Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Traject: Blik verbreden, duurzaam, sociaal of vitaal

Ontdek onze blik verbredende trajecten

Draagvlak creƫren: Edgeplore style

Verbreed de blik van je medewerkers met een duurzaam bedrijfsuitje!

Samen naar een duurzaam bedrijf toe werken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om een duurzaam bedrijf te realiseren zullen alle medewerkers hier achter moeten staan. Iedereen zal concessies moeten doen om het ultieme duurzaamheidsdoel te bereiken. Edgeplore helpt je hiermee op gang met ons traject voor een duurzaam bedrijf. Samen met een expert bepalen we jullie doelen, zodat we een gepersonaliseerd traject aan kunnen bieden. We gaan samen aan de slag met de doelen en een succesvolle ondernemer komt zijn duurzame verhaal vertellen om jullie te inspireren. Tijdens de bedrijfsreis ervaren jullie hoe het is om één met de natuur te zijn en jullie beseffen hoe belangrijk het is dat we goed met de natuur omgaan. Tot slot maken we samen met de expert een duurzaamheidsplan. We helpen je graag met het verduurzamen van je bedrijf!

Werk aan een duurzaamheidsbeleid

We helpen je graag met het verbeteren van duurzaamheid van je bedrijf. Eerst inventariseren we jullie doelen en samen met een duurzaamheidsexpert maken we een programma dat hierbij aansluit. Dit kan variëren van energiebesparing tot afvalscheiding tot een groenere werkomgeving. Een succesvol ondernemer van een duurzaam bedrijf komt zijn inspirerende verhaal vertellen. Je wordt je steeds meer bewust van de effecten van de duurzaamheid van een bedrijf. Tijdens de prachtige reis naar één van onze bijzondere bestemmingen ervaren we hoe het is om één met de natuur te zijn. Je ogen worden hier echt geopend. Tot slot evalueren we samen de reis en we maken een duurzaamheidsbeleid om jullie bedrijf verder op weg te helpen. Een duurzaam bedrijfsuitje én een efficiënt duurzaamheidsbeleid: wij helpen je graag op weg om de wereld een stukje groener te maken!

Waarom duurzaamheid belangrijk is voor je bedrijf

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. We willen immers allemaal dat onze wereld een leefbare plek is, ook voor de volgende generaties. Wist je dat een duurzaam bedrijf heel veel voordelen heeft? Bij veel bedrijven die verduurzamen is er sprake van meer productiviteit en minder kosten. Dit komt door het zuinigere gebruik van grondstoffen, waardoor het bedrijf beter gestroomlijnd wordt. Ook is het goed voor je imago. Klanten geven de voorkeur aan jouw bedrijf als ze weten dat je je bewust bent van je invloed op de maatschappij. Daarnaast ben je een aantrekkelijke werknemer voor nieuwe medewerkers. Je verbetert de werkomgeving voor medewerkers, wat weer kan zorgen voor minder ziekteverzuim en gezonder personeel. Genoeg redenen om aan de slag te gaan met een duurzaamheidsbeleid voor jouw bedrijf. Met ons traject helpen wij jullie graag om te verduurzamen.

Stappenplan van het duurzame traject

Samen met een duurzaamheidsexpert komen we bij je langs om jouw doelen vast te stellen. We maken vervolgens een programma wat hierbij aansluit en komt een ondernemer van een succesvol duurzaam bedrijf zijn verhaal vertellen om de ogen van jouw medewerkers te openen.

Stap 1: Inventarisatie & inzicht

Tijdens een trip naar een bijzondere bestemming gaat jouw team ervaren hoe het is om één met de natuur te zijn. We laten je zien waarom de natuur zo mooi en belangrijk is.

Stap 2: Ervaren

We evalueren de trip en helpen jou samen met een expert een duurzaamheidsplan te maken voor jouw bedrijf.

Stap 3: Evaluatie & actie

Verbreed de sociaal/culturele blik van medewerkers!

Sociale doelstellingen? Het creëren van een multiculturele samenwerking in de organisatie? Lees hier hoe!

Samenwerken binnen een internationaal bedrijf kan soms lastig zijn. Je hebt te maken met verschillende karakters en culturen. In ons sociaal bedrijf traject laten we jouw medewerkers kennismaken met andere culturen. We stellen samen een plan op om jullie doelen te bepalen. Een local komt zijn indrukwekkende verhaal vertellen, om jullie voor de reis al voor te bereiden. Tijdens de reis beleven we unieke ervaringen waarbij je een andere cultuur ervaart. Ons doel is om jullie beter samen te laten werken, maar ook om wat terug te kunnen doen voor de mensen die het minder goed hebben in de wereld. Een uniek traject met een veelbelovend effect!

M.V.O. met een sociaal bedrijfsuitje

Als bedrijf wil je laten zien dat je nadenkt over jouw bijdrage aan de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt dus steeds belangrijker. Met ons sociaal bedrijf traject verbreden we onze blik op de wereld door kennis te maken met een andere cultuur of levenswijze. We inventariseren eerst wat jullie doelen zijn en welke cultuur jullie willen ontdekken. Bij Edgeplore werken we alleen met unieke ervaringen: denk aan een vluchteling uit Syrië die zijn indrukwekkende levensverhaal komt vertellen. Een voorbeeld van een activiteit tijdens de bedrijfsreis is een bezoek aan een vluchtelingenkamp. Je kijk op de wereld en op je eigen leven zal zeker veranderen. Deze ervaringen neem je mee voor de rest van je leven. Wij begeleiden jullie in het toepassen van deze inzichten en ze omzetten in frisse energie voor op de werkvloer. 

