Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 SOEPELE VOORWAARDEN
Follow Us

Incentive Groenland

Ga op avontuur in Groenland

Waarom een personeelsreis naar Groenland?

De indrukwekkende ijsfjorden en de magische kleuren van de Groenlandse korte zomer zullen je gegarandeerd bijblijven tijdens een bedrijfsreis naar Groenland. Ook een winter incentive naar Groenland is een uniek avontuur. Wakker worden op een unieke lokatie met een prachtig uitzicht. Cruisen langs de ijsfjorden, vliegen over de nationale parken, walvissen spotten. Onvergetelijk! Een personeelsreis naar Groenland is de ultieme vorm van waardering en erg goed voor de onderlinge sfeer. Bij behaalde successen of het vieren van een jubileum kunnen wij een jubileumreis naar Groenland ook van harte aanraden! Jouw personeel de impact van klimaatverandering tonen? Er is geen betere plek op aarde om dit met eigen ogen te aanschouwen. Laat je inspireren en neem contact op voor een reis op maat. 

Cultuur
70%
Actief
80%
Natuur
100%
Back to basic
60%

7 uur

vliegen

-5 graden

gem. temperatuur

56 duizend

inwoners

3 Unesco

world heritage sites

Bedrijfsreis Griekenland - Programma indicatie

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 25 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider. Daarnaast werken we voor deze trip samen met lokale gidsen gedurende de volledige trip.

Activiteiten

 • Buggy tour
 • Visserscompetitie
 • Wijnproeverij
 • Wandeling bij Mount Olympus
 • City tour met gids

Verblijf en transport

 • 2x overnachting in hotel in het centrum
 • 1x overnachting in traditioneel hotel in een dorp in de bergen

Food & Drinks

 • Alle maaltijden
 • Sunset dinner 
 • Alle dranken gedurende activiteiten

Optioneel

Activiteiten

 • Thessaloniki by night tour
 • Beklimming Mount Olympus

Verblijf en transport

 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • Hotel upgrades, luxere hotels of 1 persoonskamers 

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade
TypeCultural Adventure
Duur3-5 dagen
Personen10 - 100 personen
Prijsindicatiev.a. 850 p.p.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Hoogtepunten personeelsreis Groenland

Cruise door een ijsfjord

Avonturiers opgelet: ben je klaar voor een geweldige ervaring naar het Ilulissat ijsfjord? We cruisen tijdens zonsondergang een aantal uur langs de prachtige ijsfjorden. Je ziet het ijsfjord vanuit meerdere perspectieven en het is iedere keer weer adembenemend. Je wordt direct geconfronteerd met de impact van klimaatverandering.  Een ervaring om nooit te vergeten!

Bezoek Hunter's settlement & walvissen spotten

Veel Groenlanders leven volledig afgesloten van de rest van de wereld. Ze zijn totaal afhankelijk van hun eigen visvangsten. Tijdens deze excursie bezoeken we zo’n dorp: we bekijken een aantal huizen en spreken met locals. Op de terugweg gaan we walvissen spotten in Disco Bay. Een superindrukwekkende dag!

UNESCO Hike naar Sermermiut Valley

De Sermermiut Valley is een van de mooiste plekken in Groenland om te wandelen. Het gebied staat dan ook niet voor niets op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Het is een redelijk korte wandeltocht van vier kilometer, waarin een gids ons vertelt over dit gebied en het effect van klimaatverandering. Een must-visit in Ilulissat!

Unieke overnachting op ijskap

In Groenland hebben we unieke overnachtingsplekken midden in de natuur. Wat denk je van een overnachting op een van de grootste ijskappen ter wereld? Toch wel de ultieme beleving in de winter. Je ziet gegarandeerd het prachtige noorderlicht boven je tent. Natuurlijk zorgen we voor dikke slaapzakken, want de temperatuur kan in de nacht wel dalen tot onder de -30 graden. 

Winterse activiteiten

Tijdens toffe activiteiten ontdekken we de prachtige Groenlandse Fjorden.
In kleine groepjes wisselen we door tijdens diverse avontuurlijke activiteiten. Lokale jagers leren ons meer over hun leven tijdens de hondensledetocht. We leren ijsvissen en crossen door het adembenemende landschap op sneeuwscooters. Een dag om nooit te vergeten.

Airsafari over het prachtige landschap

Tijdens deze airsafari vliegen we over het prachtige landschap. De piloot heeft de mogelijkheid om vrij laag te vliegen, waardaar je alle highlights goed kunt zien. Natuurlijk geeft hij tijdens de vlucht uitleg over het landschap. Groenland vanuit de lucht zal voor altijd op je netvlies staan. 

Praktische tips Groenland

Heb ik een visum nodig voor Griekenland?

Griekenland is lid van de Europese Unie en dus vrij in te reizen. Hiervoor is geen visum vereist. 

Is het veilig om in Griekenland te reizen?

De Nederlandse overheid heeft Griekenland momenteel als veilig bestempeld. Edgeplore houdt de situatie altijd goed in de gaten en werkt samen met betrouwbare lokale partners om de veiligheid te garanderen. 

Wat voor valuta hanteren ze in Griekenland

In Griekeland betalen ze met de Euro. Hiervoor hoeft dus geen geld gewisseld te worden. 

Kan ik met mijn Nederlandse simkaart gewoon bellen?

Bij de meeste Nederlandse providers valt Griekenland gewoon binnen je bundel. Check dit vooraf voor de zekerheid bij jouw provider. 

Wat is het tijdsverschil met Griekenland?

In Thessaloniki in Griekenland is het 1 uur later dan in Nederland. 

Wat voor klimaat heeft Griekenland?

Thessaloniki heeft een warm mediterraan klimaat. Van april t/m oktober is het hier zeer aangenaam. In de wintermaanden is het wat kouder en natter. 

Wat is de belangrijkste godsdienst in Griekenland?

De belangrijkste godsdiensten in dit gebied zijn Rooms-katholiek en Grieks-orthodox.

Programmadetails

Inspiratie en info

Groepsreizen naar Groenland

Hoe tof het ook is om met collega’s of zakelijke relaties naar Groenland te reizen, het is natuurlijk ook heel bijzonder om met een eigen groep Groenland te ontdekken. Goed nieuws: deze reis is ook te boeken voor andere groepen! Een groepsreis met Edgeplore is gegarandeerd een reis die je nooit meer vergeet. Cruise langs de ijsfjorden, bekijk het noorderlicht, cross door de sneeuw met een sneeuwscooter en slaap in een iglo. De natuur zal je hier betoveren! We verbreden samen onze blik op de wereld en we zetten een stap buiten de comfortzone. Groenland is hier de perfecte bestemming voor. Is deze bestemming iets voor jullie? Neem dan contact op, we denken graag met jullie mee over de invulling van de reis. Veel plezier!