Ondernemersreizen bij Edgeplore

Wat zijn onze meest unieke ondernemersreizen?

Onze ondernemersreizen zijn een mix tussen productieve sessies en bijzondere avonturen. Genieten in Groenland, drijven in de Dode Zee in Jordanië en een offroad ervaring in Albanië. Zomaar een greep uit de verschillende activiteiten op bijzondere bestemmingen. Ontdek tijdens een ondernemersreis een van onze bestemmingen en motiveer daarna je personeel door middel van een incentive reis

Inspiratie doe je op bij Edgeplore

Waarom zou je een ondernemersreis maken met Edgeplore?

Nieuwe inspiratie opdoen in bijvoorbeeld Groenland of Jordanië? Een ondernemersreis is een geweldige investering in jezelf en je onderneming. Bij Edgeplore zetten we stappen door een stap buiten de comfortzone te zetten. Geen standaardreizen, maar unieke, bijzondere bestemmingen. Wij combineren onvergetelijke activiteiten met inspirerende sessies en productief werken. Doordat je uit je vaste omgeving bent, kun je samen met anderen creatieve inspiratie opdoen en je focus vinden.


Passende groepssamenstelling

De juiste samenstelling van de groep monitoren we voorafgaand aan de trip. Om eerlijk te zijn heeft de voorkeur een groep met ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier inspireren we elkaar zonder oogkleppen.

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval over gelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus.

Ervaren bedrijfscoach

Naast de inspiratie van de andere ondernemers wordt je tijdens de trip dagelijks geprikkeld en geïnspireerd door een relevante coach. Al voor de trip bepalen jullie samen wat je concreet uit de trip wilt halen.

Wat is een ondernemersreis?

Een ondernemersreis of workation is een reis waarbij je alleen of samen met een groep gelijkgestemden aan een bepaald doel gaat werken. Doordat je je in een andere omgeving bevindt kun je je focussen op je werk zonder de dagelijkse gang van zaken. Zo kun je goed je focus bewaren en in een korte tijd veel werk verzetten. Daarnaast is het een ideale manier om je netwerk uit te breiden, te sparren met anderen en nieuwe inzichten op te doen.

Nieuwe inspiratie

Tijdens de trip inspireert de omgeving ons en wij elkaar. Een scherpere/verbeterde visie voor het komende jaar volgt, inclusief concrete actiepunten.

Nieuwe connecties

Er is geen betere manier om te netwerken dan door het samen beleven van een avontuur. Het daadwerkelijk uitbreiden van je netwerk, meer dan een LinkedIn connectie...

Nieuwe energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

Wat is het belastingvoordeel van ondernemersreizen?

De kosten die je maakt voor je onderneming kun je in principe van de winst aftrekken met de aangifte inkomstenbelasting. Bij ondernemersreizen of workation krijg je volgens de Belastingdienst te maken met gemengde kosten. Hiervan is het zakelijke deel fiscaal aftrekbaar. We raden je aan om dit na te vragen bij je boekhouder.

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.