Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Flevopolder

Op avontuur in de Flevopolder?

Waarom een personeelsuitje in de Flevopolder?

Ontdek de perfecte bestemming voor een bedrijfsreis in de Flevopolder! Geniet van een onvergetelijke combinatie van avontuur, teambuilding en ontspanning. Verken de uitgestrekte velden en dorpjes tijdens een e-chopper rit, laat je teamgeest op de proef stellen tijdens Highland games of een expeditie spel, en zeil vervolgens de horizon tegemoet tijdens een catamaran avontuur. Sluit de dag af met een heerlijke BBQ en overnacht in een comfortabel groepshuis. Beleef samen met je collega’s een onvergetelijk bedrijfsuitje vol plezier!

Cultuur
10%
Actief
80%
Natuur
60%
Avontuur
15%

2 uur

rijden

12 graden

gem. temperatuur

450000

inwoners

Unesco

world heritage sites

Laat je inspireren

Trip info personeelsreis Flevopolder

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in de Flevopolder voor supertoffe activiteiten.

Activiteiten

 • Catamaran varen
 • BBQ diner
 • E-chopper of fatbike tour
 • Wild games
 • Drakenboot race
 • Boottocht

Verblijf en transport

 • Overnachting in een privé huis
 • Lokale transfer 

Food & Drinks

 • Alle maaltijden

Optioneel

Activiteiten

 • Windsurfles
 • Feestavond
 • Flyboarden
 • Cocktailworkshop

Verblijf en transport

 • Transport naar Valkenburg vanaf kantoor of andere locatie
 • Extra hotelovernachting
 • Luxe kasteelovernachting

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
TypeUnique expereince
Duur2-4 dagen
Personen10-100 personen
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten bedrijfsuitje Flevopolder

Catamaran varen

Met uitgestrekte meren en ideale windomstandigheden biedt de Flevopolder de perfecte locatie voor een avontuurlijke zeiltocht op een catamaran. Ervaar de snelheid en vrijheid terwijl je over het water glijdt, omringd door het prachtige landschap van de polder.

E-chopper of fatbike tour

Ontdek met je collega’s de mooie natuur op een duurzame manier met de e-chopper of fatbike tour. Cruise samen door de de omgeving langs natuurgebieden, meertjes en bossen. Een leuke manier om de omgeving te verkennen!

Privé accomodatie

Tijdens deze trip overnacht je samen met je collega’s in een privehuis midden in de natuur. Dit huis is van alle gemakken voorzien zoals eigen sanitair, een grot buitenterras met BBQ mogelijkheden en een lounge plek.  

Wild games

Ga samen met je team de uitdaging aan tijdens de wild games en zorg dat je zoveel mogelijk punten verdiend. Scoor jij zoveel mogelijk punten tijdens bijlwerpen? Of schiet jij je pijl zo in de roos? Het team met de meeste punten wint! 

BBQ diner

In de avond kunnen we lekker ontspannen genieten van een heerlijke BBQ . Alles is mogelijk, op het strand, op de boot of bij een bijzondere glazen locatie. Dat wordt smullen! 

Boot experience

Stap aan boord op deze Stedemaeght en laat je verrassen door een unieke ervaring op het IJsselmeer. De Stedemaeght behoort tot een van de mooiste zeilschepen van Nederland. Het schip beschikt over een bar en lounge plek, ideaal! 

Programmadetails

Inspiratie en info

Review

''Nogmaals bedankt aan Edgeplore voor het met zoveel zorg en aandacht organiseren van onze reis. We hebben een geweldige tijd gehad en er zijn geweldige banden gesmeed.Laten we hopen dat we dit nog een keer kunnen doen!''

Saskia Martens

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Bekijk hier alle reviews

Praktische tips bedrijfsuitje Flevopolder

Wat is er uniek aan de Flevopolder?

De Flevopolder is het grootste inpolderingsproject van de wereld. Ook beschikt de Flevopolder over meerdere mooie natuurgebieden en recreatiegebieden. De ideale locatie voor zovel activiteiten op land of op het water. 

Wat doen we bij slecht weer?

In Nederland zijn we wel gewend aan een beetje regen. Wanneer het mogelijk is, zullen onze activiteiten dan ook gewoon doorgaan. Met echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten achter de hand.

Hoe ziet het landschap van de Flevopolder er uit?

De Flevopolder is een poldergebied dat wordt gekenmerkd door uitgestrekte vlaktes, waterwegen, bossen en windmolens, wat zorgt voor een gevarieerd landschap.