Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Online Teambuilding app

Trots werken wij samen met:

Teamwork. Score. Win.

Daag elkaar uit voor geweldige challenges, opdrachten en ranking games. Met de teambuilding app houden medewerkers onderling contact, extra handig tijdens deze coronatijd en het vele thuiswerken. Met de optionele ‘shuffle’ functie worden medewerkers random ingedeeld in teams. Zo werk je ineens samen met een collega die je verder niet tot nauwelijks spreekt. Uiteraard zijn de teams ook zelf in te delen. Online teambuilding was nog nooit zo leuk! Ga naar prijzen >

 

 • De Edgeplore app zorgt voor een gevoel van saamhorigheid, ook op afstand.
 • Bepaal zelf het tijdstip waarin challenges gepusht worden.
 • Direct 50 gratis challenges beschikbaar.
 • Onbeperkt zelf challenges aanmaken.
 • Al vanaf 3,35 per maand (goedkoper dan de koffie op kantoor).
 • Speel foto-, video-, open en meerkeuzevragen en beoordeel elkaar!
 • [2.Challengescreen_tutorial-min]

 

Competitie & positiviteit

 

Onderlinge competitie werkt  bindend! Samenwerken en collega’s verslaan uit zich in een gevoel van saamhorigheid. De leuke challenges bieden nieuwe gespreksstof. Humor brengt positiviteit en het helpt mensen tijdens stressvolle werkdagen. Tot slot leren teams onderling beter communiceren.

Infosheet downloaden

Welke online teambuilding games kun je spelen in de app?

 • Meerkeuze vragen
 • Open vragen
 • Get to know vragen
 • Foto challenge
 • Video challenge

Beheer zelf de app

Het staat jullie vrij om via het platform van Edgeplore zelf challenges aan te maken. Zo kunnen de vragen en opdrachten het beste werkgerelateerd (of juist helemaal niet) worden opgezet. Pakketten met challenges afnemen is ook mogelijk! Edgeplore voorziet het bedrijf dan met te gekke vragen en opdrachten. Lees meer over het dashboard van de app op de volgende pagina.

Maak challenges aan die bij jullie passen

Maak onbeperkt challenges aan via jullie dashboard. Standaard staan hier al 50 gave challenges klaar. Kies uit meerkeuze, open, foto of video vragen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor ‘sort’: een rankingsvraag waarbij je jouw collega’s in kunt delen.

Kies zelf een timeframe

Natuurlijk moet er ook nog gewerkt worden! Via het dashboard kun je daarom zelf de challenges inplannen. Kies zelf de datum en het timeframe waarin de challenge naar de spelers gepusht moet worden.

Voeg nieuwe teams of gebruikers zelf toe

Maak zelf nieuwe teams aan. Kies zelf de medewerkers per team of gebruik de handige ‘shuffle’ functie. Let op: zodra een speelronde start kun je de teams niet meer aanpassen. Na de speelronde kun je dezelfde teams gebruiken of teams herindelen.

Hoe werkt een online teambuilding spel?

De Edgeplore app verbindt medewerkers door middel van een teambuilding app. De app zorgt voor onderlinge competitie, gezelligheid, interactie maar vooral voor een socialer bedrijf, waarbij er geen medewerkers meer op ‘eilandjes’ zitten.

Competitie

Online teambuilding games werken bindend! De competitie tussen collega's uit zich in een gevoel van saamhorigheid.

Positiviteit

De leuke challenges bieden nieuwe gespreksstof. Humor brengt positiviteit en helpt mensen ontspannen tijdens stressvolle dagen.

Plezier

Onderlinge spelletjes zijn al eeuwen dé manier voor vermaak. Waarom zou dit alleen in privésferen kunnen? Games for online teambuilding is een win-winsituatie!

Communicatie

Met het online teambuilding spel leren teams onderling beter communiceren, ook met collega's waar ze geen dagelijks contact mee hebben.

Vertrouwen

De teambuilding app werkt met teams. Je hebt elkaar nodig om tot het beste resultaat te komen. Leer elkaar vertrouwen!

Verbinding

De teams worden door de app random ingedeeld. Speel jij met je beste maatje of leer je een nieuwe collega beter kennen?

Op zoek naar een vorm van teambuilding waar collega’s maar niet over op kunnen houden? Personeelsreizen of incentive reizen zijn momenteel lastig. Daarom hebben wij een alternatief bedacht! We willen jullie niet van het werk afhouden, maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning en plezier. In plaats van bijkletsen bij het koffiezetapparaat of de fysieke vrijdagmiddagborrel is een online teambuilding app perfect om toch aan de teambuilding te werken.

 

Veel personeelsuitjes of bijeenkomsten worden uitgesteld. Zonde, want juist nu is het belangrijk om medewerkers met elkaar en met het bedrijf te verbinden. Virtuele teambuilding is hier de ideale oplossing voor. Met onze online teambuilding app staat samen plezier hebben centraal. Met vragen, opdrachten en challenges leren collega’s elkaar op een ontspannen en speelse manier beter kennen. Ook collega’s die je normaal gesproken niet veel spreekt. Dit kan zorgen voor een verbetering van de samenwerking op de (virtuele) werkvloer.

De online teambuilding spellen in de app zorgen voor een fijne mix van competitie, positiviteit, vertrouwen en plezier. Een extra ontspanmoment tijdens de drukke werkdagen en een boost voor het werkplezier, want werkplezier is juist nu extra belangrijk. Deze app kan de verbindende factor zijn die jouw bedrijf op dit moment nodig heeft. Ga jij de uitdaging aan?

Infosheet downloaden

Meer info over online teambuilding?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail