Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Ondernemersreizen

Inspiratie doe je op bij Edgeplore

Waarom zou je een ondernemersreis maken met Edgeplore?

Nieuwe inspiratie opdoen in bijvoorbeeld Groenland of Jordanië? Een ondernemersreis is een geweldige investering in jezelf en je onderneming. Bij Edgeplore zetten we stappen door een stap buiten de comfortzone te zetten. Geen standaardreizen, maar unieke, bijzondere bestemmingen. Wij combineren onvergetelijke activiteiten met inspirerende sessies en productief werken. Doordat je uit je vaste omgeving bent, kun je samen met anderen creatieve inspiratie opdoen en je focus vinden.

Een investering in jezelf en je bedrijf

Ondernemersreis IJsland met Mark Tuitert

Een reis onder begeleiding van niemand minder dan Mark Tuitert (olympisch kampioen, inspirerend spreker en ondernemer).

Lees meer

Passende groepssamenstelling

De juiste samenstelling van de groep monitoren we voorafgaand aan de trip. We nemen 12-15 personen mee én 1 of 2 Nederlandse tourguides. We testen van tevoren of iedereen fit genoeg is om deel te nemen.

Ontdek trajecten

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval overgelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus. Daarnaast werken we altijd met ervaren lokale gidsen.

Ontdek het team

All-in = All-in

De groepsreizen bij Edgeplore zijn all-in! Dat betekent niet alleen vlucht, transfer en hotel. Nee, drie maaltijden, drankjes, snacks én alle avontuurlijke activiteiten zijn ook inbegrepen. We droppen je niet op een locatie om je aan je lot over te laten.

Direct bellen

Wat is een ondernemersreis?

Een ondernemersreis of workation is een reis waarbij je alleen of samen met een groep gelijkgestemden aan een bepaald doel gaat werken. Doordat je je in een andere omgeving bevindt kun je je focussen op je werk zonder de dagelijkse gang van zaken. Zo kun je goed je focus bewaren en in een korte tijd veel werk verzetten. Daarnaast is het een ideale manier om je netwerk uit te breiden, te sparren met anderen en nieuwe inzichten op te doen.

Nieuwe inspiratie

Tijdens de trip inspireert de omgeving ons en wij elkaar. Een scherpere/verbeterde visie voor het komende jaar volgt, inclusief concrete actiepunten.

Whatsapp

Nieuwe connecties

Er is geen betere manier om te netwerken dan door het samen beleven van een avontuur. Het daadwerkelijk uitbreiden van je netwerk, meer dan een LinkedIn connectie...

Verstuur een e-mail

Nieuwe energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

Direct bellen

Wat is het belastingvoordeel van ondernemersreizen?

De kosten die je maakt voor je onderneming kun je in principe van de winst aftrekken met de aangifte inkomstenbelasting. Bij ondernemersreizen of workation krijg je volgens de Belastingdienst te maken met gemengde kosten. Hiervan is het zakelijke deel fiscaal aftrekbaar. We raden je aan om dit na te vragen bij je boekhouder.

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail