Verbreed de sociaal/culturele blik van medewerkers!

Samenwerken binnen een internationaal bedrijf kan soms lastig zijn. Je hebt te maken met verschillende karakters en culturen. In ons sociaal bedrijf traject laten we jouw medewerkers kennismaken met andere culturen. We stellen samen een plan op om jullie doelen te bepalen. Een local komt zijn indrukwekkende verhaal te vertellen, om jullie voor de reis al voor te bereiden. Tijdens de reis beleven we unieke ervaringen waarbij je een andere cultuur ervaart. Ons doel is om jullie beter samen te laten werken, maar ook om wat terug te kunnen doen voor de mensen die het minder goed hebben in de wereld. Een uniek traject met een veelbelovend effect!

3 unieke bestemmingen mét inhoud wachten op jullie!

Lokale bewoner Jordanie

Stap 1: Inventarisatie

We inventariseren welke cultuur jullie graag samen willen ontdekken. Hier stellen we een traject voor samen.

Stap 2: Inzicht

Een local uit deze unieke cultuur komt zijn verhaal doen. Denk bijvoorbeeld aan een vluchteling uit Syrië of een zwerver uit Rotterdam.

Stap 3: Ervaren

Tijdens de trip naar een bijzondere bestemming gaan jullie samen met locals de cultuur ontdekken en ervaren.

Stap 4 Evaluatie en actie

Na de trip evalueren we jullie ervaringen en we kijken samen wat jouw bedrijf terug kan doen voor mensen die het minder goed hebben dan wij.

Jordanië

Balkan

M.V.O. met een sociaal bedrijf

Als bedrijf wil je laten zien dat je nadenkt over jouw bijdrage aan de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt dus steeds belangrijker. Met ons sociaal bedrijf traject verbreden we onze blik op de wereld door kennis te maken met een andere cultuur of levenswijze. We inventariseren eerst wat jullie doelen zijn en welke cultuur jullie willen ontdekken. Bij Edgeplore werken we alleen met unieke ervaringen: denk aan een vluchteling uit Syrië die zijn indrukwekkende levensverhaal komt vertellen. Een voorbeeld van een activiteit tijdens de bedrijfsreis is een bezoek aan een vluchtelingenkamp. Je kijk op de wereld en op je eigen leven zal zeker veranderen. Deze ervaringen neem je mee voor de rest van je leven. Wij begeleiden jullie in het toepassen van deze inzichten en ze omzetten in frisse energie voor op de werkvloer. 

Wat zijn de voordelen van een sociaal bedrijf?

Met ons sociaal bedrijf traject werken we niet alleen aan een goed imago. Wij willen vooral een blijvend effect creëren voor jouw bedrijf. De medewerkers beleven samen een unieke ervaring waardoor de band hechter wordt. Ze krijgen een goed gevoel omdat ze iets goeds doen voor een ander. Dit kan weer zorgen voor frisse energie op de werkvloer. Tot slot help je ook nog andere mensen met dit traject, dus we maken de wereld samen een stukje mooier. Daarnaast zullen potentiële klanten positiever naar jouw product of dienst kijken als je je maatschappelijk inzet. Ons doel is om een sociaal bedrijf te creëren met maatschappelijk betrokken medewerkers.

Meer info over een sociaal traject bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.