Explore the edge of your imagination

De meest unieke georganiseerde groepsreizen.

Edgeplore organiseert naast groepsreizen op maat voor bedrijven, ook volledig georganiseerde groepsreizen voor ondernemers en andere actievelingen. Wij hebben een aantal unieke trips samengesteld waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Van de prachtige Biesbosch in Nederland tot een unieke cultuure groepsreis naar Jordanië. Met edgeplore ga je voor het echte onbezorgde avontuur. Wij regelen echt alles en al onze trips zijn dan ook all-in. Jij hoeft alleen nog maar in te stappen en te genieten. Check hieronder onze bestemmingen.

Ondernemersreis

Noorwegen

Ondernemersreis

Groenand

Avontuurlijke groepsreis

Jordanië

Groepsreizen bij Edgeplore

Waarom zakelijke groepsreizen op maat boeken bij Edgeplore.nl?

Edgeplore heeft een uniek aanbod zakelijke groepsreizen. Edgeplore werkt met vaste bestemmingen waardoor we het meest unieke programma voor de beste prijs kunnen aanbieden. Al onze groepsreizen zijn er op gericht om impact te creeren binnen jouw bedrijf. Via een van onze 3 thema’s, culturele eyeopers, één met de natuur en actieve uitdagingen, openen we de ogen van jouw medewerkers. Met onze teamversterker programma’s bouw jij samen aan een echt team. 

 

Wij geloven niet in groepsreizen op maat, waarbij de bestemmingen op maat is. Wij zullen echter wel de groepsreis op maat maken afhankelijk van de groepssamenstelling. D.m.v. de Edgpelore app kunnen we op een laagdrempelige manier de behoeftes van de groep achterhalen. 

Neem gerust eens contact op om de mogenlijkheden m.b.t. onze groepsreizen te bespreken. 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.
Ontdek met Edgeplore

Welke unieke groepsreis streep jij van je bucketlist?

Welke bestemmingen droom jij al jaren van? Met edgeplore streep je de meest unieke groepsreisbestemmingen en ervaringen van je bucketlist. Heb jij bijvoorbeeld wel eens overnacht op een ijskap? Heb je al wel eens drijvend in de zee een boekje gelezen? Ben je al wel eens met een kano door de fjorden gedaan? Streep de meest unieke ervaringen van je bucketlist met Edgeplore!

Background
01
Background

Bedrijfsuitje Jordanië

02
Background

Bedrijfsuitje Balkan

03
Background

Bedrijfsuitje Schotland

04
Background

Bedrijfsuitje Georgië

05
Background

Bedrijfsuitje Slovenië

06
Background

Bedrijfsuitje Groenland

07
Background

Bedrijfsuitje Valkenburg

08
Background

Bedrijfsuitje Biesbosch

09
Background

Bedrijfsuitje Zeeland