Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us
Bijzondere bedrijfsexperiences & adventures

Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen of bekijk de bestemmingen.

Volgende (1/2)
Aanvragen

Incentive reizen

Het delen van onvergetelijke ervaringen verbindt enorm! Willen jullie op unieke wijze en een bijzondere plek de relatie met het team of medewerkers versterken? Kies dan voor een van de incentive reizen van Edgeplore! Bij ons vind je geen standaard programma’s of bestemmingen, maar bijzondere plekken buiten de gebaande paden. Wij zetten altijd een stapje extra – letterlijk en figuurlijk. Maak hierbij gebruik van ons voor- en naprogramma, waarbij we samen toeleven naar en nagenieten van de trip. Laat je inspireren door onze prachtige bestemmingen en voorbeeldprogramma's.

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Wim - GAC Business Solutions

Wij hebben met GAC Business Solutions een incentive-trip gemaakt nar Slovenië, georganiseerd door Edgeplore.

Dit is een onvergetelijke ervaring met toch wel intense momenten: rafting, zipline, canyoning, ballooning, food tour, …

Niet alleen was alles perfect georganiseerd, maar ook de fantastische coördinatie en begeleiding door Jennie was top.

Deze incentive trip was onze eerste ervaring met Edgeplore, maar zeker niet onze laatste.

Dank aan Jennie en het Edgeplore-team om dit te realiseren!

Pieter - Backbone Europe General

Our Backbone team had a 5-day trip with Edgeplore to winter wonderland Iceland. We challenged them to arrange everything for our 46 colleagues which came together from three continents. Rick en Stef are experienced guides with excellent planning and organization skills. Despite the challenging weather conditions during the trip, they managed to make this trip into a great experience for the complete team. The main goal was to bond as a team with the different offices from all over the world. We connected as a team with fun activities such as snorkeling, visiting lava caves and buggy & snowmobile tours. To relax from the active trip, we visited the Sky Lagoon, which was way more fun than expected.

Thanks, Edgeplore, for the unforgettable trip to incredible Iceland!

Nikki - Scab Accountants & Adviseurs B.V.

Het 50-jarig jubileum van Scab accountants en adviseurs gevierd met een fantastische teambuilding trip naar Griekenland! Stef, Ezra en Emma hebben een mooi programma georganiseerd met leuke activiteiten, lekker eten en mooie plekken. Ze nemen alles uit handen zodat we zelf konden deelnemen en genieten! We kunnen niet wachten op de aftermovie😃 Bedankt Edgeplore

Henny - InAudit B.V.

Voor ons 10 jarig bestaan zijn we met Edgplore 4 dagen naar Albanië geweest. Rick heeft niet alleen een fantastisch programma voor ons samengesteld met zeekajakken, BBQ/slapen op een verlaten strand, canyoning, een city game én lekker eten, maar ook heeft hij ons 100% ontzorgd. Of het nou ging om de groep compleet te houden, vergeten bagage terug te halen, het programma aan te passen als activiteiten langer duurde dan gepland of te communiceren met restaurants dat de lunch- of dinertijd aangepast moest worden, alles ging volledig relaxed en ontspannen aan ons voorbij. We hebben een supertijd gehad.

Tanja - Convenient B.V.

Een fantastisch jubileum weekend met 100 collega's en partners in IJmuiden.
Volledig verzorgd door Jennie van Edgeplore en haar team. Alles was tot in de puntjes en details geregeld.
Prachtige locatie, voortreffelijk eten, leuke activiteiten op zaterdagmiddag. Spetterende feestavond in het koetshuis waar we met een brasband naartoe werden begeleid. Op de avond een swingende band, cocktailshaker en croupier. Voor ieder wat wils.
Overnachting op deze prachtige locatie en s morgens een uitgebreid buffet. En met een ontroerende afsluiting was het een TOP weekend.
Geweldig voorbereid en begeleid door Jennie van Edgeplore.

Jeroen - Vonders

Wij komen net terug van een geweldig lang weekend in Slovenië, georganiseerd door Edgeplore! Het was heel goed georganiseerd. Goede en vooral leuke accommodaties, eten, transport en hele gave activiteiten!
De begeleiding zowel voor als tijdens de reis is lekker informeel. Je hebt zelf 0 zorgen en dat is heel fijn!

