Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Reviews

Ervaringen van onze klanten

Edgeplore heeft al duizenden tevreden klanten mogen meenemen op reis in binnen- en buitenland. Lees hieronder hoe andere bedrijven hun reis ervaarden met Edgeplore.

Jubileum trip

Scab in Griekenland

''Het 50-jarig jubileum van Scab accountants en adviseurs gevierd met een fantastische teambuilding trip naar Griekenland! Stef, Ezra en Emma hebben een mooi programma georganiseerd met leuke activiteiten, lekker eten en mooie plekken. Ze nemen alles uit handen zodat we zelf konden deelnemen en genieten!

We kunnen niet wachten op de aftermovie 😃

Bedankt Edgeplore!''

⭐⭐⭐⭐⭐

Nikki - Scab Accountants & Adviseurs B.V.

 

 

 

Bekijk deze bestemming
Incentive reis

Vonders in Slovenië

''Wij komen net terug van een geweldig lang weekend in Slovenië, georganiseerd door Edgeplore! Het was heel goed georganiseerd. Goede en vooral leuke accommodaties, eten, transport en hele gave activiteiten!
De begeleiding zowel voor als tijdens de reis is lekker informeel. Je hebt zelf 0 zorgen en dat is heel fijn!

Echt een aanrader voor bedrijven die geen standaard reis neer willen zetten!''

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeroen - Vonders

 

 

 

Bekijk deze bestemming
Teambuilding trip

Backbone International in Iceland

''Our Backbone team had a 5-day trip with Edgeplore to winter wonderland Iceland. We challenged them to arrange everything for our 46 colleagues which came together from three continents. Rick en Stef are experienced guides with excellent planning and organization skills. Despite the challenging weather conditions during the trip, they managed to make this trip into a great experience for the complete team. The main goal was to bond as a team with the different offices from all over the world. We connected as a team with fun activities such as snorkeling, visiting lava caves and buggy & snowmobile tours. To relax from the active trip, we visited the Sky Lagoon, which was way more fun than expected.

Thanks, Edgeplore, for the unforgettable trip to incredible Iceland!''

⭐⭐⭐⭐⭐

Pieter - Backbone International

 

 

Bekijk deze bestemming
Jubileum reis

InAudit in Albanië

‘’Voor ons 10 jarig bestaan zijn we met Edgeplore 4 dagen naar Albanië geweest. Rick heeft niet alleen een fantastisch programma voor ons samengesteld met zeekajakken, BBQ/slapen op een verlaten strand, canyoning, een city game én lekker eten, maar ook heeft hij ons 100% ontzorgd. Of het nou ging om de groep compleet te houden, vergeten bagage terug te halen, het programma aan te passen als activiteiten langer duurde dan gepland of te communiceren met restaurants dat de lunch- of dinertijd aangepast moest worden, alles ging volledig relaxed en ontspannen aan ons voorbij. We hebben een supertijd gehad.’’

⭐⭐⭐⭐⭐

Henny - InAudit

 

 

Bekijk deze bestemming
Jaarlijkse bedrijfsreis

Sqills in Valkenburg

''Met relatief weinig tijd heeft Edgeplore voor ons een enorm gaaf uitje weten te organiseren naar Valkenburg voor meer dan 150 collega’s. Alles was volledig verzorgd en we moeten eerlijk toegeven dat alles tot in de puntjes verzorgd was.
Als iemand interne organisatie kan ik eerlijk toegeven dat het ongelofelijk prettig is dat je alles netjes uit handen kan geven en zelf ook kan genieten van de feestelijkheden.
Erg goed meegedacht, buitengewoon goede ondersteuning en voor volgend jaar zijn ze ook zeker weer van de partij voor ons.

Top gedaan!''

⭐⭐⭐⭐⭐

Joost - Sqills

 

 

Bekijk deze bestemming
Jubileum weekend

Kabisa in IJmuiden

''Ter ere van ons 15 jarig Kabisa Jubileum zijn we met Rick en zijn team van Edgeplore aan de slag gegaan om een onvergetelijk weekend te organiseren. Na een goed gesprek kwamen de verschillende opties tevoorschijn en zijn we hiermee verder gegaan om een weekend programma samen te stellen. De goede communicatie, goed nagekomen tussentijdse afspraken, de snelle reacties en de volledige ontzorging tijdens het weekend hebben geleid tot een prettige samenwerking maar ook een geweldig jubileumweekend voor onze groep van 90 personen inclusief partners met een vol, uitdagend en leuk programma!

Lotte, Jamie, Stef en Rick, bedankt! 🤩''

⭐⭐⭐⭐⭐

Nadine - Kabisa

 

 

Bekijk deze bestemming
Terugkerende klant

Prowise in de Ardennen

''Edgeplore heeft ons fantastisch geholpen in het organiseren van een TOP teambuildingtrip. We hadden teambuilding activiteiten en eigen invulling van het programma afgewisseld. Edgeplore zorgden voor al het contact, waren steeds tijdig aanwezig en bereikbaar, zorgden voor de juiste begeleiding tijdens de activiteiten en voor het stukje eigen programma dat we hadden geregeld zorgden zij voor de locatie. Tijdens de trip had 1 collega een klein ongelukje gehad en ook daarbij pakte Edgeplore meteen een goede rol en zijn met de desbetreffende collega naar een huisartsenpost geweest.
Wij zijn naar De Belgische Ardennen geweest, waar we glamping en een overnachting aan een hotel hebben afgewisseld. Beide locaties waren top. Ook de keuze uit activiteiten waren voor iedereen leuk en uitdagend. Onze groep bestond uit leeftijden variërend van 23 tot 71 jaar.
Vooraf ontving iedereen een programmaboekje en een paklijst.
Wij hadden collega's bij ons uit België / Duitsland / UK en uit Nederland. Het schakelen in talen was geen enkel probleem!
Dus vanuit ons grote complimenten naar Edgeplore!''

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjolein - Prowise

 

 

 

Bekijk deze bestemming

Uitgelichte reisleiders

Rick


 

''Rick heeft niet alleen een fantastisch programma voor ons samengesteld, maar ook heeft hij ons 100% ontzorgd. Alles ging volledig relaxed en ontspannen aan ons voorbij.''

⭐⭐⭐⭐⭐

Henny - InAudit B.V.

Jennie


 

''Volledig verzorgd door Jennie en haar team. Alles was tot in de puntjes en details geregeld. Geweldig voorbereid en begeleid door Jennie van Edgeplore.'' 

⭐⭐⭐⭐⭐

Tanja - Convenient B.V.

Nog meer ervaringen

Bekijk hier alle Google reviews en ontdek hoe wij altijd voor 5 van de 5 sterren gaan.


Klaar om met ons op reis te gaan? Bekijk hier al onze bestemmingen en vraag een prijs- en programma indicatie aan.

 

Bekijk onze bestemmingen