Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Incentive Ardennen

Op avontuur in Ardennen

Waarom een teambuilding weekend in de Ardennen?

De Ardennen is een prachtige locatie om relatief dichtbij huis een aantal dagen flink aan het team te werken. In de Ardennen hebben we een prachtig avontuur uitgewerkt waar je samen met jouw team de natuur in gaat. Tijdens dit back-to-basic programma kom je echt nader tot elkaar: dé manier om jouw team te versterken. Zo beklimmen we samen een rots, varen we over een prachtige rivier, hiken we door de bossen en overnachten we midden in de natuur. Tijdens dit programma moet er echt samengewerkt worden om de eindstreep te halen. Een team coach gaat optioneel mee om de dynamiek in de groep te analyseren en bij te sturen. Een aantal dagen plezier met een sterker team als eindresultaat!

Cultuur
20%
Actief
75%
Natuur
60%
Avontuur
70%

3 uur

rijden

13 graden

gem. temperatuur

293 duizend

inwoners

0 Unesco

world heritage sites

Laat je inspireren

Trip info bedrijfsuitje Ardennen

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in de Ardennen voor supertoffe activiteiten.

Activiteiten

 • Mountainbiken
 • Kanoën
 • Via-Ferrata & Abseilen

Verblijf en transport

 • 1x Back to basic overnachting in de natuur
 • 1x Hotelovernachting

Food & Drinks

 • Alle maaltijden
 • BBQ

Optioneel

Activiteiten

 • Bierproeverij
 • Gezellige kampvuuravond met muziek
 • Shooting games & Archery tag

Verblijf en transport

 • Transport naar Ardennen vanaf kantoor of andere locatie
 • Upgrade naar hotelovernachting
 • Transport rondom de Ardennen per taxi

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade
TypeNature experience
Duur2 - 4 dagen
Personen10 - 100 personen
Prijsindicatiev.a. 645 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten teambuilding Ardennen

Kanoën

Deze gezamenlijke inspanning bevordert communicatie en vertrouwen tussen collega's. Bovendien biedt het serene landschap en de rustige omgeving een welkome ontsnapping aan de dagelijkse routine, waardoor iedereen kan ontspannen en nieuwe energie kan opdoen. Kanoën in de Ardennen versterkt de banden binnen het team op een actieve en leuke manier!

BBQ op de glamping

Na een intensieve dag in de Ardennen is het tijd om te relaxen en te genieten van een heerlijke BBQ op het glamping park. Smullen maar!

Via ferrata & abseilen

Het verkennen van een rots middels via ferrata en het abseilen in de prachtige Ardennen voegt een opwindende dimensie toe aan elke bedrijfsreis. Samen klauteren langs rotswanden, gezekerd aan kabels, is een activiteit die sowieso het teamgevoel versterkt!

Teambuilding coach

Wil je een stapje verder gaan? Dit programma is perfect geschikt om onze teamcoach Marc mee op pad te nemen. Marc observeert het team tijdens de activiteiten, en vervolgens geeft hij bruikbare tips om samen zo goed mogelijk te presteren. Het (her)kennen van karakters en hier het beste uithalen is cruciaal.

Prachtige natuur

De Ardennen is redelijk dichtbij huis, maar toch is het landschap totaal anders dan we in Nederland gewend zijn. De heuvels, ruige rotspartijen en uitgestrekte bossen zorgen voor unieke uitzichten. 

Mountainbiken

Mountainbiken in de Ardennen combineert avontuur, sportiviteit en de adembenemende natuur tot een onvergetelijke ervaring die niet alleen de teamgeest versterkt, maar ook een gezonde dosis opwinding toevoegt aan de bedrijfsreis.

Programmadetails

Inspiratie en info

Privé accommodaties - Minder dan 20 personen

Opzoek naar een teambuilding weekend in de Ardennen inclusief een privé villa of vakantiehuis? Wij hebben diverse huizen geselecteerd voor groepen onder de 20 personen. 

Privé accommodaties - 20 t/m 60 personen

Ook voor grotere groepen zijn in de Ardennen diverse mogelijkheden voor gezellige groepsaccommodaties. Afhankelijk van de bedvoorkeuren wel tot 60 personen. 

Review

‘’We zochten met het bedrijf een volledig verzorgde trip. Edgeplore heeft aan alle verwachtingen voldaan! Een weekend vol lol en veelzijdige activiteiten. Er werd duidelijk gecommuniceerd zowel voor als tijdens de trip. Op het laatste moment nog een extra reiziger toevoegen was geen probleem voor ze.’’
Martijn - Staalmeesters

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Bekijk hier alle reviews

Praktische tips voor een reis naar de Ardennen

Wat doen we bij slecht weer?

In Nederland en België zijn we natuurlijk wel gewend aan een beetje regen. Wanneer het mogelijk is, zullen onze activiteiten dan ook gewoon doorgaan. 

Met echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten achter de hand.

Wat is er origineel aan de Ardennen?

De Ardennen zijn niet ver verwijderd van ons geliefde Nederland, maar toch merk je er direct een groot verschil qua natuur en cultuur.

Ideaal om dicht bij huis te blijven terwijl je je wel echt op vakantie voelt!

Welke dieren kunnen we verwachten?

In de Ardennen is het mogelijk om kleine zoogdieren en knaagdieren spotten. 

Denk hierbij aan konijnen, hazen, eekhoorns, mollen, ratten, muizen, egels, hermelijnen en de grotere marters.