Echt een aanrader voor bedrijven die geen standaard reis neer willen zetten!

Joost - Sqills

Met relatief weinig tijd heeft Edgeplore voor ons een enorm gaaf uitje weten te organiseren naar Valkenburg voor meer dan 150 collega’s. Alles was volledig verzorgd en we moeten eerlijk toegeven dat alles tot in de puntjes verzorgd was.

Als iemand interne organisatie kan ik eerlijk toegeven dat het ongelofelijk prettig is dat je alles netjes uit handen kan geven en zelf ook kan genieten van de feestelijkheden.

Erg goed meegedacht, buitengewoon goede ondersteuning en voor volgend jaar zijn ze ook zeker weer van de partij voor ons.

Top gedaan!

Kim - B&T Organisatieadvies B.V.

Wij (B&T) zijn heel blij met hoe Rick en Ezra van Edgeplore onze personeelsreis naar Straatsburg hebben georganiseerd en begeleid. In de voorbereiding waren ze efficiënt en punctueel en hebben zij een mooi afwisselend programma ontworpen en georganiseerd. Tijdens de reis was alles goed geregeld. Rick en Ezra waren heel sensitief en zorgzaam en hebben ons met aandacht en humor begeleid. Een fantastische trip waar we met veel genoegen aan terugdenken. Zeer aan te raden!

Roel - ENSolutions

Geweldige ervaring.
Om ons 10-jarig bestaan te voeren zijn we naar Estland getrokken.
Alles tot in de puntjes geregeld en de gevraagde extra's tijdens de teambuilding werden onmiddellijk geregeld. Hier gaan we nog een tijdje over praten in het bedrijf.
Onze gids (Marc) voelde trouwens niet aan als een gids. Het was alsof hij bij het team hoorde. Geweldige kerel.

Bedankt voor dit alles en zeker tot binnenkort!

Bas - B&R Industriële Automatisering

Voor onze Teambuildingreis naar Slovenië was alles zeer goed verzorgd! Het team van Edgeplore heeft alles uit handen genomen waardoor we volop konden genieten tijdens de reis. Super geregeld!

Antoinette - Nagtzaam

Prachtig lang weekend in Polen gehad onder de begeleiding van Rick, Stef en Jennie van Edgeplore. Goede organisatie en adviezen voor en tijdens het weekend en hele fijne samenwerking.

Wil je als bedrijf een personeelsweekend organiseren in Nederland of daar buiten en geheel ontzorgd worden? Edgeplore wordt door ons van harte aanbevolen!

Josephine - Monard Law

Wij schakelden Edgeplore in om onze kantoorreis naar Griekenland te organiseren. Ondanks dat dit soms een uitdaging was (we waren met 100 personen), zorgden ze ervoor dat alles steeds tot in de puntjes geregeld was. Ze stonden ook steeds open voor feedback of om de plannen te wijzigen naar de specifieke wensen van de groep. Zeker een aanrader!

Martijn - Staalmeesters

We zochten met het bedrijf een volledig verzorgde trip. Edgeplore heeft aan alle verwachtingen voldaan! Een weekend vol lol en veelzijdige activiteiten. Er werd duidelijk gecommuniceerd zowel voor als tijdens de trip. Op het laatste moment nog een extra reiziger toevoegen was geen probleem voor ze.

Nadine - Kabisa

Ter ere van ons 15 jarig Kabisa Jubileum zijn we met Rick en zijn team van Edgeplore aan de slag gegaan om een onvergetelijk weekend te organiseren. Na een goed gesprek kwamen de verschillende opties tevoorschijn en zijn we hiermee verder gegaan om een weekend programma samen te stellen. De goede communicatie, goed nagekomen tussentijdse afspraken, de snelle reacties en de volledige ontzorging tijdens het weekend hebben geleid tot een prettige samenwerking maar ook een geweldig jubileumweekend voor onze groep van 90 personen inclusief partners met een vol, uitdagend en leuk programma!

Lotte, Jamie, Stef en Rick, bedankt! 🤩

Patrick - Emarkable B.V.

