Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Bedrijfsuitje Valkenburg

Op avontuur in Valkenburg

Waarom een personeelsuitje in Valkenburg?

Ontdek een prachtig stukje Limburg tijdens een bedrijfsuitje in Valkenburg! Van fietsen door de grotten, rodelen door het mooie landschap, genieten van een stuk verse vlaai en slapen in een kasteel: Valkenburg heeft veel te bieden. Deze oude stad heeft voor ieder wat wils, daarom is een personeelsreis naar Valkenburg een goede optie. Samen met collega’s of relaties op pad in een nieuwe omgeving is ideaal om medewerkers te motiveren en de onderlinge samenwerking te versterken. Iets te vieren? Ook een jubileumreis naar Valkenburg is onvergetelijk.

Cultuur
50%
Actief
75%
Natuur
35%
Avontuur
15%

2 uur

rijden

17 graden

gem. temperatuur

16.5 duizend

inwoners

0 Unesco

world heritage sites

Laat je inspireren

Trip info personeelsreis Valkenburg

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Valkenburg voor supertoffe activiteiten.

Activiteiten

 • Grotbiken of avontuurlijke grottentocht
 • Bakcursus Limburgse vlaai
 • Tokkelen
 • Rodelen
 • Lasergamen in de grotten

Verblijf en transport

 • Hotelovernachting in het centrum

Food & Drinks

 • Diner bij kasteelruine
 • BBQ
 • Alle maaltijden

Optioneel

Activiteiten

 • Teambuilding games
 • Vespa rally
 • 4x4 safari
 • Stoomtreinrit met lunch
 • Dropping
 • Mountainbiketocht
 • Feestavond

Verblijf en transport

 • Transport naar Valkenburg vanaf kantoor of andere locatie
 • Extra hotelovernachting
 • Luxe kasteelovernachting

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade
 • Afgekochte feestavond
TypeUnique experience
Duur2-4 dagen
Personen10 - 100 personen
Prijsindicatiev.a. 350 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten teambuilding Zuid-limburg

Toffe activiteiten in de Valkenburgse grotten

De grotten kun je niet overslaan wanneer je in Valkenburg bent. We hebben diverse unieke ervaringen om de grotten te verkennen. Wat denk je  bijvoorbeeld van grotbiken, abseilen of lasergamen in de grotten? Voor de creatievelingen is de mergelcarvingcursus een absolute must. Een activiteit in de grotten in Valkenburg is een aanrader!

Adrenalineboost tijdens het tokkelen & rodelrace

Wie is de snelste collega? Daag je collega’s uit op de rodelbaan! Wie denkt dat rodelen alleen voor jonge mensen is heeft het mis, want dit is leuk voor alle leeftijden. Je bepaalt zelf de snelheid en je suist naar beneden. Rodelen toch niet extreem genoeg? Wie van je collega’s durft te tokkelen vanaf een toren van 35 meter? Adrenaline gegarandeerd, veel plezier!

Unieke stoomtreinrit door heuvellandschap

Hoewel we weinig bergen hebben in Nederland, is het Limburse heuvellandschap prachtig. Tijdens deze rit in een Klassieke stoomtrein genieten jullie van een heerlijke lunch. Een zeer originele activitiet welke iedereen zeker zal verrassen!

Luxe overnachtingen en culinair genieten

We hebben diverse prachtige kastelen en landhuizen in het Limburgse land ter beschikking voor unieke overnachtingen die je niet snel zal vergeten. Ontvangst met bubbels, een uitgebreid diner met wijnarrangement en een zeer luxe kamer. De perfecte ingrediënten voor een feestelijke avond. Enjoy en slaap lekker!

Bouw aan jouw team tijdens uitdagende games

Een militair zet diverse uitdagende spellen klaar in het prachtige Limburgse bos. De groep wordt in teams ingedeeld en zal echt samen moeten werken om deze teambuildinggames te winnen. Weten jullie elkaars krachten juist in te zetten en een ander team collega’s te verslaan? Een sterker team gegarandeerd!

Touren door het prachtige landschap

Tijdens een zonnige dag kun je samen met je collega’s heerlijk door het heuvelachtige landschap cruisen. Dit is pas echt genieten! Dit is zowel mogelijk op een Vespa als met een Jeep. Bij de Vespa challenge maken we eerst kennis met de scooter terwijl we richting onze eerste stop rijden. We beginnen de tour hier goed met koffie en een Limburgse vlaai. Vervolgens gaan we tijdens de challenge op zoek naar de ontrafeling van het bokkenrijdersmysterie. Tijdens de Jeep Safari staat er een puzzeltocht op het programma. Als je de meeste vragen goed beantwoordt, mag jouw groepje zichzelf de winnaar noemen!

Programmadetails

Inspiratie en info

Review

‘’Met relatief weinig tijd heeft Edgeplore voor ons een enorm gaaf uitje weten te organiseren naar Valkenburg voor meer dan 150 collega’s. Alles was volledig verzorgd en we moeten eerlijk toegeven dat alles tot in de puntjes verzorgd was.

Als iemand interne organisatie kan ik eerlijk toegeven dat het ongelofelijk prettig is dat je alles netjes uit handen kan geven en zelf ook kan genieten van de feestelijkheden.

Erg goed meegedacht, buitengewoon goede ondersteuning en voor volgend jaar zijn ze ook zeker weer van de partij voor ons.

Top gedaan!’’

Joost - Sqills
⭐⭐⭐⭐⭐

 

Bekijk hier alle reviews

Praktische tips personeelsreis Valkenburg

Wat doen we bij slecht weer?

In Nederland zijn we wel gewend aan een beetje regen. Wanneer het mogelijk is, zullen onze activiteiten dan ook gewoon doorgaan. Met echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten achter de hand.

Wat is er origineel aan Valkenburg?

Valkenburg is een stad waar je nog veel oude invloeden terugziet. Je vindt hier mergelgrotten, een kasteelruïne en prachtige natuur. Valkenburg heeft een gezellige sfeer en je ziet de rijke geschiedenis van de stad overal terug.

Welke dieren kunnen we verwachten?

In de grotten van Valkenburg kun je vogels, vossen, konijnen, dassen, steenmarters, vlinders en vleermuizen spotten.

Wat is er uniek aan de Limburgse cultuur?

Je kunt Limburg eigenlijk niet verlaten zonder een Limburgse vlaai te eten. Typisch Limburgs is zuur vlees, ook wel ‘zoer vleisj’: een stoofschotel met paarden- of rundvlees. Ook de Limburgse taal is uniek.

Hoe ziet het Limburgse landschap eruit?

Valkenburg wordt omringd door prachtige heuvels. De mooie natuurgebieden Ingendael en het Gerendal liggen vlakbij. Nederland is natuurlijk erg plat, maar in Valkenburg vind je de Cauberg. Misschien wel de beroemdste berg van Nederland, met name onder fanatieke fietsers.