Ondernemersreizen bij Edgeplore

Waarom zou je een ondernemersreis maken met Edgeplore?

Nieuwe inspiratie opdoen in Groenland of Jordanië? Een ondernemersreis is een geweldige investering in jezelf en je onderneming. Bij Edgeplore zetten we stappen door een stap buiten de comfortzone te zetten. Geen standaardreizen, maar unieke, bijzondere bestemmingen. Wij combineren onvergetelijke activiteiten met inspirerende sessies en productief werken. Doordat je uit je vaste omgeving bent, kun je samen met anderen creatieve inspiratie opdoen en je focus vinden.


Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.
Explore the edge of your imagination

Wat zijn onze meest unieke ondernemersreizen?

Onze ondernemersreizen zijn een perfecte mix tussen productief werken en bijzondere avonturen. Genieten in Groenland, drijven in de dode zee in Jordanië en een tech-bezoek in Israël: zomaar een greep uit de verschillende activiteiten op bijzondere bestemmingen. 

Wat is een ondernemersreis?

Een ondernemersreis of workation is een reis waarbij je alleen of samen met een groep gelijkgestemden aan een bepaald doel gaat werken. Doordat je je in een andere omgeving bevindt kun je je focussen op je werk zonder de dagelijkse gang van zaken. Zo kun je goed je focus bewaren en in een korte tijd veel werk verzetten. Daarnaast is het een ideale manier om je netwerk uit te breiden, te sparren met anderen en nieuwe inzichten op te doen.

Wat is het belastingvoordeel van ondermersreizen?

De kosten die je maakt voor je onderneming kun je in principe van de winst aftrekken met de aangifte inkomstenbelasting. Bij ondernemersreizen of workation krijg je volgens de Belastingdienst te maken met gemengde kosten. Hiervan is het zakelijke deel fiscaal aftrekbaar. We raden je aan om dit na te vragen bij je boekhouder.

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven. 

Bekijk onze overige bestemmingen

  • All Activities
  • Actieve Uitdagingen
  • Culturele Eyeopeners
  • Een met de Natuur
  • 0

Jordanië

Schotland

Valkenburg

Terschelling

Biesbosch

Georgië

Balkan

Groenland

Slovenië