Super mooie ervaring gehad met ons team in Griekenland! Tot op de puntjes verzorgd door Edgeplore met Stef als groepsleider. Kleinschalig, snel contact en sparren tijdens de reis hebben we als erg prettig ervaren 👍🏻

Jan - Intracare

Met ons bedrijf zijn we met 50 mensen naar een training / cursus en personeelsfeest in Turkije geweest. Wat een toewijding van Edgeplore, niets is te veel, mega flexibel, 100% ondersteuning, dus een volgende keer zeker weer!

Belinda - CNV Vakmensen

Wat een supergaaf teamuitje hebben wij gehad afgelopen twee dagen in Valkenburg! Gaaf programma en leuke betrokken en enthousiaste begeleiding.
Edgeplore... top!

Antoinette - Nagtzaam

Meteen goede klik met Rick.. goed geadviseerd, professioneel en ontzorgd. Heerlijk weekend in IJmuiden met leuke activiteiten en heel veel gezelligheid.
Wij hebben genoten.

Jan - Staalmeesters

Super trip, ver boven verwachting! Zeer aangename reisleider. In één woord geweldig.

Hanneke - Prowise

Great trip to Estonia! Great guides and organization. A very diverse and exciting program. Would be great to visit more countries with my colleagues and Edgeplore!

Marieke - Draaijer en Partners

Stef en Rick van Edgeplore hebben een fantastische jubileumtrip voor ons georganiseerd. Met 56 collega's naar Slovenië, supertoffe activiteiten zoals de snowgames, ice scuplting, skien en snowshoe hiking. Catering was top verzorgd evenals de accommodaties. Dikke aantader!!

Wim - GAC Business Solutions

Wij hebben met GAC Business Solutions een incentive-trip gemaakt nar Slovenië, georganiseerd door Edgeplore.

Dit is een onvergetelijke ervaring met toch wel intense momenten: rafting, zipline, canyoning, ballooning, food tour, …

Niet alleen was alles perfect georganiseerd, maar ook de fantastische coördinatie en begeleiding door Jennie was top.

Deze incentive trip was onze eerste ervaring met Edgeplore, maar zeker niet onze laatste.

Dank aan Jennie en het Edgeplore-team om dit te realiseren!

Pieter - Backbone Europe General

Our Backbone team had a 5-day trip with Edgeplore to winter wonderland Iceland. We challenged them to arrange everything for our 46 colleagues which came together from three continents. Rick en Stef are experienced guides with excellent planning and organization skills. Despite the challenging weather conditions during the trip, they managed to make this trip into a great experience for the complete team. The main goal was to bond as a team with the different offices from all over the world. We connected as a team with fun activities such as snorkeling, visiting lava caves and buggy & snowmobile tours. To relax from the active trip, we visited the Sky Lagoon, which was way more fun than expected.

Thanks, Edgeplore, for the unforgettable trip to incredible Iceland!

Nikki - Scab Accountants & Adviseurs B.V.

Het 50-jarig jubileum van Scab accountants en adviseurs gevierd met een fantastische teambuilding trip naar Griekenland! Stef, Ezra en Emma hebben een mooi programma georganiseerd met leuke activiteiten, lekker eten en mooie plekken. Ze nemen alles uit handen zodat we zelf konden deelnemen en genieten! We kunnen niet wachten op de aftermovie😃 Bedankt Edgeplore

Henny - InAudit B.V.

Voor ons 10 jarig bestaan zijn we met Edgplore 4 dagen naar Albanië geweest. Rick heeft niet alleen een fantastisch programma voor ons samengesteld met zeekajakken, BBQ/slapen op een verlaten strand, canyoning, een city game én lekker eten, maar ook heeft hij ons 100% ontzorgd. Of het nou ging om de groep compleet te houden, vergeten bagage terug te halen, het programma aan te passen als activiteiten langer duurde dan gepland of te communiceren met restaurants dat de lunch- of dinertijd aangepast moest worden, alles ging volledig relaxed en ontspannen aan ons voorbij. We hebben een supertijd gehad.

Tanja - Convenient B.V.

Een fantastisch jubileum weekend met 100 collega's en partners in IJmuiden.
Volledig verzorgd door Jennie van Edgeplore en haar team. Alles was tot in de puntjes en details geregeld.
Prachtige locatie, voortreffelijk eten, leuke activiteiten op zaterdagmiddag. Spetterende feestavond in het koetshuis waar we met een brasband naartoe werden begeleid. Op de avond een swingende band, cocktailshaker en croupier. Voor ieder wat wils.
Overnachting op deze prachtige locatie en s morgens een uitgebreid buffet. En met een ontroerende afsluiting was het een TOP weekend.
Geweldig voorbereid en begeleid door Jennie van Edgeplore.

