Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 SOEPELE VOORWAARDEN
Follow Us

Bedrijfsuitje Valkenburg

Op avontuur in Valkenburg

Waarom een personeelsuitje in Valkenburg?

Ontdek een prachtig stukje Limburg tijdens een bedrijfsuitje in Valkenburg! Van fietsen door de grotten, rodelen door het mooie landschap, genieten van een stuk verse vlaai en slapen in een kasteel: Valkenburg heeft veel te bieden. Deze oude stad heeft voor ieder wat wils, daarom is een personeelsreis naar Valkenburg een goede optie. Samen met collega’s of relaties op pad in een nieuwe omgeving is ideaal om medewerkers te motiveren en de onderlinge samenwerking te versterken. Iets te vieren? Ook een jubileumreis naar Valkenburg is onvergetelijk.

Cultuur
50%
Actief
75%
Natuur
35%
Back to basic
15%

2 uur

rijden

17 graden

gem. temperatuur

16.5 duizend

inwoners

0 Unesco

world heritage sites

Laat je inspireren

Trip info personeelsreis Valkenburg

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren reisleider. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Valkenburg voor specifieke activiteiten. 

Activiteiten

 • Grotbiken
 • Avonturentocht
 • Bezoek groeve
 • Rodelen
 • Mountainbiketocht
 • Fotochallenge
 • Minichallenges via de Edgeplore app

Verblijf en transport

 • Luxe kasteelovernachting
 • Vervoer rondom Valkenburg per fiets

Food & Drinks

 • Alle maaltijden

Optioneel

Activiteiten

 • Ballonvaart
 • Feestavond
 • Bezoek drielandenpunt

Verblijf en transport

 • Transport naar Valkenburg vanaf kantoor of andere lokatie
 • Extra hotelovernachting
 • Transport rondom Valkenburg per taxi

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade
 • Afgekochte feestavond
TypeUnique experience
Duur2-4 dagen
Personen10 - 100 personen
Prijsindicatiev.a. 350 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten teambuilding Zuid-limburg

Toffe activiteiten in de Valkenburgse grotten

De grotten kun je niet overslaan wanneer je in Valkenburg bent. We hebben diverse unieke ervaringen om de grotten te verkennen. Wat denk je  bijvoorbeeld van grotbiken, abseilen of lasergamen in de grotten? Voor de creatievelingen is de mergelcarvingcursus een absolute must. Een activiteit in de grotten in Valkenburg is een aanrader!

Adrenalineboost tijdens het tokkelen & rodelrace

Wie is de snelste collega? Daag je collega’s uit op de rodelbaan! Wie denkt dat rodelen alleen voor jonge mensen is heeft het mis, want dit is leuk voor alle leeftijden. Je bepaalt zelf de snelheid en je suist naar beneden. Rodelen toch niet extreem genoeg? Wie van je collega’s durft te tokkelen vanaf een toren van 35 meter? Adrenaline gegarandeerd, veel plezier!

Wie mountainbiked als eerste de Cauberg op?

Hoewel we weinig bergen hebben in Nederland, moet je de Cauberg niet onderschatten. Met een racefiets of mountainbike fiets je omhoog. Train je kuiten alvast, want de berg is steiler dan je denkt. Welke collega is als eerste boven? Deze fietstocht hoort letterlijk en figuurlijk bij de hoogtepunten van teambuilding in Zuid-Limburg.

Luxe overnachtingen en culinair genieten

We hebben diverse prachtige kastelen en landhuizen in het Limburgse land ter beschikking voor unieke overnachtingen die je niet snel zal vergeten. Ontvangst met bubbels, een uitgebreid diner met wijnarrangement en een zeer luxe kamer. De perfecte ingrediënten voor een feestelijke avond. Enjoy en slaap lekker!

Bouw aan jouw team tijdens uitdagende games

Een militair zet diverse uitdagende spellen klaar in het prachtige Limburgse bos. De groep wordt in teams ingedeeld en zal echt samen moeten werken om deze teambuildinggames te winnen. Weten jullie elkaars krachten juist in te zetten en een ander team collega’s te verslaan? Een sterker team gegarandeerd!

Vespa-challenge door het prachtige landschap

Tijdens een zonnige dag met je collega’s lekker door het heuvelachtige landschap cruisen. Dit is pas genieten! Tijdens deze challenge leren we eerst de Vespa kennen op weg naar de eerste stop. We beginnen de tour hier goed met koffie en een Limburgse vlaai. Vervolgens zullen we tijdens de challenge het bokkenrijdersmysterie moeten ontrafelen. Een heerlijke ochtend!

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips personeelsreis Valkenburg

Wat doen we bij slecht weer?

In Nederland zijn we wel gewend aan een beetje regen. Wanneer het mogelijk is, zullen onze activiteiten dan ook gewoon doorgaan. Met echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten achter de hand.

Wat is er origineel aan Valkenburg?

Valkenburg is een stad waar je nog veel oude invloeden terugziet. Je vindt hier mergelgrotten, een kasteelruïne en prachtige natuur. Valkenburg heeft een gezellige sfeer en je ziet de rijke geschiedenis van de stad overal terug.

Welke dieren kunnen we verwachten?

In de grotten van Valkenburg kun je vogels, vossen, konijnen, dassen, steenmarters, vlinders en vleermuizen spotten.

Wat is er uniek aan de Limburgse cultuur?

Je kunt Limburg eigenlijk niet verlaten zonder een Limburgse vlaai te eten. Typisch Limburgs is zuur vlees, ook wel ‘zoer vleisj’: een stoofschotel met paarden- of rundvlees. Ook de Limburgse taal is uniek.

Hoe ziet het Limburgse landschap eruit?

Valkenburg wordt omringd door prachtige heuvels. De mooie natuurgebieden Ingendael en het Gerendal liggen vlakbij. Nederland is natuurlijk erg plat, maar in Valkenburg vind je de Cauberg. Misschien wel de beroemdste berg van Nederland, met name onder fanatieke fietsers.