Ondernemersreizen bij Edgeplore

E-commerce brainstorm

Als e-commerce ondernemer werk je over het algemeen in een snelle business. Je moet snel blijven verbeteren om de concurrentie voor te blijven. Zeker in 2020 heb je waarschijnlijk continu moeten schakelen, omdat je omzet extreem hard daalde of juist steeg. Soms is het goed om er even tussenuit te gaan om alles te laten bezinken. Een paar dagen tot rust komen bevorderd de creativiteit. Zeker als dit is in combinatie met andere e-commerce ondernemers en een e-commerce coach van een gerenommeerd e-commerce bedrijf. Daarnaast is deze 4-daagse ondernemersreis naar Albanië een fantastisch avontuur om nooit te vergeten. Je gaat 4 dagen bijna alleen maar over onverharde wegen in het ongerepte Albanië. Tijdens deze ondernemersreis ontstaan samenwerkingen voor het leven! 

Welke data past het beste in jouw agenda?

 • Full time begeleiding van één Nederlandse reisleider en één  e-commerce coach van een gerenommeerd  e-commerce bedrijf.
 • 3 uitgebreide maaltijden per dag.
 • Dranken tijdens deze maaltijden.
 • Alle activiteiten zoals omschreven.
 • 1 back to basic overnachtingen & 2 overnachtingen in luxe 4 sterren of meer hotels.
 • Vliegticket.
 • Al het vervoer in tijdens de trip.
 • Visum en entree gelden.

Het is bij Edgeplore mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven voor een ondernemersreis. We nemen contact op om samen te kijken wat jij uit de trip wilt halen. We hanteren een betaling van 30% bij boeking. De overige 70% betaal je wanneer de trip defintief is. 2 maanden vooraf bepalen we of de trip door kan gaan. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je aanbetaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 8 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties. Edgeplore wil namelijk ten aller tijde een veilige top ervaring neerzetten. 

Type

Ondernemersreis

Duur

4 dagen

Personen

10 personen

Prijsindicatie

1595,- p.p. - ALL-IN

Programma ondernemersreis Albanië

Dag 1 - Aankomst Albanië

Op dag 1 wordt je eind van de ochtend opgehaald door een taxi die je vervolgens naar het vliegveld in Brussel brengt. Hier ontmoet je voor het eerst je collega ondernemeres. Eind van de middag kom je via een direct vlucht aan op Tirane airport in Albanië. Op het vliegveld staan 4WD’s klaar waarmee we naar de oude stad Berat rijden. ‘s Avonds leren we elkaar kennen tijdens een heerlijk luxe lokaal diner in ons fantastisch hotel.

Dag 2 - Off-road 4x4 rijden

Na een stevig ontbijt, gaan we op dag 2 het echte avontuur beleven. We rijden heel de dag door het ongerepte Albanese landschap over overharde wegen. We rijden met 3 personen per auto, zodat je een mooi groepje hebt om mee te sparren. Daarnaast kun je avontuurlijke rijden afwisselen, met rusten en genieten. Onze e-commere coach zal doorwisselen in de auto’s om te prikkelen met gerichte vragen. Na een lokale lunch rijden we door een canyon naar een prachtig strand. Hier bbq’en en overnachten we op het strand! Het uitzicht met zonsondergang is fenomenaal.

Dag 3 - Van strand naar de stad

Na een heerlijk ontbijt op het strand rijden we op dag 3 via de Narta Lagoon terug naar Tirane. We wisselen deze dag de auto indeling, zodat je de kans hebt om ook de andere ondermers uitgebreid te spreken. In Tirane bezoeken we vervolgens nog het oude huis van de ex-communistisch dictator van Albanië​. Een zeer indrukwekkende en leerzame excursie. Eind van de dag hebben we de tijd om lekker aan het zwembad bij te komen of de rest van de stad te bezichtigen. ‘s Avonds hebben we een uitgebreid diner waarin we dingen concreet proberen te maken voor als we terug komen. Dit is ook waar meestal tussen de ondernemerse de samenwerkingen voor de toekomst worden gemaakt. 

Dag 4 - Terug naar huis

Op dag 4 vertrekken we vroeg in de ochtend terug naar huis. In het vliegtuig je nog even nagenieten van dit onvergelijke avontuur. Vervolgens word je vanaf het vliegveld natuurlijk weer netjes met de taxi thuis gebracht. Rond de middag is iedereen weer thuis. 

Incentive-kampeer-beach-experience-albanie

Wat levert de ondernemersreis mij op?

Wellicht een van de belangrijkste vragen die wij jou stellen bij interesse in deze reis. Wat wil jij eruit halen. Onze coach zal voor de reis een kort gesprek samen met je bepalen wat je belangrijkste doel is. De meeste ondernemers levert deze ondernemersreis het volgende op:

 • Een scherpere / verbeterde visie voor de komende jaar;
 • Een uitgeruste en frisse blik;
 • Contacten / samenwerkingen voor het leven.

Hoe ziet de groep ondernemers eruit?

Edgeplore zorgt voor de juiste samenstelling van de groep. Deze ondernemersreis focust zich enkel op e-commerce ondernemeres. Heb je jezelf vrijblijvend ingeschreven? Je ontvangt dan tussentijds ook een overzicht van de samenstelling van de groep. Onze voorkeur gaat uit naar ondernemers uit verschillende branches. Op deze manier kijken we allemaal met een ander perspectief naar elkaars bedrijven. Dit werkt enorm inspirerend. We monitoren het niveau van de deelnemers, zodat iedereen elkaar kan versterken. Wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om even contact op te nemen.

albania-4x4-incentive

Meer info over ondernemersreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een reis geboekt? 24/7 bereikbaar!