Jeroen - Vonders

Wij komen net terug van een geweldig lang weekend in Slovenië, georganiseerd door Edgeplore! Het was heel goed georganiseerd. Goede en vooral leuke accommodaties, eten, transport en hele gave activiteiten!
De begeleiding zowel voor als tijdens de reis is lekker informeel. Je hebt zelf 0 zorgen en dat is heel fijn!

Echt een aanrader voor bedrijven die geen standaard reis neer willen zetten!

Joost - Sqills

Met relatief weinig tijd heeft Edgeplore voor ons een enorm gaaf uitje weten te organiseren naar Valkenburg voor meer dan 150 collega’s. Alles was volledig verzorgd en we moeten eerlijk toegeven dat alles tot in de puntjes verzorgd was.

Als iemand interne organisatie kan ik eerlijk toegeven dat het ongelofelijk prettig is dat je alles netjes uit handen kan geven en zelf ook kan genieten van de feestelijkheden.

Erg goed meegedacht, buitengewoon goede ondersteuning en voor volgend jaar zijn ze ook zeker weer van de partij voor ons.

Top gedaan!

Kim - B&T Organisatieadvies B.V.

Wij (B&T) zijn heel blij met hoe Rick en Ezra van Edgeplore onze personeelsreis naar Straatsburg hebben georganiseerd en begeleid. In de voorbereiding waren ze efficiënt en punctueel en hebben zij een mooi afwisselend programma ontworpen en georganiseerd. Tijdens de reis was alles goed geregeld. Rick en Ezra waren heel sensitief en zorgzaam en hebben ons met aandacht en humor begeleid. Een fantastische trip waar we met veel genoegen aan terugdenken. Zeer aan te raden!

Roel - ENSolutions

Geweldige ervaring.
Om ons 10-jarig bestaan te voeren zijn we naar Estland getrokken.
Alles tot in de puntjes geregeld en de gevraagde extra's tijdens de teambuilding werden onmiddellijk geregeld. Hier gaan we nog een tijdje over praten in het bedrijf.
Onze gids (Marc) voelde trouwens niet aan als een gids. Het was alsof hij bij het team hoorde. Geweldige kerel.

Bedankt voor dit alles en zeker tot binnenkort!

Bas - B&R Industriële Automatisering

Voor onze Teambuildingreis naar Slovenië was alles zeer goed verzorgd! Het team van Edgeplore heeft alles uit handen genomen waardoor we volop konden genieten tijdens de reis. Super geregeld!

Antoinette - Nagtzaam

Prachtig lang weekend in Polen gehad onder de begeleiding van Rick, Stef en Jennie van Edgeplore. Goede organisatie en adviezen voor en tijdens het weekend en hele fijne samenwerking.

Wil je als bedrijf een personeelsweekend organiseren in Nederland of daar buiten en geheel ontzorgd worden? Edgeplore wordt door ons van harte aanbevolen!

Josephine - Monard Law

Wij schakelden Edgeplore in om onze kantoorreis naar Griekenland te organiseren. Ondanks dat dit soms een uitdaging was (we waren met 100 personen), zorgden ze ervoor dat alles steeds tot in de puntjes geregeld was. Ze stonden ook steeds open voor feedback of om de plannen te wijzigen naar de specifieke wensen van de groep. Zeker een aanrader!

Martijn - Staalmeesters

We zochten met het bedrijf een volledig verzorgde trip. Edgeplore heeft aan alle verwachtingen voldaan! Een weekend vol lol en veelzijdige activiteiten. Er werd duidelijk gecommuniceerd zowel voor als tijdens de trip. Op het laatste moment nog een extra reiziger toevoegen was geen probleem voor ze.

Nadine - Kabisa

Ter ere van ons 15 jarig Kabisa Jubileum zijn we met Rick en zijn team van Edgeplore aan de slag gegaan om een onvergetelijk weekend te organiseren. Na een goed gesprek kwamen de verschillende opties tevoorschijn en zijn we hiermee verder gegaan om een weekend programma samen te stellen. De goede communicatie, goed nagekomen tussentijdse afspraken, de snelle reacties en de volledige ontzorging tijdens het weekend hebben geleid tot een prettige samenwerking maar ook een geweldig jubileumweekend voor onze groep van 90 personen inclusief partners met een vol, uitdagend en leuk programma!

