Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 SOEPELE VOORWAARDEN
Follow Us

Incentive Groenland

Ga op avontuur in Groenland

Waarom een personeelsreis naar Groenland?

De indrukwekkende ijsfjorden en de magische kleuren van de Groenlandse korte zomer zullen je gegarandeerd bijblijven tijdens een bedrijfsreis naar Groenland. Ook een winter incentive naar Groenland is een uniek avontuur. Wakker worden op een unieke lokatie met een prachtig uitzicht. Cruisen langs de ijsfjorden, vliegen over de nationale parken, walvissen spotten. Onvergetelijk! Een personeelsreis naar Groenland is de ultieme vorm van waardering en erg goed voor de onderlinge sfeer. Bij behaalde successen of het vieren van een jubileum kunnen wij een jubileumreis naar Groenland ook van harte aanraden! Jouw personeel de impact van klimaatverandering tonen? Er is geen betere plek op aarde om dit met eigen ogen te aanschouwen. Laat je inspireren en neem contact op voor een reis op maat. 

Cultuur
70%
Actief
80%
Natuur
100%
Avontuur
60%

7 uur

vliegen

-5 graden

gem. temperatuur

56 duizend

inwoners

3 Unesco

world heritage sites

Trip info Groenland:

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Groenland voor supertoffe activiteiten.

Activiteiten

De activiteiten zijn in Groenland afhankelijk van het seizoen. Een aantal voorbeelden per seizoen:

Winter

 • Noorderlicht tour
 • 4×4 excursie naar ijskappen
 • Wild spotten
 • Glacier hike
 • Teamgames op ijskappen
 • Hondenslee tour
 • IJsvissen
 • Sneeuwscooter rijden
 • En meer

Zomer

 • Walvissen spotten
 • IJsbergen cruise
 • Suppen 
 • 4×4 excursie naar ijskappen
 • Prachtige hikes
 • Air safari
 • Bezoek hunter settlements
 • En meer

Verblijf en transport

 • 2 hotelovernachting
 • 1 kampeerovernachting op ijskap

Food & Drinks

 • Alle maaltijden

Optioneel

Activiteiten

 • Extra dagen en bezoek aan andere gebieden in Groenland

Verblijf en transport

 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 1 persoonskamers
 • Directe prive vlucht

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrades
 • Polar-party met lokale band of DJ
TypeNature Experience
Duur5-10 dagen
Personen10-100 personen
PrijsindicatiePrijs op aanvraag
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Hoogtepunten personeelsreis Groenland

Cruise door een ijsfjord

Avonturiers opgelet: ben je klaar voor een geweldige ervaring naar het Ilulissat ijsfjord? We cruisen tijdens zonsondergang een aantal uur langs de prachtige ijsfjorden. Je ziet het ijsfjord vanuit meerdere perspectieven en het is iedere keer weer adembenemend. Je wordt direct geconfronteerd met de impact van klimaatverandering.  Een ervaring om nooit te vergeten!

Bezoek Hunter's settlement & walvissen spotten

Veel Groenlanders leven volledig afgesloten van de rest van de wereld. Ze zijn totaal afhankelijk van hun eigen visvangsten. Tijdens deze excursie bezoeken we zo’n dorp: we bekijken een aantal huizen en spreken met locals. Op de terugweg gaan we walvissen spotten in Disco Bay. Een superindrukwekkende dag!

UNESCO Hike naar Sermermiut Valley

De Sermermiut Valley is een van de mooiste plekken in Groenland om te wandelen. Het gebied staat dan ook niet voor niets op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Het is een redelijk korte wandeltocht van vier kilometer, waarin een gids ons vertelt over dit gebied en het effect van klimaatverandering. Een must-visit in Ilulissat!

Unieke overnachting op ijskap

In Groenland hebben we unieke overnachtingsplekken midden in de natuur. Wat denk je van een overnachting op een van de grootste ijskappen ter wereld? Toch wel de ultieme beleving in de winter. Je ziet gegarandeerd het prachtige noorderlicht boven je tent. Natuurlijk zorgen we voor dikke slaapzakken, want de temperatuur kan in de nacht wel dalen tot onder de -30 graden. 

Winterse activiteiten

Tijdens toffe activiteiten ontdekken we de prachtige Groenlandse Fjorden.
In kleine groepjes wisselen we door tijdens diverse avontuurlijke activiteiten. Lokale jagers leren ons meer over hun leven tijdens de hondensledetocht. We leren ijsvissen en crossen door het adembenemende landschap op sneeuwscooters. Een dag om nooit te vergeten.

Airsafari over het prachtige landschap

Tijdens deze airsafari vliegen we over het prachtige landschap. De piloot heeft de mogelijkheid om vrij laag te vliegen, waardaar je alle highlights goed kunt zien. Natuurlijk geeft hij tijdens de vlucht uitleg over het landschap. Groenland vanuit de lucht zal voor altijd op je netvlies staan. 

Praktische tips Groenland

Heb ik een visum nodig voor Groenland?

Om Groenland te bezoeken heb je geen visum nodig.

Is het veilig om in Groenland te reizen?

Groenland staat bekend als een veilig land om te reizen. We werken intensief samen met locals, zodat we goed op de hoogte zijn van de actuele situatie.

Wat voor valuta hanteren ze in Groenland?

In Groenland wordt betaald met de Deense kroon. € 1,00 staat ongeveer gelijk aan 7,45 Deense kroon en andersom staat 1 Deense kroon gelijk aan € 0,13.

Kan ik met mijn Nederlandse sim gewoon bellen?

Je kunt vanuit Groenland wel bellen met je Nederlandse simkaart, maar dit kan erg duur worden. Daarom raden we aan om een lokale simkaart te kopen als je van plan bent om te bellen.

Wat is het tijdsverschil met Groenland?

Groenland ligt in verschillende tijdszones. In de hoofdstad Nuuk is het 4 uur vroeger dan in Nederland.

Wat voor klimaat heeft Groenland?

Groenland beschikt over een poolklimaat. Dit betekent dat de temperatuur in de zomermaanden tussen de -10 en 10 graden ligt. In de wintermaanden ligt de temperatuur tussen de -10 en -50 graden.

Wat is de belangrijkste godsdienst in Groenland?

Het grootste deel van de mensen die in Groenland wonen zijn christelijk.

Programmadetails

Inspiratie en info

Groepsreizen naar Groenland

Hoe tof het ook is om met collega’s of zakelijke relaties naar Groenland te reizen, het is natuurlijk ook heel bijzonder om met een eigen groep Groenland te ontdekken. Goed nieuws: deze reis is ook te boeken voor andere groepen! Een groepsreis met Edgeplore is gegarandeerd een reis die je nooit meer vergeet. Cruise langs de ijsfjorden, bekijk het noorderlicht, cross door de sneeuw met een sneeuwscooter en slaap in een iglo. De natuur zal je hier betoveren! We verbreden samen onze blik op de wereld en we zetten een stap buiten de comfortzone. Groenland is hier de perfecte bestemming voor. Is deze bestemming iets voor jullie? Neem dan contact op, we denken graag met jullie mee over de invulling van de reis. Veel plezier!