Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Festival experience Hongarije

Beleef het festivalgevoel in Hongarije

Waarom een teambuilding weekend in Hongarije?

Stel je voor muziek, dans, workshops, activiteiten en wellness allemaal op een locatie. Tijdens deze trip naar Hongarije kan het allemaal. We verblijven in een privé dorp volledig ingericht op de festival experience. Geniet van live muziek, ga lekker luieren in de hangmatten of even zonnen in het zwembad. Deze trip is uitstekend voor een bijzondere festivalervaring met het bedrijf, want een eigen festival wie wil dat nou niet?

Cultuur
70%
Actief
80%
Natuur
90%
Avontuur
60%

2 uur uur

vliegen

26 graden graden

gem. temperatuur

9,7 miljoen inwoners

inwoners

8 Unesco

world heritage sites

Trip info festival experience Hongarije

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips zijn volledig begeleid. Instappen en genieten dus! Bij elke reis gaat er een ervaren Nederlandse reisleider mee, eventueel meerdere aan de hand van de groepsgrootte. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Hongarije voor supertoffe activiteiten.

Activiteiten

 • Farmer olympics
 • Wellness (sauna,hottub, meditatie)
 • Yoga/ qi gong
 • Mountainbiken
 • Goulash party
 • Keuze excursie in de omgeving
 • Vrij gebruik van zwembad, tafeltennis, biljarttafel
 • Toegang tot alle faciliteiten op het festivalterrein

Verblijf en transport

 • 3x glamping of lokaal huisje overnachting 
 • Retourvlucht Hongarije

 

Food & Drinks

 • Alle maaltijden 

Optioneel

Activiteiten

 • Andere variatie van workshops
 • Voorkeur van artiesten
 • Festival thema

Food & Drinks

 • Diner upgrades
 • Drankarrangement

Verblijf en transport

 • Transport van kantoor naar het vliegveld
TypeUnique experience
Duur4 dagen
Personen40-80 personen
Prijsindicatiev.a. 1100
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten festival experience Hongarije

De festival experience

Deze trip is volledig gericht op de festival experience. We verblijven in een privé dorp waar veel mogelijkheden zijn om bijna alles naar jullie smaak te brengen. Live muziek, dans, relaxen en activiteiten beleven is een goede manier om elkaar beter te leren kennen en de band te versterken. Met deze trip ervaren we samen een once in a lifetime festival met het bedrijf.

Excursies in de omgeving

Om de omgeving rondom het festivalterrein te leren kennen zijn er een aantal excursies. Kies er bijvoorbeeld voor om een wandeling door het bos te maken en daarna over de vulkaan naar Garab te lopen. Hier kan je zitten resoneren in de grootste geluidsschaal ter wereld. Of maak een wandeling naar een traditionele houtgestookte palinka stokerij (brandewijn) met een palinka tasting challenge. 

 

Farmer olympics

Om de reis goed te beginnen starten we bij aankomst op het festivalterrein met farmer olympics. Tijdens deze activiteit spelen we verschillende spellen zoals bijvoorbeeld kruiwagen race, zaklopen en blikgooien. Wie wordt het winnende team en gaat er met de beloning vandoor?

Wellness & Yoga

Op het festivalterrein kunnen we na intensieve activiteiten ook rustig ontspannen. Er zijn meerdere wellness faciliteiten op de festicallocatie ga bijvoorbeeld voor mediteren, relaxen in de hottub of in de sauna. Ook kun je een yoga of qi gong workshop volgen om helemaal tot rust te komen.

Poesta safari

De Hongaarse Poesta oftewel de grote laagvlakte is het droogste en zonnigste deel van Hongarije. Poesta of puszta betekent leegte wat het gebied goed beschrijft. Tijdens de safari crossen we door het land heen met terreinwagens en ontdekken we het met eigen ogen.

Ontdek de Hongaarse keuken

Natuurlijk kan het heerlijke Hongaarse eten niet ontbreken tijdens deze ervaring. s'Avonds genieten we van een BBQ. Ook hebben we een goulash party en festivalstents met snacks en allerlei verschillende gerechten onder het genot van live muziek.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips festival experience Hongarije

Heb ik een visum nodig voor Hongarije?

Voor Hongarije is het reizen met een ID of paspoort voldoende, er is geen visum nodig. Landen buiten de Schengen moeten een paspoort meenemen.

Is het veilig om naar Hongarije te reizen?

Het is veilig om naar Hongarije te reizen, het land kent geen bijzondere veiligheidsrisico's.

Welke valuta hanteren ze in Hongarije?

In Hongarije is de euro nog niet ingevoerd en betalen de mensen met Hongaarse forint. €1,- is 399 FT en andersom is 1 FT ongeveer €0,0025.

Kan ik met mijn Nederlandse simkaart gewoon bellen?

Vanuit alle landen binnen de Europese Unie kan er voor hetzelfde tarief gebeld, sms't en gebruik gemaakt worden van het internet. Dit kan met een Nederlandse simkaart.

Wat is het tijdsverschil met Hongarije?

Er is geen tijdsverschil met Hongarije.

Wat voor klimaat heeft Hongarije?

Hongarije heeft een gematigd landklimaat. Het land heeft daarom koude, natte winters en warme zomers.

Wat is de belangrijkste godsdienst in Hongarije?

In Hongarije is meerendeel van de bevolking katholiek. De Hongaarse Gereformeerde kerk is de grootste van de protestantse kerkgenootschappen. Daarnaast zijn er nog Russisch-orthodoxe, Servisch-orthodoxe, baptistische, methodistische en unitarische geloofsgemeenschappen.