Lotte, Jamie, Stef en Rick, bedankt! 🤩

Patrick - Emarkable B.V.

Super mooie ervaring gehad met ons team in Griekenland! Tot op de puntjes verzorgd door Edgeplore met Stef als groepsleider. Kleinschalig, snel contact en sparren tijdens de reis hebben we als erg prettig ervaren 👍🏻

Jan - Intracare

Met ons bedrijf zijn we met 50 mensen naar een training / cursus en personeelsfeest in Turkije geweest. Wat een toewijding van Edgeplore, niets is te veel, mega flexibel, 100% ondersteuning, dus een volgende keer zeker weer!

Belinda - CNV Vakmensen

Wat een supergaaf teamuitje hebben wij gehad afgelopen twee dagen in Valkenburg! Gaaf programma en leuke betrokken en enthousiaste begeleiding.
Edgeplore... top!

Antoinette - Nagtzaam

Meteen goede klik met Rick.. goed geadviseerd, professioneel en ontzorgd. Heerlijk weekend in IJmuiden met leuke activiteiten en heel veel gezelligheid.
Wij hebben genoten.

Jan - Staalmeesters

Super trip, ver boven verwachting! Zeer aangename reisleider. In één woord geweldig.

Hanneke - Prowise

Great trip to Estonia! Great guides and organization. A very diverse and exciting program. Would be great to visit more countries with my colleagues and Edgeplore!

Marieke - Draaijer en Partners

Stef en Rick van Edgeplore hebben een fantastische jubileumtrip voor ons georganiseerd. Met 56 collega's naar Slovenië, supertoffe activiteiten zoals de snowgames, ice scuplting, skien en snowshoe hiking. Catering was top verzorgd evenals de accommodaties. Dikke aantader!!

Incentive programma met impact

Verleng jouw incentive en vergroot de impact!

Incentive reizen zijn een krachtig instrument voor teambuilding binnen de organisatie, en tegelijkertijd een mooie manier om samen plezier te beleven. Een incentive reis is uitermate geschikt om behaalde targets te vieren. Een blijk van waardering met meer impact dan een financiële bonus.

Impact maken met je incentive reis, daar staan wij voor. Met een uitgebreid voor- en naprogramma verlengen we de impact van de trip. Zo kunnen jullie optimaal genieten van deze beleving, en de positieve impact op het team en de medewerkers lange termijn behouden.

Met onze teambuilding app en het teambuildingtraject stomen we jullie helemaal klaar voor de reis. De bekendmaking van de bestemming doen we met onze welbekende destination race. Weet jouw team als eerste de opdrachten en raadsels op te lossen? Dan weten jullie als eerste waar de reis naartoe gaat! Verder ontvangt het team een paklijst en een programmaboekje vooraf. Achteraf kun je nog eens nagenieten met de aftermovie.


Edgeplore helpt jullie het optimale uit de reis te halen. Een incentive reis met Edgeplore is gegarandeerd een ervaring om nooit meer te vergeten. Wij organiseren bedrijfsreizen waarbij het jullie team aan niets ontbreekt. Een trip waar nog lang over wordt nagepraat!
 

 

Professionele begeleiding

Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte.

 

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

 

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Bekijk onze inspirerende video's op YouTube

Wat is een incentive reis?

Wat is precies de definitie van een incentive reis? Een incentive betekent ‘iets dat inspireert, prikkelt of motiveert’. Incentive reizen zijn reizen die bedrijven organiseren als beloning voor hun medewerkers of klanten. Het doel van incentive reizen is om de motivatie en het teamgevoel te versterken, en om te zorgen voor een positieve associatie met het bedrijf. Dit kan zorgen voor meer werkplezier, toegenomen productiviteit en een loyale klantenkring. Je kunt zelf een reis kiezen die het beste aansluit bij jouw doelen en de interesses en wensen van je medewerkers of klanten.

