Ondernemersreizen bij Edgeplore

Get ready 2022

Als ondernemer moet je snel blijven verbeteren om de concurrentie voor te blijven. Zeker in 2020 en 2021 heb je waarschijnlijk continu moeten schakelen, omdat je omzet extreem hard daalde of juist steeg. Soms is het goed om er even tussenuit te gaan om alles te laten bezinken. Een paar dagen tot rust komen bevorderd de creativiteit. Zeker als dit is in combinatie met andere  ondernemers en een ervaren coach. Samen werken jullie aan concrete actiepunten waar jij of je medewerkers mee aan de slag kunnen in het nieuwe jaar. Daarnaast is deze 4-daagse ondernemersreis naar Albanië een fantastisch avontuur om nooit te vergeten. Je gaat 4 dagen rijden over asfalt en veel onverharde wegen in het ongerepte Albanië. Tijdens deze ondernemersreis ontstaan samenwerkingen voor het leven!

Welke data past het beste in jouw agenda?

 • Full time begeleiding van één Nederlandse reisleider en één  ervaren coach. Ook lokale gidsen zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
 • 3 uitgebreide maaltijden per dag. Meerdere gangen inclusief drank arrangementen. 
 • Alle dranken tijdens deze maaltijden.
 • Alle activiteiten zoals omschreven.
 • 1 back to basic overnachting (voor extra inspiratie) & 2 overnachtingen in luxe 4 sterren hotels.
 • Vliegticket.
 • Al het vervoer tijdens de trip.
 • Entree gelden.

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling bij boeking. 2 maanden voorafgaand aan de trip bepalen we of de trip door kan gaan. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je volledige betaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk een veilige top ervaring neerzetten. 

Type

Ondernemersreis

Duur

4 dagen

Personen

10 personen + coach en gids

Prijsindicatie

1595,- p.p. - ALL-IN

Programma ondernemersreis Albanië

Dag 1 - Aankomst Albanië

Op dag 1 vertrekken we vanaf Brussel airport. Je kunt hier zelf naartoe komen of ervoor kiezen dat wij het vervoer regelen. Op het vliegveld ontmoet je voor het eerst je collega ondernemers. Laat in de avond kom je via een directe vlucht aan op Tirane airport in Albanië. Op het vliegveld staan 4×4’s klaar waarmee we naar direct naar het hotel in Tirane rijden. Voor de liefhebber is er in het hotel nog een borrel. De volgende dag begint het programma echt! Je slaapt overigens in comfortabel 4 sterrenhotel in een eenpersoonskamer. 

Dag 2 - Cultuur, wijn & Back to basic

Tijdens een stevig ontbijt trappen we de ondernemersreis echt af.  Daarna start het echte avontuur. We rijden door het ongerepte Albanese landschap, gedeeltelijk over onverharde wegen. De eerste rit staat in het teken van elkaar beter leren kennen. We rijden met meerdere personen per auto, zodat je een mooi groepje hebt om mee te sparren. Onze coach zal door wisselen in de auto’s om te prikkelen met gerichte vragen. Na een paar uur rijden (met stops op mooie locaties) komen we aan in Berat. We bezoeken kort de oude stad, gevolgd door een lokale wijnproeverij. De wijnboer geeft ons een rondleiding, gevolgd door een wijnproeverij met heerlijke lunch. Tijdens de lunch evalueren we samen met de groep ondernemers en de coach afgelopen jaar in een sessie. Vervolgens vervolgen we onze trip naar Gjipe, een van de mooiste stranden van Europa. Hier bbq’en en overnachten we op het strand! Het uitzicht met de ondergaande zon is fenomenaal.

Dag 3 - Avontuurlijke brainstorm

Na een heerlijk ontbijt op het strand gaan we tijdens dag 3 lekker actief aan de slag. We beginnen de ochtend met een  Kajak en snorkel excursie langs de prachtige Albanese kustlijn. De coach zal bij elke ondernemer een tijdje in de Kajak zitten om te sparren over de uitdagingen, kansen en doelen voor 2022. Aan het eind van de kajaktocht lunchen we gezamenlijk in een beachbar. Tijdens de middag wandelen we door een prachtige canyon en heb je, indien gewenst, de mogelijkheid om jezelf uit te dagen tijdens het rotsklimmen. Deze fysieke inspanning helpt om vrij te kunnen nadenken over het komende jaar. We eindigen de dag met een uitgebreid diner en overnachting in een 4-sterrenhotel. 

Dag 4 - Blind 4x4 rijden en afronden

Op de laatste dag rijden we via de Narta Lagoon terug naar Tirane. Bij de Lagoon spelen we een fantastisch spel. Je gaat geblinddoekt over het strand rijden, terwijl een aantal andere ondernemers je coachen. Het vertrouwen in anderen is cruciaal om succesvol te ondernemen, maar vaak niet gemakkelijk. Na dit spel, heb je tijd voor jezelf om in de prachtige omgeving alle indrukken op een rijtje te zetten. Dit kan bijvoorbeeld in een oud klooster, of in de prachtige duinen. Tijdens de lunch deelt elke ondernemer zijn focus voor volgend jaar en worden eventueel afspraken gemaakt voor vervolg samenwerkingen. Eind van de dag vliegen we na een geweldig avontuur naar huis. Vol energie en inspiratie. 

Incentive-kampeer-beach-experience-albanie

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wellicht een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen bij interesse in deze reis. Wat wil jij eruit halen? Onze coach zal voor de reis in een kort gesprek samen met je bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze ondernemersreis het volgende op:

 • Een scherpe en verbeterde visie voor het komende jaar;
 • Een uitgeruste en frisse blik;
 • Nieuwe contacten en samenwerkingen.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Deze ondernemersreis focust zich enkel op ervaren ondernemers. Heb je jezelf ingeschreven? Je ontvangt dan, indien gewenst, tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaars bedrijven. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren de ervaring van de deelnemers, zodat iedereen elkaar kan versterken. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

albania-4x4-incentive

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een reis geboekt? 24/7 bereikbaar!