Lange Wagenstraat 1 - Gilze +31 161 234 322 Ma-Vrij: 8:00 - 18:00 Als beste beoordeeld! 5/5
Follow Us

Incentive Namibië

Unieke experience in Namibië

Waarom een personeelsreis naar Namibië?

Namibië is een perfecte mix van unieke cultuur en natuur. Een personeelsreis naar Namibië is een ervaring die je de rest van je leven bij zal blijven. Bezoek met je collega’s, partners of relaties de unieke highlights van Namibië. De ene dag beklim je de hoogste zandduinen ter wereld. De volgende dag sta je oog in oog met een olifant die niet zomaar aan de kant gaat. Je bezoekt samen de Himba-stam en leert hoe dit volk nog zeer primitief leeft. Onze incentive reis naar Namibië is een fantastisch avontuur wat blikken van je collega’s zullen verbreden. We bieden meerdere trajecten aan om de impact rondom relevantie thema’s als natuur en cultuur voor deze reis te vergroten. De trip wordt aangeboden als een 4×4 kampeertrip. Je rijdt voor 80% over onverharde wegen en slaapt de meeste avonden in een tent op het dak van je auto. Een fantastisch avontuur, de ultieme teambuilding! 

Cultuur
90%
Actief
60%
Natuur
90%
Avontuur
70%

12 uur

vliegen

28 graden

gem. temperatuur

2.4 miljoen

inwoners

2 Unesco

world heritage sites

Laat je inspireren

Trip info Namibië:

Prijsindicatie aanvragen

Inclusief

Reisbegeleiding

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 10 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider.

Activiteiten

 • 4×4 rijden gedurende de hele trip
 • Excursie Sossusvlei
 • Een aantal dagen Etosha national park inclusief guided game drives. 
 • Bezoek aan Himba stam
 • Bezoek Fish River Canyon
 • Alle park fees

Verblijf en transport

 • Vliegtickets
 • 4×4 Toyota Hilux per 3 personen 
 • Brandstof voor de volledige trip
 • 5 nachten verblijf op veilige campings
 • 2 nachten verblijf in hotel

Food & Drinks

 • Alle maaltijden

Optioneel

Activiteiten

 • Helicoptervlucht over een van de natrionale parken
 • Extra guided game drives

Verblijf en transport

 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • 5 extra nachten in luxe resort i.p.v. camping

Food & Drinks

 • Drankarrangementen
TypeCultural Adventure
Duur5-8 dagen
Personen10 - 30 personen
PrijsindicatiePrijs op aanvraag.
Prijzen zijn afhankelijk van reisduur, groepsgrootte, seizoen en programma.
Offerte op maat aanvragen Prijsindicatie aanvragen

Hoogtepunten incentive Namibië

Beklim de duinen van de Sossusvleiv

’s Ochtends voordat de zon op komt rijden we met een 4×4 naar richting Dune 45 in de Sossusvlei. Dit is een van de hoogste zandduinen ter wereld. In het donker beklimmen we tijdens een intensieve korte klim de duin. Het is even afzien, maar het uitzicht tijdens zonsopkomst is fenomenaal. 

Spot de big 5 in Etosha National Park

Etosha Nationaal park is een geweldig park voor een safari. Wat Etosha uniek maakt, is dat je er zeer gemakkelijk zelf rond kunt rijden in een 4×4. Op zoek naar de big 5! Het park is een stuk onbekender en minder toeristisch dan bijvoorbeeld het Kruger park. Garanties zijn er nooit, maar door de waterplaatsen zijn dieren relatief makkelijk te spotten. 

Unieke uitzichten Fish River Canyon

De Fish River Canyon is relatief onbekend. Wist je dat dit de grootste canyon is na de Grand Canyon? Na een flinke tocht over onverharde wegen komen we aan bij het nationale park. Hier zijn verschillende uitkijkpunten met fantastische uitzichten. De fanatiekelingen kunnen zelf een prachtige hike door de canyon maken. Niet te missen!

Bezoek aan de Himba stam

We vergeten door onze Westerse manier van leven soms hoe mensen op andere plekken niet meer hebben dan de basisbehoefte. De Himba-stam houdt er nog een zeer primitieve manier van leven op na, die wij ons amper voor kunnen stellen. Tijdens ons bezoek krijg je een uniek kijkje in hun leven. Een absolute eye-opener!

4x4 rooftent camping experience

Stel je voor: een land waar bijna 80% van de wegen onverhard zijn. Tijdens deze trip rijd je zelf met een 4×4 door het prachtige landschap. Je kampeert op het dak van je auto, vaak op campings waar sommige dieren vrij rondlopen. De ultieme safari!

De mooiste foto's in de Dodevalei

Wanneer je zoekt op Namibië, zal dit een van de eerste foto’s zijn die je ziet. Niet zo gek, want de kleurcontrasten van deze uitgestrekte vallei lenen zich super voor het perfecte plaatje. We stoppen natuurlijk uitgebreid om de duinen te fotograferen.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Namibië

Heb ik een visum nodig voor Namibië?

Voor een bezoek aan Namibië korter dan 90 dagen heb je geen visum nodig. Je krijgt wel een mooie sticker/stempel in je paspoort. Hiervoor heb je minimaal twee lege bladzijden nodig. 

Is het veilig om in Namibië te reizen?

Namibië is een van de veiligste landen voor een Afrikaanse safari. Dit is een van de redenen dat we met Edgeplore Namibië aanbieden. Daarnaast werken we samen met betrouwbare lokale partners, om de veiligheid te waarborgen. 

Wat voor valuta hanteren ze in Namibië?

In Namibië worden zowel de Zuid-Afrikaanse rand als de Namibische dollar als geldige valuta gezien. €0,054 is gelijk aan 1 Zuid-Afrikaanse rand. De Namibische dollar is gelijk aan de Zuid-Afrikaanse rand. Deze kan echter niet in Zuid-Afrika gebruikt worden.

Kan ik met mijn Nederlandse simkaart gewoon bellen?

Het is zeker mogelijk om met je Nederlandse simkaart te bellen vanuit Namibië. De kosten hiervan kunnen echter wel flink oplopen. Het beste is om een lokale simkaart aan te schaffen of te bellen vanuit een openbare telefoon. 

Wat is het tijdsverschil met Namibië?

In Namibië is het 1 uur later dan in Nederland.

Wat voor klimaat heeft Namibië?

Namibië heeft een subtropisch landklimaat. Dit uit zich in een lang droog seizoen en een kort regenseizoen. Tussen juni en september regent het nauwelijks. Het is dan tussen de 21 – 25 graden overdag, met koude nachten. December t/m maart zijn de warmste en meest natte maanden. De temperaturen kunnen dan flink oplopen, tot boven de 30 graden. 

Wat is de belangrijkste godsdienst in Namibië?

80-90% van de inwoners van Namibië is Christen. Ongeveer de helft van deze groep behoort tot de Lutheranen. De rest is zeer verdeeld over diverse inheemse godsdiensten.