Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Waarom Edgeplore?

Waarom kiezen voor Edgeplore?

 

Geen standaard bedrijfsreizen, maar bijzondere meerdaagse uitjes waarbij de impact op de organisatie én haar medewerkers centraal staat. Edgeplore staat voor avontuur, uitdaging, fun én gezelligheid. Herhaling is onze kracht. Omdat we ons specifiek richten op vaste bestemmingen, hebben we het programma tot in de puntjes geperfectioneerd. Het resultaat? Een trip die jullie zal bijblijven voor de rest van het leven.  

 

Edgeplore is erin gespecialiseerd om teamprocessen te incorporeren in activiteiten en events. Rekening houdend met een diversiteit aan persoonsprofielen en wat eenieder stimuleert en motiveert. Het samenbrengen van de verscheidenheid aan wensen binnen een team of organisatie is wat wij doen: Wij ontdekken het gebied waar deze wensen, triggers en uitdagingen elkaar overlappen. Het gebied dat leidt tot tot groei, samenwerking en organisatieontwikkeling.  

 

Op basis hiervan creëren en organiseren wij een bedrijfsreis (of incentive) waarin iedereen aan zijn trekken komt en waarbij het team als geheel verbinding maakt en kan groeien.  

 

Door de combinatie van individuele stimuli en teambuilding dagelijks te herhalen gaat uiteindelijk iedereen met een big smile en een rugzak vol herinneringen, zowel op persoonlijk als team niveau, naar huis én terug aan het werk.