Incentive Groenland

Waarom een bedrijfsreis naar Groenland?

De indrukwekkende ijsfjorden en de magische kleuren van de Groenlandse korte zomer zullen je gegarandeerd bijblijven tijdens een bedrijfsreis naar Groenland. Wakker worden op een unieke lokatie met een prachtig uitzicht. Cruisen langs de ijsfjorden, vliegen over de nationale parken, walvissen spotten. Onvergetelijk! Een personeelsreis naar Groenland is de ultieme vorm van waardering en erg goed voor de onderlinge sfeer. Bij behaalde successen of het vieren van een jubileum kunnen wij een jubileumreis naar Groenland ook van harte aanraden! Laat je inspireren en neem contact op voor een reis op maat. 

 

Cultuur 70%
Actief 80%
Natuur 100%
Back to basic 60%
Ice-fjord-cruise-groenland-incentive
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 duizend
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Trip info Groenland:

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 10 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

Voor deze trip maken we altijd een custom programma op maat. 

6 overnachtingen op basis van 2-persoonskamers. 

  • Alle maaltijden
  • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
  • Voor deze trip maken we altijd een custom programma op maat. 
  • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
  • 1 persoonskamers 
  • Hotel upgrades
  • Drankarrangementen
  • Diner upgrades

Type

Nature Experience

Duur

8 dagen

Personen

5-15 personen

Prijsindicatie

Op aanvraag

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten personeelsreis Groenland

Cruise door een ijsfjord

Ice-fjord-cruise-groenland-incentive

Avonturiers opgelet: ben je klaar voor een geweldige ervaring naar het Ilulissat ijsfjord? We cruisen tijdens zonsondergang aantal uur langs de prachtige ijsbfjords.  Je ziet het ijsfjord vanuit meerdere perspectieven en het is iedere keer weer adembenemend. Je wordt direct geconfronteerd met de impact van klimaatverandering.  Een ervaring om nooit te vergeten!

Bezoek Hunter's settlement & walvissen spotten

Walvissen-spotten-personeelsreis

Veel Groenlanders leven volledig afgesloten van de rest van de wereld. Ze zijn totaal afhankelijk van hun eigen visvangsten. Tijdens deze excursie bezoeken we zo’n dorp, we mogen een aantal huizen bekijken en hebben gesprekken met locals. Op de terug weg gaan we walvissen spotten in Disco Bay. Een super indrukwekkende dag!

UNESCO Hike naar Sermermiut Valley

Groenland-incentive

De Sermermiut Valley is een van de mooiste plekken in Groenland om te wandelen. Het gebied staat dan ook niet voor niets op de UNESCO werelderfgoedlijst. Is is een redelijk korte wandeltoch van 4 km, waarin een gids ons alles verteld over dit gebied en het effect van klimaat verandering. Een MUST DO in Ilulissat!

Suppen langs de ijsbergen

suppen-ijsfjord-groenland-personeelsreis

Tijdens een cruise kun je natuurlijk veel grotere afstanden afleggen en meer zien. Echter is suppen langs de ijsbergen de ultieme beleving. Je voelt jezelf zo nietig tussen deze indrukken bergen. De perfect activiteit om lekker tot rust te komen. Natuurlijk krijg je goed kleding aan, zodat je het niet koud krijgt. 

Unieke overnachtingen en wellness

unieke-wellness-overnachting-groenland

We hebben meerdere zeer unieke overnachtingsopties beschikbaar. Denk hierbij aan een huisje midden in de natuur, de perfecte plek voor een goede brainstorm met jouw team. Na een koude dag lekker opwarmen in een hot tub of saune met een fantastisch uitzicht is natuurlijk ook een must. 

Airzafari over het prachtige landschap

airzafari-groenland

Tijdens deze airzafari vliegen we over het prachtige landschap. Die piloot heeft de mogelijkheid om vrij laag te vliegen, waardaar je alle highlights goed kunt zien. Natuurlijk geeft uit tijdens de vlucht uitleg over het landschap. Groenland vanuit de lucht zal voor altijd op je netvlies staan. 

Praktische tips Groenland

Om Groenland te bezoeken heb je geen visum nodig.

Groenland staat bekend als een veilig land om te reizen. We werken intensief samen met locals, zodat we goed op de hoogte zijn van de actuele situatie.

In Groenland wordt betaald met de Deense kroon. € 1,00 staat ongeveer gelijk aan 7,45 Deense kroon en andersom staat 1 Deense kroon gelijk aan € 0,13.

Je kunt vanuit Groenland wel bellen met je Nederlandse simkaart, maar dit kan erg duur worden. Daarom raden we aan om een lokale simkaart te kopen als je van plan bent om te bellen.

Groenland ligt in verschillende tijdszones. In de hoofdstad Nuuk is het 4 uur vroeger dan in Nederland.

Groenland beschikt over een poolklimaat. Dit betekent dat de temperatuur in de zomermaanden tussen de -10 en 10 graden ligt. In de wintermaanden ligt de temperatuur tussen de -10 en -50 graden.

Het grootste deel van de mensen die in Groenland wonen zijn christelijk.

Ontvang de Programmadetails

Groepsreizen naar Groenland

Hoe tof het ook is om met collega’s of zakelijke relaties naar Groenland te reizen, het is natuurlijk ook heel bijzonder om met een eigen groep Groenland te ontdekken. Goed nieuws: deze reis is ook te boeken voor andere groepen! Een groepsreis met Edgeplore is gegarandeerd een reis die je nooit meer vergeet. Cruise langs de ijsfjorden, bekijk het noorderlicht, cross door de sneeuw met een sneeuwscooter en slaap in een iglo. De natuur zal je hier betoveren! We verbreden samen onze blik op de wereld en we zetten een stap buiten de comfortzone. Groenland is hier de perfecte bestemming voor. Is deze bestemming iets voor jullie? Neem dan contact op, we denken graag met jullie mee over de invulling van de reis. Veel plezier!