 

Bij Edgeplore focussen we ons voornamelijk op de avontuurlijke reizen. Deze combineren we echter met teambuilding aspecten en culinaire hoogtepunten. Mochten we ons in de buurt van een leuke stad bevinden, dan gaan we deze uiteraard ook niet uit de weg. Het combineren van de verschillende type incentive reizen maakt onze trips uniek! 

 

Een aantal voorbeelden van verschillende soorten incentive reizen zijn: 

Teambuildingtrips 

Dit kan gaan om outdoor activiteiten zoals rafting, abseilen of een survival trip. 

Deze reizen hebben als doel om het teamgevoel te versterken en om de deelnemers te laten samenwerken en elkaar beter te leren kennen. 

  

Avontuurlijke expedities 

Zoals een safari, een trektocht in de bergen of een expeditie. 

Deze reizen halen deelnemers uit hun comfortzone en laten hen nieuwe culturen en landschappen ontdekken. 

  

Culinaire reizen 

Een wijnproeverij in de Bordeaux, een kookcursus in Toscane of een foodtour in Mexico. 

Het doel is om de deelnemers te laten genieten van de lokale keuken en om hen te laten kennismaken met de lokale cultuur. 

  

Citytrips 

Een weekendje weg naar een stedelijke bestemming, zoals Londen, New York of Bangkok. 

Deze reizen zijn bedoeld om de deelnemers de stad te laten ontdekken en om hen te laten genieten van de culturele bezienswaardigheden en de gezelligheid van de stad. 

  

Luxe vakanties 

Denk aan een all-inclusive resort op een exotische bestemming, zoals een tropisch eiland of een privé-eiland. 

Deze reizen zijn vooral bedoeld om de deelnemers te verwennen en ze te laten ontspannen en genieten van de luxe faciliteiten. 

Hoe bepaal je de perfecte locatie voor jouw incentive reis?

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de perfecte locatie voor jouw incentive reis:

  • Doelstellingen: bepaal eerst welke doelstellingen je wilt bereiken met de reis. Wil je bijvoorbeeld het teamgevoel versterken, of wil je de deelnemers laten ontspannen en genieten?
  • Budget: houd rekening met het budget dat je beschikbaar hebt. Dit heeft invloed op de keuze van de bestemming, de accommodatie en het type activiteiten.
  • Seizoen: bepaal welk seizoen het beste past bij de reis. Wil je bijvoorbeeld een zonvakantie, of wil je juist winterse activiteiten organiseren?
  • Deelnemers: overweeg de interesses en wensen van de deelnemers. Wil je een actieve reis organiseren, of juist een culturele reis?
  • Logistiek: denk ook na over de logistiek van de reis. De bereikbaarheid van de bestemming i.v.m. de rijafstand of vliegbeschikbaarheid voor deelnemers bijvoorbeeld, wanneer zij vanaf verschillende locaties af komen.
     

Heb je zelf nog geen idee welke bestemming het beste bij jouw incentive reis past? We denken graag actief met je mee over een bijzondere invulling van het programma op de gewenste bestemming. Dit doen we aan de hand van jullie specifieke voorkeuren, wensen en het beschikbare budget. Je kunt het programma altijd finetunen als dat nodig is. Laat je verrassen door onze specialisten – we begrijpen als geen ander dat deze incentive reis om maatwerk vraagt. Elk bedrijf en bijbehorende reisgezelschap is natuurlijk anders!
 

Magazine aanvragen

Prachtige bestemmingen tot in detail uitgewerkt.

Durf te dromen! Ontdek in het magazine onze bestemmingen inclusief highlights, ervaringen en schitterende beelden. Maak kennis met onze trajecten en lees hoe wij reizen met impact organiseren. Waar wacht je nog op?
Magazine aanvragen

Waarom een klantincentive organiseren?

Door een incentive reis te organiseren voor klanten, laat je zien dat je waarde hecht aan je klanten en dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Dit kan bijdragen aan een positieve relatie. Door een onvergetelijke ervaring aan te bieden, voelen klanten zich meer betrokken en zijn ze waarschijnlijk geneigd om in de toekomst terug te keren als klant. Ook is een incentive reis een uitstekende gelegenheid voor klanten om te netwerken met andere klanten en het bedrijf. Dit kan bijdragen aan een gevoel van gemeenschap en samenhorigheid.

