Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Incentive IJsland

Unieke experience in IJsland

Waarom een personeelsreis naar IJsland?

De winterexperience ‘Incentive IJsland’ is er een om nooit te vergeten. Samen met collega’s ga je in de winter op meerdaagse trip naar IJsland. De prachtige witte bergtoppen, het indrukkwekkende noorderlicht én de uitgestrekte gletsjers zijn een paar hoogtepunten die niet  ontbreken. In IJsland is het in de winter korter licht. Maar in de avonden valt er des te meer te beleven, zoals Aurora Borealis. IJsland is een ideale bestemming om een échte frisse neus te halen. Aarzel niet om contact op te nemen voor een passend voorstel!

Cultuur
25%
Actief
75%
Natuur
90%
Avontuur
40%

2 uur

vliegen

1 graden

gem. temperatuur

372 duizend

inwoners

3 Unesco

world heritage sites

Laat je inspireren

Trip info IJsland:

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in IJsland voor supertoffe activiteiten.

Activiteiten

 • Golden Circle tour
 • Bezoek icecave
 • IJsklimmen
 • Snowmobile tour of buggy tour
 • Super jeep vervoer
 • Noorderlicht ‘hunt’
 • Snorkelen bij Silfra
 • Sky lagoon wellness

Food & Drinks

 • Alle maaltijden
 • Viking diner experience

Verblijf en transport

 • Vliegtickets
 • Transport door IJsland
 • Hotelovernachtingen in het centrum en countryside

Optioneel

Activiteiten

 • Gletsjer hiking
 • Cabinovernachting
 • Bezoek lava caves
 • Walvisspotten
 • Bedrijfspresentatie in unieke Aurora domes

Verblijf en transport

 • Transport naar en van vliegveld in Nederland
 • 1 persoonskamers in het hotel

Food & Drinks

 • Drankarrangement
TypeNature Experience
Duur3 - 5 dagen
Personen10 - 100 personen
Prijsindicatiev.a. 2000 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis IJsland

Snowmobile tour

We komen aan en vertrekken vanuit de moderne stad Reykjavik. We kunnen snel van start met een ontzettend gave activiteit: IJsland verkennen op een sneeuwscooter. Dit staat toch op de bucketlist van iedereen?

Bezoek ice cave

Een van de absolute hoogtepunten tijdens onze reis door IJsland: het verkennen en wandelen door de ijsgrotten. Onder begeleiding van een ervaren gids ontdekken we de unieke heldere blauwe ice caves! Ga je mee?

Snorkelen bij Silfra

Snorkelen tussen twee tektonische platen: kom jij mee om deze unieke ervaring mee te maken? Het koude, zuivere water en het unieke ongerepte onderwaterlandschap maken deze belevenis absoluut onvergetelijk - een avontuur dat je nog lang zal bijblijven. Dit is iets wat je alleen bij Silfra in IJsland meemaakt!

Vervoer met 4x4

Vanwege de winterse buien (sneeuwstormen) in IJsland kan het zijn dat sommige wegen lastig begaanbaar zijn. We vervoeren ons daarom in een supergave 4×4 jeep. Wat een straf!

Relaxen bij de Sky Lagoon

Tijdens een druk programma komen jullie heerlijk tot rust in de nieuwe Sky Lagoon, de exclusievere versie van de welbekende Blue Lagoon in Reykjavik. De lagoon ligt tussen de rotsen, waardoor een rustgevende sfeer ontstaat. Vanuit de infinity pool heb je prachtig uitzicht over de oceaan.

Genieten van Aurora Borealis

Niet alles hoeft snel, ruig en hard te gaan. Het zenmomentje ervaar je tijdens het zien van het noorderlicht. De prachtige uitzichtpunten tijdens de zoektocht naar het noorderlicht zorgen ervoor dat je deze avond nooit meer vergeet.

Programmadetails

Inspiratie en info

Review

''Our Backbone team had a 5-day trip with Edgeplore to winter wonderland Iceland. We challenged them to arrange everything for our 46 colleagues which came together from three continents. Rick en Stef are experienced guides with excellent planning and organization skills. Despite the challenging weather conditions during the trip, they managed to make this trip into a great experience for the complete team. The main goal was to bond as a team with the different offices from all over the world. We connected as a team with fun activities such as snorkeling, visiting lava caves and buggy & snowmobile tours. To relax from the active trip, we visited the Sky Lagoon, which was way more fun than expected.

Thanks, Edgeplore, for the unforgettable trip to incredible Iceland!''

Peter - Backbone Europe General

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Bekijk hier alle reviews

Praktische tips IJsland

Heb ik een visum nodig voor IJsland?

Om IJsland te bezoeken heb je geen visum nodig.

Is het veilig om in IJsland te reizen in de winter?

IJsland staat bekend als een veilig land om te reizen. We werken intensief samen met locals, zodat we goed op de hoogte zijn van de actuele situatie rondom weersvoorspellingen.

Wat voor valuta hanteren ze in IJsland?

In IJsland betaal je met de IJslandse kroon (ISK). 1 IJslandse kroon is ongeveer 0,0065 euro.

Kan ik met mijn Nederlandse sim gewoon bellen?

Omdat IJsland hoort bij de Europese Economische Ruimte kun je gewoon bellen voor het het normale tarief!

Wat is het tijdsverschil met IJsland?

In IJsland is het een uur vroeger dan in Nederland.

Wat voor klimaat heeft IJsland?

Vanwege de naam IJsland en de ligging, wekt dit land de indruk dat het er altijd ijskoud is. Gezien de vrij noordelijke ligging valt het juist mee. In de winter moet je wel rekening houden met soms felle windstoten in combinatie met koude regen of sneeuw. Deze vragen om gepaste kleding, anders kunnen ze het onaangenaam maken op de vlaktes.