Explore the winter with Edgeplore

De meest unieke winterincentives

Bij Edgeplore ben je voor een unieke winterincentive aan het juiste adres. Edgeplore organiseert unieke winterse groepsreizen. Geen standaard personeelsreis of incentive, maar unieke winterervaringen. Wat denk je van ijsvissen is Estland, gevolgd door een lokale kookcursus om de vis te bereiden? Of snowshoehiken in Slovenië, gevolgd door curlingles van het Olympische team. Borrelen en overnachten in een iglo op 2000 meter in Oostenrijk. Of na een avontuurlijke 4×4 tocht door de sneeuw het Noorderlicht aanschouwen in IJsland. Is dit nog niet spannend genoeg? Vraag dan eens naar onze winterexpedities in Slovenië en Georgië. 

Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Professionele begeleiding

Per 15 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

Winterse groepsreizen met impact

Naast unieke bestemmingen biedt Edgeplore ook unieke trajecten aan. Edgeplore gelooft dat de impact van de trip centraal staat. Denk hierbij aan impact op het team of organisatie. Zo bieden we unieke teambuilding trajecten aan, waarin jouw team elkaar écht leert kennen en sterker terugkomt dan ooit!  Daarnaast werken we met unieke thema’s die goed aansluiten op het bedrijfsleven. Denk hierbij aan het verbreden van de blik van jouw collega’s met themareizen zoals cultuur en natuur.  De ervaringen die je opdoet tijdens de winterincentive zullen jullie niet snel vergeten. Naast de impact staat natuurlijk ook gezelligheid en fun centraal. Op basis van jouw wensen finetunen we het programma voor de ultieme winterbeleving. Vraag nu ons magazine aan en laat je inspireren. Al een bestemming gekozen of andere vragen? Neem gerust direct contact op!

Telefonisch advies?

Ontdek de trajecten bij Edgeplore

Teamversterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thematrajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Avontuurlijke wintersport

Ga je elk jaar met jouw bedrijf op wintersport? Een supergezellig ervaring, maar wel altijd hetzelfde, toch? Edgeplore organiseert geen standaard wintersportincentives, maar enkel unieke avonturen. Zo is er tijdens deze reizen zeker de mogelijkheid om minimaal één dag te skiën of te snowboarden. Echter staat de groepsbeleving centraal. Zo plannen we diverse teambuilding activiteiten in de sneeuw en slapen we op unieke locaties. Wat denk je bijvoorbeeld van slapen in een iglo in Oostenrijk? Een van onze unieke winterervaringen die je lang bij zal blijven. En ben je al weleens met het bedrijf op wintersport geweest in Georgië? Een avontuurlijke wintersport waar ook diverse culturele hoogtepunten in zitten verwerkt. Neem gerust contact op om voor een unieke winterbeleving op maat een voorstel te krijgen. 

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Waarom een winter incentive boeken bij Edgeplore?

Een winter incentive bij Edgeplore is een garantie voor een fantastische beleving. Edgeplore organiseert geen standaard wintersport reizen, maar enkel unieke ervaringen. Edgeplore werkt zeer nauw samen met lokale partners voor het beste resultaat. Door enkel te focussen op een aantal winterbestemmingen kan Edgeplore een uniek programma neerzetten tegen een goede prijs. Natuurlijk gaan we samen in gesprek om de winterreis te finetunen. Zo zorgen we samen voor een winterbeleving om nooit te vergeten. Boek nu een avontuur en geniet samen van de sneeuw, de kou en de gezelligheid. 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.