Jubileumreizen bij Edgeplore
Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Unieke bestemmingen voor jouw jubileumreis​

Onze trips zijn erg geschikt als jubileumreis. Wij bieden enkel bestemmingen en belevingen aan die lang op je netvlies blijven staan. Een borrel en barbecue met zonsondergang op het strand in Albanië of een jubileumfeest midden in de woestijn in Jordanië. Edgeplore creëert gegarandeerd een perfecte beleving tijdens jouw jubileumreis. Geniet van de prachtige natuur in de Biesbosch of ontdek samen het prachtige IJsland in de winter. Bekijk al onze unieke jubileumreizen. 

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Jubileumreizen in Europa

Samen een jubileum vieren op een prachtige locatie. 7 unieke bestemmingen binnen Europa voor jouw jubileumreis. Wat wordt jullie bestemming?
Lees meer

Jubileumreizen buiten Europa

Een groot jubileum te vieren? Maak samen met collega's de jubileumreis van jullie leven. Ontdek andere cultuur en natuur buiten Europa met Edgeplore. Bekijk onze 4 top bestemmingen.
Lees meer

Jubileumreizen in Nederland

Ook dichtbij huis kun je een fantastisch jubileum organiseren. Bekijk onze 3 top locaties voor jouw jubileum in het prachtige Nederland.
Lees meer
Jubileumreizen met impact!

Waarom een jubileumreis laten organiseren door Edgeplore?

Een jubileum is voor veel bedrijven een van de belangrijkste momenten in soms wel 50 jaar. Hoe kun je dit beter vieren dan door samen op een fantastisch avontuur te gaan? Dit avontuur moet natuurlijk geen standaarduitje worden, maar een herinnering voor het leven. 

Edgeplore organiseert geen standaard jubileumreizen, we verbreden blikken door mooie momenten te beleven op geweldige bestemmingen. Edgeplore staat voor avontuur, uitdaging, fun én gezelligheid. We hebben 14 bestemmingen in binnen- en buitenland tot in de puntjes uitgewerkt. Dit neemt niet weg dat er natuurlijk ruimte is voor aanpassingen op maat op basis van jullie wensen. Een luxe lokaal diner, een feestavond op een unieke locatie, een bedankwoordje bij een wereldwonder: niets is te gek! 

We denken graag met je mee voor een passende jubileumreis!

Professionele begeleiding

Per 15 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Cultural Adventures

Wil je graag dat je medewerkers buiten de standaard kaders denken? Wij verbreden je blik door kennis te maken met de meest unieke culturen!

Nature Experience

Wil je draagvlak binnen je bedrijf creëren om wat meer rekening te houden met de natuur? Ontdek de absolute schoonheid van de natuur en ga back to basic.

Wat zijn lustrumreizen?

Een lustrum komt vanuit het Romeins en is gebaseerd op een evenement dat elke vijf jaar wordt gehouden. De term “lustrumreizen” wordt daarom regelmatig gebruikt om een reis voor een 5-jarig jubileum aan te geven. Wat houdt een jubileumreis eigenlijk in? Een jubileumreis is een hele bijzondere manier om een jubileum te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een 50-jarig bestaan, 10 jaar na een overname, of een ander werkgerelateerd ijkpunt. Een jubileumreis heeft veel meer impact dan een standaard borrel of luxe diner. Samen met collega’s ontdek je nieuwe cultuur en natuur en vier je natuurlijk een fantastische mijlpaal. Een lustrumreis wordt vaak gezien als de ultieme beloning voor jaren hard werken. 

Tijdens de reis zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden voor speeches waarin bijvoorbeeld medewerkers bedankt worden voor hun inzet of de visie voor de komende jaren wordt gedeeld. Daarnaast zal er tijdens de reis natuurlijk lekker gegeten en geborreld worden om dit feestelijke moment goed te vieren. 

Edgeplore biedt enkel volledig begeleide jubileumreizen en lustrumreizen aan. Wij regelen echt alles! Zo kun je maximaal van je welverdiende jubileum genieten.

Teamversterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thema trajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit?

Hoe is het fiscaal geregeld bij jublieumreizen?

De overheid heeft een wet opgesteld die gaat over het vergoeden van bijvoorbeeld reizen voor personeel. Door de WKR-regeling hoeft de werkgever niet over het volledige bedrag loonbelasting te betalen. Er zijn wel een aantal regels gesteld die het voor jubileumreizen iets lastiger maken. Het gaat er namelijk om of de reis puur voor fun is of dat er ook een educatief deel in zit verwerkt. Edgeplore denkt natuurlijk graag met je mee over hoe we jouw jubileum WKR-proof kunnen maken. Neem gerust contact op voor voor informatie over de WKR- regeling bij jubileumreizen.

Hulp nodig bij het kiezen van juiste bestemming?

Het Edgeplore lookbook

Edgeplore heeft een lookbook met volop inspiratie over onze topbestemmingen. Vraag ons lookbook aan en laat je verrassen door de mogelijkheden. Zowel geprint als digitaal beschikbaar.

De virtuele destination race

Waarom niet je medewerkers de bestemming laten kiezen, tijdens een leuk online teambuildingspel? Race virtueel in teams langs onze topbestemmingen. Speel samen puzzels en ontdek jullie voorkeuren.

Meer info over jubileumreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie incentive reis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.