Culturele Eyeopeners

Ontdek samen met een leuke groep nieuwe culturen. Verbreedt je blik door een bezoek aan de meest unieke culturen. Check de culturele bestemmingen.
Bekijk de bestemmingen

Actieve uitdagingen

Zet een stap uit je comfort zone en ga de actieve uitdaging aan. Bekijk onze unieke actieve groepsreizen.
Bekijk de bestemmingen

Één met de natuur

Bekijk met je eigen ogen wat er met de natuur gebeurt. Geniet van de absolute schoonheid van onze meest unieke natuur bestemmingen tijdens deze groepsreizen.
Bekijk de bestemmingen
Explore the edge of your imagination

Wat zijn onze meest unieke avontuurlijke groepsreizen?

We bieden unieke groepsreizen aan naar de mooiste plekken van de wereld. Bij iedere bestemming hebben we bijzondere, avontuurlijke activiteiten voor je klaarstaan waar je hart sneller van gaat kloppen. Denk aan paragliden in Georgië, kajakken in Schotland, een vluchtelingenkamp bezoeken in Jordanië of roadtrippen door de Balkan. Liever avonturen beleven in Nederland? Grotbiken door de Valkenburgse grotten of je eigen overnachtingsplaats zoeken met een kano in de Biesbosch: waar we ook zijn, we zoeken het avontuur op. We bieden ook experiences aan in Nederland waarbij je echt in de huid van een ander kruipt, zoals een politiek tegenstander of vluchteling. Angstaanjagend realistisch, bijzonder leerzaam en blik verbredend. Het wordt een avontuur om nooit te vergeten. Op iedere bestemming verbreden we onze blik op de wereld vanuit een avontuurlijk oogpunt. Durf jij het avontuur aan te gaan? Moed verzamelen hoeft niet: onze tip is om het gewoon te doen. Het wordt spectaculair!

Actieve groepsreizen bij Edgeplore

Waarom een actieve groepsreis boeken bij Edgeplore?

We organiseren bijzondere bedrijfsreizen waarbij we een stap buiten de comfortzone zetten. Deze reizen zijn niet alleen geweldig om te beleven met collega’s of medewerkers: deze reizen zijn natuurlijk voor iedereen tof! Onze zakelijke reizen zijn daarom voor iedere groep te boeken. We denken graag met je mee welke bestemming, programma en prijs het beste bij jullie groep aansluit. 

 

Met onze actieve groepsreizen willen we laten zien hoe tof het is om buiten je comfortzone te treden.  Een verhoogde hartslag, gezonde spanning en een sprankeling in je ogen: dat is ons doel! Daar ligt het avontuur op je te wachten. Het enige dat jij hoeft te doen is de sprong te wagen. Soms zelfs letterlijk! Op iedere bestemming combineren we avontuurlijke activiteiten met de mooiste plekken op de wereld. Geen standaardreizen, maar samen het avontuur opzoeken. De meest adembenemende plekken ontdek je vanuit een avontuurlijk perspectief. Voetje voor voetje bij een via ferrata tocht in Kosovo of met je benen bungelend boven de bergen in Georgië terwijl je aan een paraglide hangt. Wij zijn klaar om samen het avontuur aan te gaan tijdens onze actieve groepsreizen, jij ook?

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Wat maakt een groepsreis met Edgeplore avontuurlijk?

Wij zijn avonturiers in hart en nieren, het zit in ons dna. Daardoor bevatten al onze reizen een dosis avontuur. Het liefst buiten de comfortzone. Onze avontuurlijke groepsreizen bevatten de overtreffende trap van avontuur. Denk aan wildkamperen, mooie hikes door de bergen, via ferrata klimmen in de Balkan, survivallen in de ruige natuur van Schotland of paragliden in Georgië. Niet avontuurlijk genoeg? Wat dacht je ervan om te ervaren hoe het is om te leven als een tegenstander van dictatuur of als vluchteling? Welke bestemming of welk traject je ook kiest: we gaan samen het avontuur aan tijdens onze avontuurlijke groepsreizen! Heb jij je spullen al ingepakt? Edgeplore is een groepsreizen organisatie, zie zich vooral focust op de zakelijk markt. Heb jij echter een leuk idee voor een avontuurlijke groepsreis met een andere groepssamenstelling? Laat het ons weten en wij organiseren het. 

Meer info over groepsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.