Top 5 outdoor teambuilding activiteiten

Edgeplore organiseert meerdaagse teambuilding activiteiten met impact. Tijdens deze trips combineren we de tofste outdoor teambuilding activiteiten. Wat denk je van helikopter vliegen in de ochtend gevolgd door cayoning op een unieke locatie? Deze teambuilding activiteiten werken enorm bindend en hebben een positieve impact op jouw team. Hieronder onze top 5!

 1. Helikopter vlucht
  Onze 14 bestemmingen hebben één ding gemeen, ze bevatten allemaal prachtige unieke natuur. Deze natuur ziet er vanuit de lucht nog mooier uit! Vlieg met jouw team over deze prachtige landschappen. Een teambuilding activiteit  om nooit te vergeten. Door de spanning en exclusiviteit van deze activiteit werkt een helikopter vlucht enorm bindend. Een moment waar nog lang over na gepraat zal worden. Deze outdoor activiteit is bijvoorbeeld mogelijk tijdens onze trips naar ValkenburgGroenland en Estland
 1. Beklimmen van een berg
  Wil je elkaar echt leren kennen? Dan is het beklimmen van een berg een geschikte teambuilding activiteit. Samen met je collega’s een aantal dagen de natuur in. Samen afzien, genieten en overleven. Dit is meer dan een standaard teambuilding survival in de Ardennen. Wat denk je bijvoorbeeld van 3 dagen wandelen in het Kaukasus gebergte in Georgië, of de hoogste berg van Slovenië beklimmen? We bereiden jouw team natuurlijk goed voor en streven er naar dat iedereen de top haalt. Jullie zullen het echter samen moeten doen. De perfecte outdoor teambuilding!
 1. Water games
  Lekker weer, strand en samen met je collega’s actief bezig zijn in en rond het water. Een perfect recept voor een actieve teambuilding activiteit en een hoop gezelligheid. Werk samen tijdens een 8-persoons suprace in Albanië. Bevorder de creativiteit tijdens een beach sculpturen challenge in Terschelling. Verken per kano de prachtige rivieren in Estland. Onze watergames zijn perfect geschikt als outdoor teambuilding activiteit in de zomer.  
 1. (Wild) kamperen
  Natuurlijk kun je tijdens een paar dagen teambuilding elke nacht slapen in de meest luxe hotels. De vraag is echter of dit ook het sterkste team op zal leveren. Afzien bindt namelijk! Ga met jouw team eens een nacht de natuur in en ervaar de ultieme gezelligheid ‘s avonds aan het kampvuur. Wat denk je van slapen in een blokhut in IJsland of overnachten in een tentje op een privé strand in Albanië. Ultieme team belevingen om nooit te vergeten!
 1. Raften
  Met een avontuurlijke boot samen over een meer of wilde rivier varen. Tijdens deze outdoor activiteit heb je elkaar echt nodig om niet in het water te belanden. Een ervaren gids zal achterop de boot instructies geven en jij en je collega’s zullen zo goed mogelijk moeten samenwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rivieren in Schotland of Georgië, maar ook zeker de prachtige fjorden in Noorwegen

Edgeplore organiseert meerdaagse personeelsreizen en incentives naar unieke bestemmingen. Outdoor teambuilding activiteiten zijn in elk programma een sleutel tot succes.