Verbeter de vitaliteit op de werkvloer!

Met ons vitaliteitstraject werken we samen aan de vitaliteit van je bedrijf. Vitale medewerkers zijn erg waardevol, want zij zorgen voor de vitaliteit van je bedrijf. Het is dus belangrijk om te investeren in de vitaliteit van je team. Samen met een professional kijken we hoe het gesteld is met de vitaliteit van je medewerkers. In de weken voorafgaand aan de trip krijg je een training waarin we gaan werken aan de mentale en fysieke fitheid van de medewerkers en het bedrijf. Tijdens de personeelsreis gaan we de uitdaging aan, maar genieten staat centraal. Na de trip evalueren we het traject en we kunnen zelfs een vervolgplan aanbieden. Zo creëren we samen een plan om het bedrijf zo vitaal mogelijk te maken!

3 unieke bestemmingen mét inhoud wachten op jullie!

Stap 1: Inventarisatie & inzicht

Eerst inventariseren we samen met een professional de huidige vitaliteit van je medewerkers. We geven inzicht in vitaliteit en we bepalen samen een passend traject.

Stap 2: Training & voorbereiding

Vervolgens werkt je team samen met een trainer naar het ultieme doel toe. Met een trainings- en voedingsplan stomen we iedereen klaar voor de actieve uitdaging.

Stap 3: Ervaren & afzien

Samen ga je tijdens het uitje de uitdaging aan. Soms afzien, veel genieten: een moment om nooit te vergeten.

Stap 4 Evaluatie & vervolgplan

Na de trip evalueren we en bieden we vervolgens een bedrijfsbreed en/of persoonlijk vitaliteitsadvies aan.

Georgië

Valkenburg

Slovenië

Waarom is de vitaliteit van medewerkers belangrijk?

Vitaliteit op de werkvloer is belangrijker dan de meeste werkgevers beseffen. Medewerkers die vitaal fit zijn en goed in hun vel zitten, hebben meer energie om goed werk te leveren. Vitale werknemers zijn productiever, meer betrokken en ze hebben een positieve invloed op andere collega’s. Het is dus erg belangrijk om je te richten op de vitaliteit van de medewerkers. Vitaliteit gaat over fysieke maar ook mentale fitheid. Niet alleen op het werk, maar ook privé. Vitale medewerkers die bruisen van de energie en veel doorzettingsvermogen hebben, dragen bij aan de vitaliteit van je bedrijf. Wanneer je de vitaliteit van je medewerkers verhoogt, kun je je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Een vitaal bedrijf met vitale medewerkers: daar gaan we voor!

Wat zijn de voordelen van onze vitaliteitstrajecten voor bedrijven?

Er zijn verschillende vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven. Ieder bedrijf heeft een andere structuur en werkt op een andere manier, waardoor het lastig is om een standaardtraject met succes af te ronden. Bij Edgeplore werken we daarom niet met standaardprogramma’s, maar met een uniek traject. Wij kijken wat het beste bij een bedrijf past en we gaan echt voor resultaat. Met een traject bij Edgeplore inventarisen we voor de reis samen met een professional hoe het gesteld is met de vitaliteit van de werknemers. We werken naar de doelen toe aan de hand van een trainings- en voedingsplan. Tijdens de reis gaan we de uitdaging aan. Na de reis denken we mee om het bedrijf en de medewerkers vitaal te houden. Wij bieden dus een persoonlijk en uniek traject aan om jullie bedrijf zo vitaal mogelijk te maken.

Meer info over vitaliteitstrajecten bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.