Incentive georgië

Waarom een bedrijfsreis naar Georgië?

Verras uw collega’s, relaties of partners met een onvergetelijke bedrijfsreis naar Georgië! Wandel samen door de bergen van de Kaukasus, geniet van het uitzicht van bovenaf met een luchtballon of paraglide en proef de lokale delicatessen. Ook maak je een prachtige roadtrip en je bewondert de oude binnenstad van Tbilisi. Met een personeelsreis naar Georgië beleef je samen onvergetelijke momenten: dit zorgt voor een flinke energieboost en het is goed voor de teambuilding! Ook een jubileumreis naar Georgië leent zich perfect om behaalde successen of mijlpalen te vieren of de band van het personeel te versterken!

0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites
jairph-pL2dx4xrSKI-unsplash-min
Video afspelen
Cultuur 25%
Actief 90%
Natuur 70%
Once in a lifetime 100%

Laat je inspireren

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Georgië

Tbilisi tour door een lokale gids

Bewonder de oude binnenstad van Tbilisi tijdens een wandeltour met een lokale gids. Je leert meer over de Georgische geschiedenis, cultuur en tradities. Na het bewandelen van de Betlemi-trap geniet je van een fantastisch uitzicht over de stad en een heerlijke khachapuri, een Georgische kaastaart.

Vlieg boven de Kaukasus (luchtballon of paraglide)

georgia-4893824_960_720-min

Wanneer je naar beneden kijkt zie je de prachtige bergen van het Kaukasus gebergte. Wauw! Met een paraglide of vanuit een luchtballon geniet je van het geweldige uitzicht van bovenaf. Deze ervaring is onvergetelijk: één van de hoogtepunten van Georgië!

Hike de Chaukhi Pass

Wandelen door de bergen van de Kaukasus, de Chaukhi-pas passeren (3.338 meter boven de zeespiegel) en witte, blauwe en groene meren verkennen. De zeven pieken van deze bergpas steken trots boven het landschap uit. Het wordt niet voor niets de Georgische Dolomieten genoemd. Een lange wandeling, maar zeker de moeite waard!

4x4 roadtrip Datvisjvari Pass

pexels-photo-1571783-min

Maak je klaar voor een onvergetelijke roadtrip! De Datvisjvari Pass is een bergpas waarbij je via een rotsachtige en hobbelige weg langs oude dorpen en forten rijdt, maar je vindt hier bovenal prachtige uitzichten. Laad je camera goed op, want je kunt hier niet stoppen met foto’s maken.

Wild camping Georgian Nature

Wat is er heerlijker dan je tent opzetten middenin de prachtige natuur? Na een dag wandelen rond de scherpe toppen van de Kaukasus kun je je tentje opzetten in de alpenweiden. Geniet van de rust van de natuur en val in slaap onder een geweldige sterrenhemel en het geritsel van dieren en het suizen van de wind. Slaap lekker!

Eet Georgische delicatessen bij een lokaal gezin

georgia-4758712_960_720-min

De Georgiërs zijn erg trots op hun keuken. We schuiven aan bij een lokaal gezin die ons heerlijke delicatessen voorschotelen. Proef de bijzondere Georgische kaas en Georgisch kaasbrood, maar ook lekkernijen gemaakt van gekarameliseerde noten of zoete biologische snacks zijn populair. Eet smakelijk!

Praktische tips Georgië

Je hebt geen visum nodig om Georgië te bezoeken.

Met Edgeplore bezoeken we alleen gebieden die veilig zijn. We werken intensief samen met de locals in Georgië, dus we zijn goed op de hoogte van de actuele situatie. Ook volgen we het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

In Georgië wordt betaald met de Georgische lari. 1 Georgische lari staat ongeveer gelijk aan € 0,29 en andersom staat € 1,00 gelijk aan 3,45 Georgische lari.

Je kunt in Georgië bellen met je Nederlandse simkaart, maar de kosten kunnen hoog oplopen. We raden dan ook aan om een lokale simkaart aan te schaffen als je van plan bent om te bellen.

Het is in Georgië 2 uur later dan in Nederland.

Georgië heeft verschillende klimaten: een subtropisch en een continentaal klimaat. Aan de kust heerst het subtropische klimaat met veel regen en hoge temperaturen. In het oosten vind je het continentale klimaat met extreme winters en zomers.

De meerderheid van de Georgiërs is christelijk orthodox.

Ontvang de Programmadetails