Een incentive reis kan ook worden gebruikt om verkoop te stimuleren. Een bedrijf kan bijvoorbeeld een incentive reis aanbieden aan klanten die een bepaald aantal producten kopen of een bepaalde omzet behalen. Dit kan zorgen voor een toename van de verkoop. En tot slot kun je een incentive reis gebruiken om de merkbekendheid te verhogen. Door een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden, kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en een positief beeld creëren bij de klanten.
 

Unique experiences

Bijzondere diners, unieke accommodaties en fantastische toegankelijke activiteiten. Perfect geschikt voor grotere groepen om iets te vieren, of collega's te belonen!

Ontdek de bestemmingen

Ultimate Adventures

Back to basic, avontuurlijke activiteiten en écht samenwerken. Perfect geschikt voor kleinere groepen als teambuilding!

Ontdek de bestemmingen

Welke impact heeft een incentive op medewerkers en klanten?

Een incentive reis kan een positieve impact hebben op medewerkers of bijvoorbeeld een salesteam. Wanneer de incentive reis een beloning is voor goede prestaties, kan het medewerkers motiveren om harder te werken en hun prestaties te verbeteren. Ook is het een goede manier om medewerkers samen te brengen en de band te versterken. Door samen te reizen kom je uit je comfortzone. Collega’s leren elkaar beter kennen en leren daardoor beter samen te werken. Daarnaast zorgt het voor meer verbondenheid met het bedrijf.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een incentive reis geen magische oplossing is. Een goede planning en uitvoering van de reis is onmisbaar, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en reisbeperkingen van je collega’s. Daar helpen we je dan ook graag bij!

Team versterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Ontdek trajecten

Blikverbredende thema trajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Ontdek trajecten

Hoe is het fiscaal geregeld bij incentive reizen?

In Nederland zijn er fiscale regels die van toepassing zijn op incentive reizen. Over het algemeen geldt dat een incentive reis als een belaste vergoeding wordt gezien als de reis wordt aangeboden in verband met het werk of de dienst die wordt verricht. Dit betekent dat een incentive reis, in ieder geval voor een deel, binnen de WKR valt. Met de werkkostenregeling kan een werkgever onbelast zaken aan de medewerker geven. De naam voor het vrij te besteden bedrag heet de vrije ruimte en is afhankelijk van het fiscale loon. Er zijn echter ook mogelijkheden om gebruik te maken van gerichte vrijstellingen. Hierbij zijn onderdelen van een incentive reis onbelast. Meer weten? We denken graag met je mee, dus neem gerust contact met ons op.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bestemming?

Het Edgeplore magazine

Edgeplore heeft een magazine met volop inspiratie over onze top bestemmingen. Vraag ons magazine aan en laat je verrassen door de mogelijkheden. Zowel geprint als digitaal beschikbaar.

Laat je inspireren

De virtuele destination race

Waarom niet je medewerkers de bestemming laten kiezen, tijdens een leuk online teambuilding spel? Race virtueel in teams langs onze top bestemmingen. Speel samen puzzels en ontdek jullie voorkeuren.

Ontdek bestemmingen

We bouwen samen aan het juiste incentive traject voor jouw organisatie

Wat zijn de incentive trends van 2023?

Incentives hebben een groeiend belang bij het succes van bedrijven, zeker nu meer bedrijven incenives strategisch inzetten om medewerkers te behouden en aan te trekken. Bij incentivereizen gaat het niet langer om het eren van loyaliteit. Het is verschoven naar een diepere, meer strategische benadering. Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame incentive reizen, waarbij ze rekening houden met de impact van de reis op het milieu en de lokale gemeenschap. Dit kan bijvoorbeeld door het kiezen van accommodaties die milieuvriendelijk zijn, of door het organiseren van activiteiten die de lokale gemeenschap ondersteunen. Ook kiezen steeds meer bedrijven voor authentieke ervaringen. Bijvoorbeeld door het organiseren van een culturele reis, of door het kiezen van accommodaties die typisch zijn voor de bestemming, zoals een riad in Marrakech. Daarnaast krijgt ook technologie een steeds grotere rol. Denk aan apps of platforms waarmee deelnemers de reis kunnen plannen of boeken. Of het gebruik van virtual reality-technologie om de deelnemers een voorproefje te geven van de bestemming voordat ze vertrekken.

Meer info over incentive reizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie incentive reis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail