust en aandacht deze gesprekken in een optimale vorm te voeren.

Verder geven we je in enkele diepgaande sessies inzicht en kennis over ‘de Stoïcijnse Mindset’, waar één van Mark’s bestsellers over verhaalt. Tijdens deze sessies gaat hij dieper in op de vier kardinale waarden: Moed, Discipline, Rechtvaardigheid en Wijsheid én leer je deze waarden toepassen op jouw eigen actieplan.

Zo ga je niet alleen met prachtige herinneringen, maar ook met gewonnen levenswijsheid en zelfkennis naar huis.
 

Go!
Na de reis ontvang je een (gesigneerd) boek van Mark waarmee je thuis verder aan de slag gaat. Zo kan je na deze onvergetelijke reis een persoonlijk actieplan ontwikkelen om nieuwe inzichten in jouw dagelijkse praktijk te brengen. Uiteraard heb je op basis van dit avontuur een sterke connectie met alle deelnemers en coaches ontwikkeld. En kunnen wij elkaar blijven aanmoedigen en ondersteunen.

Het is een investering in jezelf en in je onderneming. Om jezelf als mens nóg beter te leren kennen en daarmee een nog effectievere leider en ondernemer te worden. De gewonnen inzichten neem je mee naar je bedrijf.

Activiteiten

 • Buggy tour experience
 • Northern Light hunt & Superjeep night experience
 • Kampvuur en borrelsessie bij berghut in de Vallei van Þórsmörk
 • Glacier hike & Ice climbing
 • Golden Cirle highlights tour
 • Snorkelen tussen tektonische aardplaten
 • Wellness bij Sky Lagoon
 • Inspirerende sessies en seminars met Olympisch kampioen en ondernemer Mark Tuitert

Food & Drinks

 • Wijnarrangement bij de diners
 • Dranken tijdens de lunch
 • 3-gangen diner
 • Lunch in Aurora Basecamp
 • Snacks bij borrelsessie
 • Lunch in de natuur
 • 5-gangen diner in Reykjavik
 • 2-gangen lunch in restaurant
 • Lokaal IJslands aperitief bij Sky Lagoon

Verblijf en transport

 • Retour vliegticket Amsterdam <> Reykjavik incl. 10kg handbagage
 • Transport door IJsland
 • 1x hotelovernachting in het centrum van Reykjavik o.b.v. single rooms
 • 1x hotelovernachting in countryside o.b.v. single rooms

Laat je inspireren

Schrijf je in voor de ondernemersreis

Inschrijfformulier

Laat je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer achter om je in te schrijven voor de ondernemersreis. Stel ook gerust eventuele aanvullende vragen in onderstaand formulier. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen nemen we contact op voor de vervolgstappen. Je ontvangt dan onder andere de programmadetails en een aanvullend inschrijfformulier.

 

Versturen

Whatsapp

Voeg +31 6 20 71 31 96 toe aan je contacten of klik op onderstaande button als je al op je telefoon zit.

E-mail

Verstuur een mailtje naar info@edgeplore.nl of klik op onderstaande button.

Telefoon

Bellen = sneller zeggen ze altijd. Bel ons op 0161 234 322 of klik op onderstaande button.

Bezoek

Je bent altijd welkom. Bezoek ons in de Lange Wagenstraat 1 in Gilze of navigeer via onderstaande button.

Info

Ons KVK-nummer:
77864891
Ons BTW-nummer:
861175566B01

Programmadetails

Inspiratie en info