Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Incentive Kaapverdië

Unieke experience in Kaapverdië

Waarom een personeelsreis naar Kaapverdië?

Kaapverdië is een prachtige bestemming voor een zomerse incentive reis, mogelijk gedurende het gehele jaar. De temperatuur varieert hier namelijk tussen de 25 en 30 graden. Het perfecte klimaat voor bijvoorbeeld een korte winterbreak met jouw team. Tijdens het programma worden heerlijke hotels gecombineerd met avontuurlijke activiteiten. We crossen met een buggy of quad over het eiland. Puur voor fun of  gecombineerd met een unieke treasure hunt. Op een catamaran schip genieten we van een heerlijke lunch en gaan we op zoek naar haaien. Een snorkeltour, ziplinen en jetskiën behoren ook tot de mogelijkheden. Ook voor teambuilding is Kaapverdië uitermate geschikt! Wat denk je van jouw eigen tentenkamp bouwen en overnachten in de middle of nowhere? Uiteraard gecombineerd met een overnachting in een van de heerlijke resorts direct aan zee. Een prachtige trip om nooit te vergeten. 

Cultuur
40%
Actief
50%
Natuur
40%
Avontuur
10%

6 uur

vliegen

27 graden

gem. temperatuur

5.6 miljoen

inwoners

1 Unesco

world heritage sites

Bedrijfsreis Kaapverdië - Programma indicatie

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 25 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider. Daarnaast werken we voor deze trip samen met lokale gidsen gedurende de volledige trip.

Activiteiten

 • Buggy of quad  tour
 • Catamaran tour
 • Jetskiën
 • zipline

Verblijf en transport

 • 3x overnachting in een hotel aan het strand

Food & Drinks

 • Alle maaltijden
 • Sunset dinner 

Optioneel

Activiteiten

 • Buggy by night tour
 • Expedition desert 

Verblijf en transport

 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • Hotel upgrades of 1-persoonskamers 

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
 • Diner upgrades
TypeCultural Adventure
Duur4-6 dagen
Personen10 - 100 personen
Prijsindicatiev.a. 1750 p.p.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Hoogtepunten incentive Kaapverdië

Aangename hotels aan het strand

In Kaapverdië hebben we een aantal top hotels geselecteerd voor een prachtig avontuur.  Van 3-sterren hotels t/m 5-sterren all-inclusief, allemaal aan een prachtig strand en met een heerlijk zwembad. De perfecte uitvalsbasis om lekker tot rust te komen na een aantal avontuurlijke activiteiten. 

Buggy of quad tour

Kaapverdië is perfect geschikt om met een buggy of quad een eiland te verkennen. In deze ruige voertuigen verkennen we het zanderige eiland. Deze tour wordt vaak gecombineerd met ziplinen of een unieke treasure hunt. 

Catamaran varen

Activiteiten op het water kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens een reis naar Kaapverdië. Een tocht op een catamaran wordt vaak gezien als een van de hoogtepunten. We gaan met het schip op zoek naar walvissen en haaien. OOk genieten we van heerlijk eten en drinken én hebben we zelfs een zwembad aan boord!

Jetskiën

Waar de trip op de catamaran lekker ontspannen is giert tijdens het jetskiën de adrenaline door je lijf. Op de jetski racen we langs de prachtige kustlijn van Kaapverdië. Een unieke activiteit om nooit te vergeten. 

Afrikaanse cultuur

Kaapverdië is onderdeel van het Afrikaanse continent en dit zie je dan ook overal op het eiland terug. De Afrikaanse vibe zorgt er nog extra voor dat je helemaal tot rust komt. Natuurlijk zijn er ook diverse workshop mogelijkheden om deze cultuur beter te leren kennen. 

Prachtige stranden

Strand, blauw water en witgele stranden, een beeld dat je altijd zal bijblijven. Tijdens de trip bezoeken we een aantal van de mooiste stranden van Kaapverdië en hebben we natuurlijk de mogelijkheid om lekker te zonnen en te zwemmen.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Kaapverdië

Heb ik een visum nodig voor Kaapverdië?

Voor EU burgers is het mogelijk om 30 dagen visumvrij Kaapverdië in te reizen. 

Is het veilig om in Kaapverdië te reizen?

De Nederlandse overheid heeft Kaapverdië momenteel als veilig bestempeld. Edgeplore houdt de situatie altijd goed in de gaten en werkt samen met betrouwbare lokale partners om de veiligheid te garanderen. 

Wat voor valuta hanteren ze in Kaapverdië?

In Kaapverdië betalen ze met de Kaapverdische Escudo. 1 euro is ongeveer 110 Kaapverdische Escudo. 

Kan ik met mijn Nederlandse simkaart gewoon bellen?

Bij de meeste Nederlandse providers valt Kaapverdië buiten de standaard bundel.  Check dit vooraf voor de zekerheid bij jouw provider. 

Wat is het tijdsverschil met Kaapverdië?

In Sal in Kaapverdië is het 2 uur vroeger dan in Nederland. 

Wat voor klimaat heeft Kaapverdië?

Kaapverdië kent een Steppenklimaat. De temperatuur varieert van 24 graden in de winter tot 30 graden in de zomer. In de zomermaanden valt er de meeste regen. 

Wat is de belangrijkste godsdienst in Kaapverdië?

De belangrijkste godsdienst in Kaapverdië is rooms-katholiek.