Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Onze vertrouwde lokale netwerken

De kracht van herhaling

Wij geloven in de kracht van herhaling. Bij Edgeplore specialiseren wij ons in vaste bestemmingen met meerdere geteste programma opties waarvan de kwaliteit is bewezen. Door deze bestemmingen meermaals te bezoeken, hebben wij goede contacten opgebouwd met lokale partners. Door deze vertrouwde samenwerking profiteer je niet alleen van zekerheid en duidelijkheid, maar kunnen wij de reis ook volledig kwalitatief aanpassen aan jullie wensen.  

 

Bij het ontwikkelen van nieuwe bestemmingen of de toevoeging van programmaonderdelen, of het nu op ons eigen initiatief is of op verzoek van de klant, voeren wij een inspectiereis uit. Dankzij onze reiservaring zijn wij ook in staat om op afstand al goed te beoordelen of een lokale partij voldoet aan de kwaliteitsnormen.  

 

Deze aanpak zorgt ervoor dat we aan de hoge standaarden voldoen die onze klanten van Edgeplore gewend zijn. Ook periodieke partnerbezoeken vormen een belangrijk onderdeel van ons proces om de consistente kwaliteit van ons aanbod te waarborgen.  

 

Bovendien stelt onze specialisatie in vaste bestemmingen ons in staat om te focussen op onze expertisegebieden en deze verder te perfectioneren.  Of het nu gaat om een avontuurlijke tocht door de natuur of een ontdekkingstocht door historische steden, elk programma is doordrenkt met onze passie en kennis van de bestemming. Dit zorgt voor een trip die jullie nooit meer zullen vergeten!