Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Traject: teams versterken

Ontdek onze teamversterkende trajecten

Edgeplore style:

Met de circle of perspective bouwen we samen een succesvol team.

Beter leren samenwerken met collega's.

Een goede samenwerking start met een goede dosis zelfkennis. Het is erg waardevol om te achterhalen hoe jij jezelf ziet – “your perspective” – en hoe dit matcht met het beeld dat collega’s van jou hebben – “team perspective”.

Met ons online “get to know” spel leer je collega’s écht kennen. Zo wordt samenwerken op afstand nog effectiever. Via onze teambuilding app pushen we scenario’s naar de telefoons van alle collega’s. Denk bijvoorbeeld aan: “Je staat op een berg en het begint heel hard te sneeuwen. Wat doe je?” Je kiest uit de antwoordopties wat je zou doen en je vult ook in wat je denkt dat collega’s over jou invullen. Er is geen goed of fout: een team heeft verschillende karakters nodig om succesvol te zijn. We kijken naar jouw karakter door de antwoorden op de scenario’s te matchen met bepaalde eigenschappen. Deze data is de perfecte input om verder aan de teambuilding te werken en zo de samenwerking met collega’s te verbeteren. 

Vervolgens leer je elkaar écht kennen tijdens onze trips. Als jullie het willen gaat er een gedragsexpert mee. Het team gaat een geweldig avontuur aan waarbij de blik op de wereld én op jezelf wordt verbreed. Tijdens de trip zien we natuurlijk gedrag (“actual behaviour”), de laatste stap die nodig is om een succesvol team te kunnen vormen.

Beklim "the edges" van de Edgeplore "teambuilding stairs"

Teambuilding trajecten Edgeplore style!

Met onze “teambuilding stairs” helpen we je om een sterk team te bouwen in vier stappen. We beginnen met een laagdrempelig spel waarbij je digitaal contact hebt met collega’s. De data uit dit spel analyseren we om tot gedragsinzichten te komen. In fase 3 wordt het team écht uitgedaagd met een Edgeplore trip. Na de trip evalueren we alle inzichten, eventueel aangevuld met een actieplan voor de toekomst.

 

Stappen van de teambuilding trap

Fase 1: Stay connected & get to know

Nieuwe of bestaande medewerkers aan elkaar koppelen en elkaar beter leren kennen doe je handig met de Edgeplore app. Laagdrempelig en supergaaf! Met het “stay connected” pakket blijf je op een leuke manier met elkaar in contact. Met het “get to know” pakket leer je elkaars karakter echt kennen. Je begrijpt elkaar beter, goed voor de samenwerking!

Fase 2: Analyse & discuss teamdata

Met de volgende 3 opties kun je de data uit fase 1 gebruiken: 
1. Voor een klein bedrag leveren we een datadump aan waarmee je zelf aan de slag kunt.
2. Onze gedragsexpert levert een rapport aan waarbij hij de data heeft geanalyseerd, inclusief conclusies en aanbevelingen.
3. Onze gedragsexpert komt de teams confronteren met de data tijdens een teambuildingsessie op locatie. Ze maken vervolgens een actieplan om het team te versterken.

Fase 3: Edgeplore trip

De fase waar je team écht uitgedaagd wordt! Of het nu een teambuildingdag is waarin we een scenario neerzetten of een meerdaagse teambuildingtrip naar een unieke bestemming. Of als toppunt een ultieme expeditie met jouw team, waarin jullie tot het uiterste worden gedreven. Onze trips hebben impact! We hangen áltijd een thema aan onze trips: een actieve uitdaging, een culturele eyeopener of één met de natuur. Alles is mogelijk!

Fase 4: Evaluate

Aan het einde van de trip evalueren we alle inzichten. Indien wenselijk doen we nogmaals een test, we analyseren de data en samen met onze gedragsexpert maakt het team een actieplan voor de toekomst. 

Leer elkaar beter kennen met onze teambuilding "character compass"

Verbeteren communicatie binnen teams

Ontdek het verschil tussen jouw eigen perspectief en het beeld dat collega’s van jou hebben. Edgeplore vergelijkt deze perspectieven met het ”character compass”: volledig anoniem en superleerzaam!

We hebben verschillende karaktereigenschappen gebundeld en verdeeld over 4 elementen. De elementen vuur, ijs, water en aarde zijn allemaal nodig voor groei, net als op de aarde. Vuur smelt ijs tot water, water voedt de aarde en door middel van de zon wordt groei gerealiseerd. We tonen in de kleur groen hoe jij jezelf ziet en in de kleur wit hoe anderen jou zien. Deze manier van teambuilding geeft goede input om elkaar beter te leren kennen. Erg handig voor een teambuildingcoach, die vervolgoefeningen samen kan stellen voor een betere samenwerking.

Karaktereigenschappen verdeeld over de vier elementen:

Fire                          Ice

  • Dominant                       Analystisch   
  • Direct                              Behoudend
  • Competitief                   Precies
  • Krachtig                          Gestructureerd
  • Resultaatgericht          Gevoelig

 

 

Earth                        Sun

  • Meegaand                      Enthousiast
  • Geduldig                         Optimistisch
  • Bescheiden                    Uitbundig
  • Tactvol                             Levendig
  • Gefocust op detail       Staat graag in de spotlights

Meer info over trajecten bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail