Bedrijfsreizen bij Edgeplore
Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Jordanie bedrijfsuitje

Zakelijk reizen met jouw team

Edgeplore organiseert geen standaard zakelijke reizen, maar unieke bedrijfsreizen om nooit te vergeten. Bij Edgeplore staat fun, het avontuur en de impact van de reis centraal. Samen met jouw team ga je een aantal dagen naar een van onze unieke bestemmingen. Hier wordt niets aan het toeval overgalaten want het programma is tot in de puntjes uitgewerkt. We passen natuurlijk het programma aan op basis van jouw specifieke wensen. De impact van de reis heeft Edgeplore hoog in het vaandel staan, denk hierbij aan impact op het team, of op thema’s als cultuur en natuur. Afhankelijk van jouw doel passen we de bedrijfsreis aan. Check bijvoorbeeld eens onze incentives, personeelsreizen en ondernemersreizen. Hulp nodig voor andere zakelijke reizen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Professionele begeleiding

Per 15 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Tot 30 dagen voorafgaand aan de reis 100% geld terug garantie.

Telefonisch advies?

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:
Hulp nodig bij het kiezen van juiste bestemming?

Het Edgeplore Magazine

Edgeplore heeft een lookbook met volop inspiratie over onze top bestemmingen. Vraag ons lookbook aan en laat je verassen door de mogelijkheden. Zowel geprint als digitaal beschikbaar.

De Virtuele Destination Race

Waarom niet je medewerkers de bestemming laten kiezen, tijdens een leuk online teambuilding spel? Race virtueel in teams langs onze top bestemmingen. Speel samen puzzels en ontdek jullie voorkeuren.

Diverse experiences
Kies jullie type avontuur
Ontdek de trajecten bij Edgeplore

Team versterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thema trajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Verbreed je blik

Bedrijfsreizen in binnen- en buitenland

Group-travel

Als we iets geleerd hebben de afgelopen jaren is het dat Nederland ook erg mooi kan zijn. Dat neemt niet weg dat veel bedrijfsreizen natuurlijk naar het buitenland gaan. Afhankelijk van jouw budget en tijd adviseren we je graag de beste bestemming. Heb je bijvoorbeeld een klein budget en weinig tijd, dan kan een uitje naar Valkenburg een perfecte oplossing zijn. Met een groter budget en wat meer tijd is bijvoorbeeld Jordanië echt een aanrader. Edgeplore organiseert bedrijfsreizen naar binnen- en buitenland. Unieke ervaringen om nooit te vergeten. Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.