Incentive Valkenburg

Waarom een bedrijfsuitje in Valkenburg?

Ontdek een prachtig stukje Limburg tijdens een bedrijfsuitje in Valkenburg! Van fietsen door de grotten, rodelen door het mooie landschap, genieten van een stuk verse vlaai en slapen in een kasteel: Valkenburg heeft veel te bieden. Deze oude stad heeft voor ieder wat wils, daarom is een personeelsreis naar Valkenburg een goede optie. Samen met collega’s of relaties op pad in een nieuwe omgeving is ideaal om medewerkers te motiveren en de onderlinge samenwerking te versterken. Iets te vieren? Ook een jubileumreis naar Valkenburg is onvergetelijk.

Cultuur 50%
Actief 75%
Natuur 35%
Back to basic 15%
Challenge Valkenburg
0 uur
Rijden
0 graden
Gem. Temperatuur
0 duizend
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info personeelsreis Valkenburg

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren reisleider. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Valkenburg voor specifieke activiteiten. 

 • Grotbiken
 • Avonturentocht
 • Bezoek groeve
 • Rodelen
 • Mountainbike tocht
 • Foto challenge
 • Mini challenges via de Edgeplore ap
 • Luxe kasteelovernachting
 • Vervoer rondom Valkenburg per fiets
 • Alle maaltijden
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Ballonvaart
 • Feestavond
 • Bezoek drielandenpunt
 • Transport naar Valkenburg vanaf kantoor of andere lokatie
 • Extra hotelovernachting
 • Transport rondom Valkenburg per taxi
 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade
 • Afgekochte feestavond

Type

Cultural Adventure

Duur

2 dagen

Personen

10 - 40 personen

Prijsindicatie

445 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten teambuilding Zuid-limburg

Grotbiken door de Valkenburgse grotten

grotbiken-min

De grotten kun je niet overslaan wanneer je in Valkenburg bent. Wat de ervaring nóg unieker maakt is de grotten verkennen op grotbikes. Fietsen door de donkere gangen, wandtekeningen bekijken en soms ineens bukken: grotbiken in Valkenburg is een aanrader!

Daag je collega's uit in een rodelrace

rodelen-min

Wie is de snelste collega? Daag je collega’s uit op de rodelbaan! Wie denkt dat rodelen alleen voor jonge mensen is heeft het mis, want dit is leuk voor alle leeftijden. Je bepaalt zelf de snelheid en je suist naar beneden. Veel plezier!

Wie is er als eerste op de Cauberg? (racefiets/mountainbike)

cauberg_bike-min

Hoewel we weinig bergen hebben in Nederland, moet je de Cauberg niet onderschatten. Met een racefiets of mountainbike fiets je omhoog. Train je kuiten alvast, want de berg is steiler dan je denkt. Welke collega is als eerste boven? Deze fietstocht hoort letterlijk en figuurlijk bij de hoogtepunten van de teambuilding in Zuid-Limburg.

Slaap in een
kasteel

Hotel Kasteel Bloemendal

Deze prachtige accommodatie in het Limburgse land is er één die je niet snel zult vergeten. Na een heerlijke dag in Valkenburg kun je genieten van een goede nachtrust in kasteel Schaloen. Het kasteel wordt omringd door prachtige natuur. Slaap lekker!

Een vlaaitje op het Limburgse terras

limburg_pie-min

Een bezoek aan Valkenburg is niet compleet zonder een verse Limburgse vlaai. Strijk neer op een gezellig terras en geniet van een stuk vlaai naar keuze. Even bijkomen op het terras en naast de vlaai ook de Limburgse sfeer proeven. Genieten gegarandeerd!

Dineer in de Groeve

Grid-zakelijk

Tijdens het bezoek aan Valkenburg gaan we ook op ondergronds avontuur en ontdekken we de sfeervolle mergelgrot. Een overheerlijk diner of een kookworkshop zijn hier onderdelen van het programma. 

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips personeelsreis Valkenburg

In Nederland zijn we wel gewend aan een beetje regen. Wanneer het mogelijk is, zullen onze activiteiten dan ook gewoon doorgaan. Met echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten achter de hand.

Valkenburg is een stad waar je nog veel oude invloeden terugziet. Je vindt hier mergelgrotten, een kasteelruïne en prachtige natuur. Valkenburg heeft een gezellige sfeer en je ziet de rijke geschiedenis van de stad overal terug.

In de grotten van Valkenburg kun je vogels, vossen, konijnen, dassen, steenmarters, vlinders en vleermuizen spotten.

Je kunt Limburg eigenlijk niet verlaten zonder een Limburgse vlaai te eten. Typisch Limburgs is zuur vlees, ook wel ‘zoer vleisj’: een stoofschotel met paarden- of rundvlees. Ook de Limburgse taal is uniek.

Valkenburg wordt omringd door prachtige heuvels. De mooie natuurgebieden Ingendael en het Gerendal liggen vlakbij. Nederland is natuurlijk erg plat, maar in Valkenburg vind je de Cauberg. Misschien wel de beroemdste berg van Nederland, met name onder fanatieke fietsers.