Culturele Eyeopeners

Ontdek samen met je team nieuwe culturen. Verbreedt de blik van je medewerkeres door een bezoek aan de meest unieke culturen. Check de culturele bestemmingen.
Bekijk de bestemmingen

Actieve uitdagingen

Maak samen met je team een stapje uit de comfort zone. Ga de actieve uitdaging aan. Bekijk onze unieke actieve personeelsreizen.
Bekijk de bestemmingen

Één met de natuur

Creëer bij je team bewustwording m.b.t. de natuur. Geniet van de absolute schoonheid van onze meest unieke natuur bestemmingen.
Bekijk de bestemmingen
Explore the edge of your imagination

Wat zijn onze meest unieke bedrijfsreizen?

Van de smeltende ijskappen in Groenland tot een vluchtelingenkamp bezoeken in Jordanië: op iedere bestemming beleven we bijzondere avonturen. Onze personeelsreizen naar het buitenland zorgen ervoor dat we samen een bredere blik op de wereld creëren. Maar ook bedrijfsreizen in Nederland doen je versteld staan wanneer je op een eilandje slaapt in de Biesbosch of door de grotten van Valkenburg fietst. 

Personeelsreizen bij Edgeplore

Waarom een personeelsreis laten organiseren door Edgeplore?

Een personeelsreis is de meest waardevolle investering in jouw medewerkers. Edgeplore zorgt voor onvergetelijke bedrijfsreizen waarbij de focus ligt op teambuilding op unieke bestemmingen. Geen standaard wintersport of stedentrips maar bijzondere reizen, weg van de massa. Samen afzien, hechtere banden creëren en de blik op de wereld verbreden. Samen zetten we stappen binnen het team door een stap buiten de comfortzone te zetten. Een bedrijfsreis met Edgeplore maakt niet alleen de verwachtingen waar, ze worden ook nog overtroffen! Daarnaast worden de bedrijfsreizen geheel verzorgd zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Onze locals ter plekke beschikken over veel kennis en doen hun uiterste best om er een onvergetelijke bedrijfsreis van te maken!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Culturele eyeopeners

Wil je graag dat je medewerkers buiten de standaard kaders gaan denken? Wij verbreden je blik door kennis te maken met de meest unieke culturen!

Actieve uitdagingen

Streef je naar fitte medewerkers binnen je bedrijf? Boek een van onze actieve uitdagingen en werk toe naar de ultieme uitdaging. Durf je dit aan?

Een met de natuur

Wil je draagvlak binnen je bedrijf creëren om wat meer rekening te houden met de natuur? Ontdek met de absolute schoonheid en ga back to basic.

Wat is een personeelsreis?

Van de smeltende ijskappen in Groenland tot een vluchtelingenkamp bezoeken in Jordanië: op iedere bestemming beleven we bijzondere avonturen. Onze personeelsreizen naar het buitenland zorgen ervoor dat we samen een bredere blik op de wereld creëren. Maar ook bedrijfsreizen in Nederland doen je versteld staan wanneer je op een eilandje slaapt in de Biesbosch of door de grotten van Valkenburg fietst. We organiseren unieke bedrijfsreizen in binnen- en buitenland waarbij teambuilding centraal staat. Ook organiseren we jubileumreizen waarbij een jubileum of successen op een bijzondere manier gevierd worden.

Jubileumreizen, de manier om jouw jubileum te vieren!

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een 50 jarige bestaan van je bedrijf. Jubileumreizen zijn de ultieme manier om een feestelijke aangelegenheid te vieren. Creëer een ultieme beleveren die jouw medewerkers hun hele leven zal bijblijven. 

 

Onze trips zijn uitermate geschikt als jubileumreis. Wij bieden enkel unieke bestemmingen en belevingen aan die lang op je netvlies zullen blijven staan. Samen bekijken we welke beleving het beste bij jullie past. Vervolgens passen we het programma volledig aan naar wens. 

 

Edgeplore biedt enkel volledig begeleide jubileumreizen aan. Wij regelen echt alles! Zo kun je maximaal van je welverdiende jubileum genieten.

 

Bekijk gerust eens ons lookbook en laat jezelf inspireren. Vragen? Bel / chat of mail voor persoonlijk advies. 

Zijn personeelsreizen fiscaal aftrekbaar?

Binnen de werkkostenregeling (WKR) kunnen werkgevers maximaal 1,2% van hun totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers. Voor personeelsreizen gelden op fiscaal gebied aanvullende regels. Bij een reis met een zakelijk en niet-zakelijk deel is het zakelijk deel regulier aftrekbaar en het niet-zakelijke deel valt in de vrije ruimte. Onze bedrijfsreizen zijn fiscaal gezien dus erg aantrekkelijk. Wij geven uiteraard graag tips en adviezen om uw personeelsreis WKR proof te maken. 

Bekijk ook onze andere reis types

Meer info over bedrijfsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie personeelsreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven. 

Bekijk onze bestemmingen

  • All Activities
  • Actieve Uitdagingen
  • Culturele Eyeopeners
  • Een met de Natuur
  • 0

Jordanië

Schotland

Valkenburg

Terschelling

Biesbosch

Georgië

Balkan

Groenland

Slovenië