Wat zijn de voordelen van een sociaal bedrijf?

Met ons sociaal bedrijf traject werken we niet alleen aan een goed imago. Wij willen vooral een blijvend effect creëren voor jouw bedrijf. De medewerkers beleven samen een unieke ervaring waardoor de band hechter wordt. Ze krijgen een goed gevoel omdat ze iets goeds doen voor een ander. Dit kan weer zorgen voor frisse energie op de werkvloer. Tot slot help je ook nog andere mensen met dit traject, dus we maken de wereld samen een stukje mooier. Daarnaast zullen potentiële klanten positiever naar jouw product of dienst kijken als je je maatschappelijk inzet. Ons doel is om een sociaal bedrijf te creëren met maatschappelijk betrokken medewerkers.

Stappenplan van het sociale traject

We inventariseren welke cultuur jullie graag samen willen ontdekken. Hier stellen we een traject voor op. Ook komt er een local uit deze unieke cultuur zijn verhaal doen. Denk bijvoorbeeld aan een vluchteling uit Syrië of een zwerver uit Rotterdam.

Stap 1: Inventarisatie & inzicht

Tijdens de trip naar een bijzondere bestemming gaan jullie samen met locals de cultuur ontdekken en ervaren.

Stap 2: Ervaren

Na de trip evalueren we jullie ervaringen en we kijken samen wat jouw bedrijf terug kan doen voor mensen die het minder goed hebben dan wij.

Stap 3: Evaluatie & actie

Verbeter de vitaliteit op de werkvloer!

Vitale doelstellingen? Minder ziekteverzuim? Het creëren van een mentaal en fysiek fitte organisatie? Lees hier hoe!

Met ons vitaliteitstraject werken we samen aan de vitaliteit van je bedrijf. Vitale medewerkers zijn erg waardevol, want zij zorgen voor de vitaliteit van je bedrijf. Het is dus belangrijk om te investeren in de vitaliteit van je team. Samen met een professional kijken we hoe het gesteld is met de vitaliteit van je medewerkers. In de weken voorafgaand aan de trip krijg je een training waarin we gaan werken aan de mentale en fysieke fitheid van de medewerkers en het bedrijf. Tijdens de personeelsreis gaan we de uitdaging aan, maar genieten staat centraal. Na de trip evalueren we het traject en we kunnen zelfs een vervolgplan aanbieden. Zo creëren we samen een plan om het bedrijf zo vitaal mogelijk te maken!

Waarom is de vitaliteit van medewerkers belangrijk?

Vitaliteit op de werkvloer is belangrijker dan de meeste werkgevers beseffen. Medewerkers die vitaal fit zijn en goed in hun vel zitten, hebben meer energie om goed werk te leveren. Vitale werknemers zijn productiever, meer betrokken en ze hebben een positieve invloed op andere collega’s. Het is dus erg belangrijk om je te richten op de vitaliteit van de medewerkers. Vitaliteit gaat over fysieke maar ook mentale fitheid. Niet alleen op het werk, maar ook privé. Vitale medewerkers die bruisen van de energie en veel doorzettingsvermogen hebben, dragen bij aan de vitaliteit van je bedrijf. Wanneer je de vitaliteit van je medewerkers verhoogt, kun je je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Een vitaal bedrijf met vitale medewerkers: daar gaan we voor!

Wat zijn de voordelen van onze vitaliteitstrajecten voor bedrijven?

Er zijn verschillende vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven. Ieder bedrijf heeft een andere structuur en werkt op een andere manier, waardoor het lastig is om een standaardtraject met succes af te ronden. Bij Edgeplore werken we daarom niet met standaardprogramma’s, maar met een uniek traject. Wij kijken wat het beste bij een bedrijf past en we gaan echt voor resultaat. Met een traject bij Edgeplore inventariseren we voor de reis samen met een professional hoe het gesteld is met de vitaliteit van de werknemers. We werken naar de doelen toe aan de hand van een trainings- en voedingsplan. Tijdens de reis gaan we de uitdaging aan. Na de reis denken we mee om het bedrijf en de medewerkers vitaal te houden. Wij bieden dus een persoonlijk en uniek traject aan om jullie bedrijf zo vitaal mogelijk te maken.

Stappenplan van het vitaliteit traject

Eerst inventariseren we samen met een professional de huidige vitaliteit van je medewerkers. We geven inzicht in vitaliteit en we bepalen samen een passend traject.

Stap 1: Inventarisatie & inzicht

Vervolgens werkt je team samen met een trainer naar het ultieme doel toe. Met een trainings- en voedingsplan stomen we iedereen klaar voor de actieve uitdaging.

Stap 2: Training & voorbereiding

Samen ga je tijdens het uitje de uitdaging aan. Soms afzien, veel genieten: een moment om nooit te vergeten. Na de trip evalueren we en bieden we vervolgens een bedrijfsbreed en/of persoonlijk vitaliteitsadvies aan.

Stap 3: Ervaren & evaluatie

Meer info over trajecten bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail