Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Volledige verzorging voor, tijdens en na de reis

Volledige begeleiding van A tot Z

Bij Edgeplore kun je rekenen op volledige begeleiding vanaf het eerste contact tot na een onvergetelijke reis. Gedurende het hele proces zorgen wij ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt en er aangepast kan worden op jullie wensen.  

Wij maken graag persoonlijk kennis om ervoor te zorgen dat het programma perfect aansluit bij jullie behoeften. Na ons eerste contact gaan wij actief aan de slag om diverse programma’s uit te werken, volledig op maat van jullie voorkeuren en verwachtingen. Samen bouwen we aan een reis die niet alleen bestaat uit bestemmingen, maar ook uit waardevolle momenten, op maat gemaakt voor jullie gezelschap. In het hele proces staan wij paraat voor het Onbeperkt verwerken van reisupgrades en last minute wijzigingen 
 

 

Reisbegeleiding tijdens de trip

Bij Edgeplore bieden wij alle reizen aan inclusief ervaren reisbegeleiding. De reisbegeleiders zorgen ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie reis. Dat betekent niet dat jullie zelf op pad gaan met een pakketje noodtelefoonnummers (zoals ‘reisbegeleiding’ bij een consumentenvakantie). Aan de hand van het aantal personen waarmee het avontuur beleefd wordt sturen wij professionele reisleiders mee. Deze begeleiders hebben het programma dan al minstens één keer, maar meestal vaker zelf ondernomen. Op locatie hebben de reisleiders contact met lokale aanbieders en zorgen ze ervoor dat alles vlekkeloos loopt. Het kan zijn dat we op locatie nog lokale begeleiding laten bijspringen met nog meer ervaring in het betreffende gebied of voor de activiteit .