Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Virtuele teambuilding

Edgeplore destination race

Neem deel aan onze online teamrace vanuit je eigen persoonlijke werkruimte. Verken, communiceer, creëer en word samen uitgedaagd terwijl je (virtueel) reist naar onze meest unieke bestemmingen. Ideaal om de kracht van online communicatie te ervaren. Perfect voor het maken van de juiste keuze, voor een trip in de nabije toekomst.

Teams nemen deel aan een race naar geheime locaties over de hele wereld door toegankelijke programma’s zoals Zoom Meetings en Google Earth te combineren. Het gaat hier om een éénmalig evenement. Zodra iedereen aanwezig is, legt de organisator de procedure uit, gevolgd door een verhaal met aanwijzingen voor de eerste locatie.

Teams zullen vooraf worden toegewezen en in individuele ‘Team breakout rooms’ worden geplaatst waar ze taken kunnen bespreken en delegeren. De teams worden realtime met elkaar verbonden terwijl ze via Google Earth naar een aantal van onze fantastische bestemmingen worden geleid. Op elke locatie krijgen de teams de taak om uitdagingen en onderzoeksmissies te voltooien om verder te komen in de race. Elke uitdaging heeft een tijdslimiet. Alleen de snelste en meest efficiënte teams kunnen alle bestemmingen bereiken en voltooien. Zodra de tijd om is, worden alle teams teruggestuurd naar de hoofdchat waar de organisator bekend maakt welk team de snelste tijd heeft neergezet.

Offerte aanvragen

Hoe werken deze virtual teambuilding activities en games?

Onze virtuele teambuildingactiviteiten zijn opgebouwd uit vier basiselementen. De virtuele race, live challenges, puzzels en de tijdsdruk. Een perfect combinatie voor een leuk evenement. Perfect geschikt als online teambuildinggame of voor de selectie van de juiste bestemming.

Virtuele races

In een virtuele omgeving navigeer je samen door diverse bestemmingen. Je volgt pijlen en krijgt tips om de juiste kant op te gaan. Op Schiphol zoek je bijvoorbeeld naar je vluchtnummer om door te kunnen gaan naar de volgende bestemmin

Live challenges

Tijdens de live challenges werk je samen met echte locals. Je probeert bijvoorbeeld een local in haar eigen taal uit te leggen hoe ze een gerecht moet bereiden. Ze zal dit vervolgens live voor de camera klaarmaken. Helaas kunnen we het tijdens de race niet proeven, wat niet weg neemt dat dit een echt hoogtepunt is.

Puzzels

Tussen de virtuele races door moeten de teams puzzels oplossen. Ze worden voor keuzes gesteld die invloed hebben op het latere vervolg. Bij sommige quizzen hebben ze elkaar nodig om het juiste antwoord te ontdekken. 

Tijdsdruk

De tijd tikt gedurende de game gewoon door. Welk team bereikt als eerste de eindstreep en zet de beste tijd neer? Is er een team binnen jouw organisatie die ons record kan breken?

Hulp nodig bij jullie pakket?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail