Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Expeditiereizen

Expedities bij Edgeplore

Ga jij mee op expeditiereis?

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur? Ga met Edgeplore op expeditie. Edgeplore organiseert unieke expedities voor groepen. Wil je jouw team een keer écht uitdagen? Edgeplore organiseert corporate expeditions op maat. Een ultieme beleving waar jouw team tot het uiterste moet gaan. Heb jij een avontuurlijke groep vrienden of familie? Ook dan zijn onze expedities uitermate geschikt! Beklim samen bijvoorbeeld de hoogste berg van Slovenië in de winter en slaap in een berghut. Rijd met een 4×4 door het ongerepte Tajikistan en ervaar de Bartang Valley en Pamir highway. Klim naar de absolute top van Europa in Georgië, de Elbrus Summit op 5642 meter.

Passende groepssamenstelling

De juiste samenstelling van de groep monitoren we voorafgaand aan de trip. We nemen 12-15 personen mee én 1 of 2 Nederlandse tourguides. We testen van tevoren of iedereen fit genoeg is om deel te nemen.

Ontdek trajecten

Professionele reisbegeleiding

Gedurende de gehele trip wordt niks aan het toeval overgelaten. Je wordt volledig ontzorgd door een fulltime Nederlandse reisleider. Instappen en genieten dus. Daarnaast werken we altijd met ervaren lokale gidsen.

Ontdek het team

All-in = All-in

De groepsreizen bij Edgeplore zijn all-in! Dat betekent niet alleen vlucht, transfer en hotel. Nee, drie maaltijden, drankjes, snacks én alle avontuurlijke activiteiten zijn ook inbegrepen. We droppen je niet op een locatie om je aan je lot over te laten.

Direct bellen

Wat zijn voorbeelden van een expeditiereis?

Mount Elbrus Summit hike

Mount Elbrus is met 5642 meter de hoogste berg van Europa. Tijdens deze expeditie beklimmen we in 8 tot 12 dagen de top van Mount Elbrus. We zien flink af, maar genieten ook van de prachtige natuur om ons heen. Samen met de lokale gids doen we de eerste dagen een paar korte hikes om te acclimatiseren. Afhankelijk van het weer zullen we rond dag 5-7 de top bereiken. Het letterlijke hoogtepunt van deze unieke expeditie!

4x4 Roadtrip Tajikistan

Tijdens deze unieke expeditie rijden we vrijwel de volledige trip over de onverharde wegen van Tajikistan. Grote delen van de trip zijn zelfs off-road, alleen met goede navigatieskills en stalen zenuwen kun je de trip door de Bartang Valley ‘overleven’. We weten nooit wat ons onderweg te wachten staat en we slapen in een van de geïsoleerde dorpen bij locals. Een expeditie om nooit te vergeten!

Triglav summit winter hike

De Triglav is met 2864 meter de hoogste berg van Slovenië. Voor sommigen is het in de zomer al een uitdaging om de top te bereiken. We zouden Edgeplore niet zijn als we hier niet nog een schepje bovenop doen. Tijdens deze korte expeditie van vijf dagen beklim je de Triglav in de winter. Samen met jouw groep en de ervaren gidsen wordt het flink afzien. Je loopt dagen door het besneeuwde Sloveense gebergte en overnacht in een van de gezellige berghutten. Een korte, maar intense expeditie! 

Bucketlist afvinken

Welke activiteiten of plekjes heb jij nog op je bucketlist? Wij helpen je graag om deze af te vinken. Samen zoeken we het randje op.

Nieuwe vrienden

Er is geen betere manier om nieuwe mensen te leren kennen dan door het samen beleven van een avontuur.

Frisse energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

Waarom zou je een corporate expedition organiseren?

Bij Edgeplore geloven we dat mensen hun ware karakter tonen bij extreme druk en ontspanning. Tijdens onze expedities komen beide scenario’s een aantal keer voor. Voor bedrijven is deze informatie erg waardevol voor teamsamenstellingen. Zo haalt onze gedragsexpert zo de potentiële leider of creatieveling eruit tijdens deze expeditie. Ook zullen collega’s onder druk samen de juiste beslissingen moeten nemen tijdens de corporate expedition. Dé ultieme manier om de samenwerking eens flink op de proef te stellen en te verbeteren. Tot slot zijn deze expedities natuurlijk ook erg gezellig en ze werken enorm bindend. Samen afzien schept banden voor het leven!

Hoe fit moet ik zijn voor de expeditiereis?

Onze expeditiereizen zijn geen standaard reizen. Tijdens de expedities zal je, ongeacht je fitheidslevel, echt tot het uiterste moeten gaan. Afhankelijk van de wensen zullen we samen een gepaste expeditie samenstellen. Een trainer/coach helpt voor de expeditie om iedereen fit te krijgen. Hij zal dan ook adviseren wie er fit genoeg is om mee te gaan. Edgeplore streeft er met haar corporate expedities altijd naar dat iedereen mee kan. De veiligheid van de groep gaat echter altijd voor.

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over groepsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Bel: 0161 234 322

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00.
Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Whatsapp Direct bellen

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.

Verstuur een e-mail