Incentives voor medewerkers

Bind medewerkers aan de organisatie door gebruik te maken van unieke incentives. Een sterker team en gemotiveerd personeel!
Lees meer

Incentives voor klanten

Versterk de band tussen jou en je klant(en) door het inzetten van een incentivereis. Samen ervaren versterkt jullie band enorm.
Lees meer

Een incentiveplan maken

Wij helpen graag bij het opstellen van de targets voor de incentive. Werk toe naar de unieke incentive door het zetten van de juiste doelen.
Lees meer

Incentives in Nederland

Ook in Nederland zijn unieke ervaringen te realiseren. Ontdek onze Nederlandse incentives.
Lees meer
Incentive reizen bij Edgeplore

Wat zijn onze meest unieke incentive voorbeelden?

Slapen in een iglo of langs de smeltende ijskappen varen in Groenland, of het wereldwonder Petra aanschouwen en in de dode zee drijven in Jordanië.  Maar ook roadtrippen door de Balkan landen of de ruige natuur van Schotland ontdekken zijn goede incentives voorbeelden van ons aanbod. Ook in Nederland zetten we een stapje uit de comfortzone met originele activiteiten. Bekijk de unieke zomer en winter incentives.

Waarom een incentive reis laten organiseren door Edgeplore?

Wat is een betere motivatie dan het vooruitzicht op een incentivereis naar een fascinerende bestemming? Incentive reizen met Edgeplore zijn herinneringen voor het leven. We maken geen standaardreizen, we verbreden samen onze blik op de wereld door mooie momenten te beleven op geweldige bestemmingen. Onze incentive reizen gaan naar prachtige locaties in binnen- en buitenland. Ook een incentive organiseren? We denken graag met je mee voor een passende incentivereis!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Wat is een incentive reis?

Wat is een incentive eigenlijk en wat betekent incentive? Een incentive is een beloning voor een prestatie van collega’s. Incentives worden vaak door bedrijven gegeven als medewerkers een bepaald doel hebben behaald. Wat zijn incentives dan? Dit kan verschillen tot cadeaubonnen, een uitje of een ander cadeau. De ultieme waardering is natuurlijk een incentive reis. Dit is een reis die bedrijven hun werknemers aanbiedt als stimulans of als beloning. Hierbij worden gemeenschappelijke activiteiten ondernomen om aan de teambuilding te werken.

Hoe is het fiscaal reregeld m.b.t. incentive reizen?

De werkkostenregeling (WKR) gaat over de vergoedingen die je als werkgever aan je personeel mag geven zonder dat hier loonbelasting over betaald moet worden. Dit houdt in dat werkgevers hier maximaal 1,2% van hun totale fiscale loon aan kunnen besteden. Op fiscaal gebied gelden voor incentive reizen aanvullende regels, waardoor onze incentive reizen fiscaal gezien erg aantrekkelijk zijn. Bij een reis met een zakelijk en niet-zakelijk deel is het zakelijke deel regulier aftrekbaar. Het niet-zakelijke deel valt in de vrije ruimte. Wij denken graag met u mee om uw incentivereis WKR-proof te maken.

Meer info over incentive reizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie incentive reis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven. 

Bekijk onze bestemmingen

  • All Activities
  • Actieve Uitdagingen
  • Culturele Eyeopeners
  • Een met de Natuur
  • 0

Jordanië

Schotland

Valkenburg

Zeeland

Biesbosch

Georgië

Balkan