Incentive groenland

Waarom een bedrijfsreis naar Groenland?

De indrukwekkende ijsfjorden en de magische kleuren van het Noorderlicht zullen je gegarandeerd bijblijven tijdens een bedrijfsreis naar Groenland. Wakker worden in een iglo, door de sneeuw crossen op een sneeuwscooter of genieten van de wind in je gezicht tijdens je ritje op een hondenslee: onvergetelijk. Een personeelsreis naar Groenland is de ultieme vorm van waardering en erg goed voor de onderlinge sfeer. Bij behaalde successen of het vieren van een jubileum kunnen wij een jubileumreis naar Groenland ook van harte aanraden!

0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 duizend
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites
igloo-min
Video afspelen
Cultuur 50%
Actief 50%
Natuur 90%
Once in a lifetime 100%

Laat je inspireren

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Groenland

Cruise door een ijsfjord

greenland-fjord-1057734-1919x1284-min

Avonturiers opgelet: ben je klaar voor een geweldige ervaring naar het Ilulissat ijsfjord? We gaan per sneeuwscooter, sneeuwschoenen, hondenslee en boot dit magische gebied verkennen. Je ziet het ijsfjord vanuit meerdere perspectieven en het is iedere keer weer adembenemend. De perfecte winterervaring!

Check het magische Noorderlicht

the-northern-lights-1192709-min

De mooiste lichtshow op aarde! Geniet van de golvende groene kleuren in de lucht wanneer je het Noorderlicht ziet. Dit natuurverschijnsel is wel heel bijzonder. Grote kans dat je het magische Noorderlicht spot tijdens jullie reis door Groenland. Enjoy the show!

Bezoek een lokale arctic town

greenland-village-manitsoq-1057726-1919x1284-min

In Groenland vind je meerdere steden die gebouwd zijn op permafrost. Dit is grond die twee of meer opeenvolgende jaren op een temperatuur onder nul blijft. Het is erg bijzonder om deze steden te bezoeken en een glimp op te vangen van het dagelijks leven.

Cross door de sneeuw op een sneeuwscooter

scooter-min

Rijden door een flink pak sneeuw met uitzicht op witte bomen en het bergachtige landschap: dit is onvergetelijk! De sneeuwscooter is niet weg te denken in Groenland en nu kun jij het ook ervaren. Geniet van het crossen door de sneeuw en van het geweldige uitzicht!

Reis met local transport – hondensleeën

beautiful-greenland-1-1553572-min

De honden staan te springen om jou te mogen vervoeren! Een hondensleetocht door de landschappen in Groenland is een geweldige ervaring. De honden trekken de slee pijlsnel door de witte wildernis. Je voelt de wind in je gezicht terwijl je geniet van de prachtige uitzichten. Extra bijzonder voor dierenliefhebbers!

Slaap in een iglo

igloo-min

Het suizen van de wind en het gekraak van de sneeuw: dat zijn toch heerlijke geluiden om mee wakker te worden? We laten je graag ervaren hoe het is om te slapen in een iglo die in de geweldige Groenlandse natuur staat. Gegarandeerd één van de hoogtepunten van de reis door Groenland. Slaap lekker!

Praktische tips Groenland

Om Groenland te bezoeken heb je geen visum nodig.

Groenland staat bekend als een veilig land om te reizen. We werken intensief samen met locals, zodat we goed op de hoogte zijn van de actuele situatie.

In Groenland wordt betaald met de Deense kroon. € 1,00 staat ongeveer gelijk aan 7,45 Deense kroon en andersom staat 1 Deense kroon gelijk aan € 0,13.

Je kunt vanuit Groenland wel bellen met je Nederlandse simkaart, maar dit kan erg duur worden. Daarom raden we aan om een lokale simkaart te kopen als je van plan bent om te bellen.

Groenland ligt in verschillende tijdszones. In de hoofdstad Nuuk is het 4 uur vroeger dan in Nederland.

Groenland beschikt over een poolklimaat. Dit betekent dat de temperatuur in de zomermaanden tussen de -10 en 10 graden ligt. In de wintermaanden ligt de temperatuur tussen de -10 en -50 graden.

Het grootste deel van de mensen die in Groenland wonen zijn christelijk.

Ontvang de Programmadetails

Groepsreizen naar Groenland

Hoe tof het ook is om met collega’s of zakelijke relaties naar Groenland te reizen, het is natuurlijk ook heel bijzonder om met een eigen groep Groenland te ontdekken. Goed nieuws: deze reis is ook te boeken voor andere groepen! Een groepsreis met Edgeplore is gegarandeerd een reis die je nooit meer vergeet. Cruise langs de ijsfjorden, bekijk het noorderlicht, cross door de sneeuw met een sneeuwscooter en slaap in een iglo. De natuur zal je hier betoveren! We verbreden samen onze blik op de wereld en we zetten een stap buiten de comfortzone. Groenland is hier de perfecte bestemming voor. Is deze bestemming iets voor jullie? Neem dan contact op, we denken graag met jullie mee over de invulling van de reis. Veel plezier!